IVF/ICSI/IUI 2019
Jaz pa sicee nisem se nic porocala… 😅
Že par dni grejem svojo pikico 😇😍
Imela sem 8 foliklov, od tega se jih je 7 pravilmo oplodilo in so bile na 5.dan 4 popolne blastociste. 3 so zamrznili, eno vstavili. Bila je se ena morula in dva 8-celicna zarodka. Te trije zarodki naj bi bili se v laboratoriju in se caka, če bo še kakšen za zamrznit 🤞
Skratka rezultati so super 💪
Zdej mora bit sam se ta glavn rezultat, da se moja pikica ugnezdi in ostane 😇
Renko jaz sem imela in priporocam. Nic posebnega, ob 12ih te vn spustijo. Cutis pa ne nobene bolecine. Jaz sem ze ultrazvok cutila ce so se jajcnikov dotaknili, tko da bi se se enkrat za to odlocila. Lahko pa ti dajo majhmo dozo tega. Vem da smo imele punce razlicne doze. Jaz sem imela baje manjso. Verjetno se gleda po stevilu foliklov?
Alice 15 glavo gor in vztrajaj! S partnerjem sta skupaj v tem in se z njim pogovarjaj… tudi ce je tezko. Pogovor zbližuje, ne se oddaljevat 🤗
Uporabnik123456 – za pomlajevanje s citoplazmo sem ze slisala! Glede na to, da obstaja tudi v lepotilne namene, mislim da je to to. Ali je to v neki kliniki v zagrebu? Pomoje se splaca! Drugace pa 300km ni malo, ni pa spet toliko, glede na cilj. Lahko gresta tudi za dva dni in izkoristita se terme dopust? Mislim da je en dobr terapevt tudi v celju. Malo poguglajta in izberita zase najboljse. Ampak sam zato ker je ceneje it k nekemu samooklicanemu zdravilcu se pa ne splaca. To je sam moje mnenje.
Pozdravljene,
da se še jaz oglasim, do zdaj sem vas samo brala…. bila sem v prvem postopku ivf, zdaj sem 3 dni po transferju dveh pikic, imam krče v spodnjem delu trebuha,mocne da se ponoči zbujam, čez dan ni tako hudo. Upam da to ne pomeni slabo.. Skušam biti optimist. Imela sem 8 celic, od tega sta bili na koncu samo 2 ok.
Kar se tiče testov kot so nifty oz amnio bi pa rekla, da če bi obdržali otroka kljub ugotovljenem downovem sindromu, potem nekako nima smisla hodit na test. Sliši se malo kruto, to sem enkrat slišala od nekoga..vendar se zdaj kar strinjam s tem.
Držim pesti za čim več plusov in lepih novic.. Pozdravcek
Polhek tudi sama sem upala da bova istocasno v postopku 😔.Sedaj se mi zdi zelo malo verjetno, razen ce po cudezu ne ozdravim ☺.Ce ne drugega bom mislila nate in stiskala pesti, da uspe. Vitamin c bom pa pricela jemati, vsakic ko sem malo bolje ga neham 😕.
Kdo nagaja imunogram mi ni pomagal, sem ze poizkusila.No v bistvu je bilo prvi dan bolje, potem pa se je nadaljevalo.O tem prosure bom pa malo razmislila.Ja se mi zdi bolje da grem zdrava v postopek mesec kasneje kot da bo postopek neuspesen. Aja, pa cestitam za super rezultat v postopku…drzim pesti za plusek ☺.
Alice 15 žal mi je, da se ti je to dogajalo. Človek potrebuje spodbudo, ne pa žaljenje. Vsi smo vedeli od kje to, čeprav tega nisi napisala. Zame je bilo eno jajčece uspeh in ko se ni oplodilo je zdravnica rekla, da se ni, ker je staro jajčece. Dva dni sem jokala in težila zarad tega možu. Kako lahko to reče? Jajčece ne more biti staro ane. Sem takrat takoj letela k dr.Drobniču po mnenje in vprašat, če naju vzame,če se odločiva menjat ustanovo. Seveda bi naju vzel, ampak sem se potem nekak pobrala in šla nazaj. Ena sama beseda me je čisto iztirila. Te povsem razumem. Z Rešem nisem imela sicer težav, vedno smo imeli še kakšne debate. Sem pa tudi prebrala takšne in drugačne zgodbe.
