Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Pozdravljena, rekli so da se caka dva meseca za datum.

Ojoj punce js sm mislila da nic ne dogaja na forumu, ker kar nisem dobivala obvestil… pojma nimam zakaj.

Vita to je pa grozno 😢😢😢 a dej sploh si ne upam predstavljat kako ti je…

Jaz sem bila pa medtem pri gospodu Stanku v Mali nedelji. Gospod pravi, da je sevanje ravno tam kjer spim in tam kjer v sluzbi sedim. Tko da na polno premikamo pohistvo. Bova mogla se enkrat pridt. Komaj cakam da ze rata, cene bova bankrotirala… gospod stanko pravi da mu nihce ne da manj kot 50 eur po glavi. Seveda sva narocila se neko elipso.. dodatnih 260 eur, ki te varuje proti tem vsem sevanjem. Drugace zanimiv gospod. Si je vzel cas, sva bila uro in pol pri njem. En par je pa ze zunaj cakal. Pravi da ima kar naval za zanositev. Ma pa totalno guzvo. Skratka upam da bo res pomagalo 🤞 Pravi pa da naravno ne bo slo, z ivf pa. Drzim pesti itak! Naslednji teden imava prvi posvet, menstruacijo pa imam predvideno 10.4. Tko da pocasi grem tud jaz v akcijo 😇

Ufff KdoNagaja tole sta imela pa velik strošek. Se vama bo pa zagotovo obrestovalo🍀🐞Midva nisva toliko dala. Obeska tudi nisva kupila, čeprav je moj razmišljal o tem. Stanko je rekel, da ni nujno,da je bolj smiselno ležišče prestavit,ker je bilo tam kjer sva spala sevanje. V službi pa tega na srečo nimam. Tudi obisk sva imela samo enkrat, je rekel da je dovolj in ni potrebno.
Vso srečo vsem puncam🍀🐞💞😘komaj čakam vesele novičke😘

Ja zaenkrat nisva se tok dala ker nisva imela tok s sabo. Ampak sva rekla da naslednjic vec prineseva pa se obesek sva narocila. Kok sta mu pa vidva dala? Ja pojstlo je tud nama reku da naj prestaviva in sva jo. A teb je reku da bo naravno slo? Pa si pol tud naravno zanosila.. ker nama je reku da naravno bo tezka z ivf bo pa slo… Rea kako je bilo pa pri tebi?

Joj Vita tako zal mi je zate…posiljam ti objem.

Midva pa konec tedna enkrat pricneva z drugim postopkom.Imam pa smolo da sem zbolela danes.A to kaj vpliva na sam postopek, ima katera izkusnje?

Pikapoka9 a takrat pricakujes menstruacijo? Jaz jo 10.4, tko da najbrz bova potem naenkrat v postopku?

KdoNagaja ja 6.4. jo pricakujem.Fino, da ne bom sama v postopku.

Hej punce,

jaz sem v redu… seveda razočarana, ampak ni sile.
V bistvu zdaj za nazaj razmišljam kakšno srečo sem imela da mi je iz prve uspelo. Takrat ko čakaš prvega je najbrž res najhuje in vem da mi bilo grozno hudo. V mojem primeru je veliko lažje.
Me pa mučijo res ti zamrznjenčki… skoz bolj razmišljam kaj bi lahko bilo narobe, da s svežimi zarodki je takoj uspelo, s pingoti pa kar ne gre. Se trudim ne preveč razglabljat o tem, ker potem že začnem dvomit, če ni kar z vsemi nekaj narobe, da bom morala na koncu v nov postopek itd…

KdoNagaja ni nama rekel na kakšen način bom zanosila. Samo, če sedaj ni, bo naslednjič. Jaz sem želela pavzo in je bilo spontano. Danes sva prvič videla pikico na UZ. Prvi pregled sva imela in je vse ok,srčka sva lepo že slišala, sem v 8 tednu😊čaka naju nifty plus test v začetku maja, mora biti vse ok🍀🐞
Vsem želim, da kmalu zagledate pluske🍀🐞😊Držim pesti za vas punce in ne obupajte😘

Ful lepo mamarc 😍 a ni najprej nuhalna… pa pol vids ce je vrednost slabsa da gres pol na nifty? Vredbosti so pa najbrz slabse ce si starejsa…
Pikapoka superca, to bo kar lazje, da bo istocasno 😉 jaz ze komaj cakam… po drugi strani mam pa kr mal treme 😅
Vita, zamrznjencki velikrat ratajo! Glavo gor in pozitivne misli 😇 plus mogoce bolj pripravi telo? Jaz kar pazim tudi pri hrani… in upam da se mi ze zgodi najlepse 😍😇

KdoNagaja nuhalno bom imela v istem dnevu kot nifty. Nuhalna ti pokaže samo kakšno je tveganje za genetske nepravilnosti, zanesljiv rezultat pa zagotovo ni.

Eno vprašanje za tiste, ki ste v Dravljah. V januarju sva imeli prvi neuspešen postopek, takrat nama je dr. Reš rekla, da naj za novi postopek počakam 3 menstruacije in pokličem pred 4. menstruacijo. To sem dobila danes, a naj še počakam ali lahko kličem že zdaj? Nekje imam v glavi, da je omenjala 14 dni pred 4. menstruacijo, ampak takrat sem bila itak tako v šoku, da nisem zihr, če sem si prav zapomnila.

Vsem tistim, ki ste dočakale plus, čestitam, ostalim pa – držite se 🙂

Jaz sicer nisem v dravljah… ampak bi sla po obcutku. Ce se cutis pripravljeno poklici cimprej, saj se ze tako na vse caka… ce pa se se ne pocutis, potem pa pocakaj.
Meni so tudi po konziliju rekli, naj poklicem ob naslednji menstruaciji, ampak sem sla kr fizicno tja k je narocanje v stari porodnisnici in se takoj narocila. Menstruacijo sem imela ravno teden prej in se mi je zdelo neumno ae en mesec odlasati…

Polhek meni so sedaj preden grem v nov postopek naredili uz in to je bilo cca 14 dni prej.Tako da verjetno moras poklicat, da ti bodo dali vsaj datum.

Živjo Polhek. Verjameš ali ne, ampak večkrat pomislim nate. Če ne veš zagotovo, bi ji jaz sedaj v teh dneh napisala, da kot je dogovorjeno ji sporočam, da sem dobila tretjo menstruacijo po neuspešnem postopku, ter kakšna so nadaljna navodila sedaj,da sta de pogovarjali za naslednji postopek. Jaz karkoli nisem vedela sem ji napisala. Lep pozdravček Polhek in srečno

Mamarc to si ji pisala sms ali mejl? Hvala 😊

Vedno sem ji SMS-e pošiljala.

Pozdravljene. Čestitke vsem, ki ste zagledale plusek ♥️ Ostalim pa želim veliko sreče v prihodnje.
Jaz sem imela 28.3. prvi IUI postopek, sedaj cakam na rezultate… je se katera med vami trenutno na iui? Kaksni so bili obcutki po postopku?
Upam, da me vzamete medse. Lp💐

Vita, žal mi je zate 😢 koliko še imaš zamrznjenčkov?
Ciko, normalno da te bomo vzele medse, več nas je, boljše je 😊. Jaz sem imela 3 IUI, pa je je kakšen dan, dva po postopku notri malo tiščalo, drugače pa nisem imela kakšnih posebnih občutkov. Enako kot pri rednem ciklu. Edino po Femari me je glava bolela, ki me drugače nikoli ne.
Midva sva bila na posvetu in greva počasi v drugi krog. Odvisno od moje M, kdaj bo prišla. Med prvomajskimi ne delajo, niti nimajo kakšne skupine takrat, tako da jo moram dobiti prej ali kasnej, bomo videli….glede na zmešan ciklus še od prvega IVF, sploh ne vem kaj naj pričakujem 😊.

Mamarc hvala, sem ji tudi jaz poslala sms.

Allstar tudi moji ciklusi so še zmešani od januarskega postopka. Prvi ciklus ovulacije sploh ni bilo, zdaj je bila, ampak par dni kasneje kot ponavadi. Naslednjo menstruacijo pričakujem 28. 4., upam, da v Dravljah delajo tisti teden.

New Report

Close