Kdo nagaja uuuaaauuu lep uspeh, držim pesti da rata🍀🐞
Odločila sva se, da greva na nifty, amnio se bom pa naročila in po izvidu nifty-a videla, če bova šla.
Alice 15 neke spodbude nama zdravnica nikoli ni dala, zelo malo procentov uspeha je rekla in da na desni strani nimam možnosti spontane zanositve, ker imam neprehoden jajcevod. Sedaj je suvereno rekla, da sem zanosila iz desne strani. Sem rekla kako, če ste rekla da ni mogoče?! Je šla izvid gledati od laparoskopije. Je rekla da je 100 procentna, da sem zanosila na desni in se čudila. Včeraj sva se z možem pogovarjala, da nama je do tega čudeža pomagal obisk pri bioenergetiku.
Najprej lep pozdrav in vsem zelim veliko uspeha v borbi za +. Lepo prosim ce mi lahko katera od vas pove kaksni so protokoli ko se podajas v drugi postopek. Cez dva tedna sem narocena pri svoji dr. za posvet pa me zanima ce je treba kaj s sabo prinest kake izvide in ce mora bit moj z mano. Kaj moras pinovno cez preiskave in konzilij al gres ” takoj ” na postopek? Hvala za odgovor🤗
Mi je že prišlo v navado, da vsak dan pogledam kaj je tukaj novega 🤗 Naj vam povem, da sem res vesela, da sem vas najdla, ker to tolk pomaga za vse tiste, ki gremo čez to. Čestitke in držim pesti za vse tiste, ki ste trenutno “pečice” in greje te vaše pikice. Vas je kar nekaj in od vsake upam, da bodo prišle dobre novice ❤️
Pikapoka, alice in druge… hvala za navijanje 🤗🐞🤞
Pikapoka, jaz ze eno leto jem razne dodatke. Vztrajaj, saj traja da se telo res okrepi.
Phillips oba pejta na posvet in vse papirje k jih premoreš imej s sabo! In z veliko odločnosti da se ze 1 let matrata in da nujno in takoj želita v postopek 🐞
Mamarc, tebi pa res hvala za priporocilo bioenergetika!🤗❤ Verjamem da je pripomogel k rezultatu 😇 Pa sploh ni vazno iz katere strani… 🦄 vazno da je 🐞😇😍
KdoNagaja super rezultat, držim pesti!
No, jaz sem včeraj začela s špikanjem, sem na 6 ampulah Menopurja in 1 Diphereline. Uh, najbolj me je skrbelo, kako bom odpirala tiste tekočine, ampak sem danes ugotovila, da je to še najlažje. 35 minut sem se matrala, da sem vse namešala in spravila v brizgo. OBUP! Sami mehurčki in zrak pa nek vakum. Groza. Sem bila vmes že tako obupana, da sem resno razmišljala, da bi vse skupaj popokala v torbo in se odpeljala v ZD pa naj mi tam dajo. No, ampak je potem le šlo.
Polhek35 na koncu bos ze prava mojstrica 😂
Kataa kaj pa prsi, glavoboli, kaksen izcedek?
No… itak se z vsemi znaki vsak mesec srecujemo 🤔😣😅
Aprilcica, mene je dva dni noro glava bolela, vceraj sele zvecer malo… prsi napete, ampak bradavicke niso take bolece kot po stopki, tud js mam filing kot da bi se kaj vlilo, obcasno se nekaj v sredini spodaj dogaja v trebuhu… sm pa ene dva dni za tabo. Ni druge kot pocakat. Kot vsak mesec. Znova in znova. Sam mormo bit pozitivne, da tokrat pa bo 😇🤞🐞