Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

To je bilo dobri dve leti nazaj, nisem imela nič 😐
Mislim da je bilo cca 25 celic na koncu, oplodilo se jih je cca 15 (že mal pozabla točne številke). Eno svežo so vstavili in se je prijela 😊, ostali so šli pa v zamrzovanje – 8 pingotov.
Od teh sem 4 že porabila, se nočejo prijet….

Če ti dajo možnost jaz bi vzela vsaj nekaj proti bolečinam. Zakaj bi se mučila če ni treba.

tudi jaz sem nazaj.. v pon uz, prvic grem po🐧..
taka guzva je v mb? sem mislila, da ce ne rata zdaj, se hitro v postopek pred poletjem pa zgleda nebo šlo.
moras tudi po etz cakat 3 mesece na nov postopek, kljub temu da nisi imel stimulacije? ve katera?

Vita ti nisi mela niti lokalne? Pa pri tok celicah?

Zdele se bodo prijele, bos vidla ❤😇

A lokalno je tisto, ko ti dajo sam injekcijo spodaj? Ja ja, to sem pa dobila.

Ker sem ena neučakana kokoš, sem šla že danes delat test (čeprav je šele 9. dan po ET)… in itak vsa nesrečna pogledam tisto eno črtico.
Sam pol po majkemi 10 min buljenja v tist test (baby chek) se mi pa zdi ko da vidim eno blago blago črtico. Sej ne vem več a je al ni, bi rabla drugo mnenje hehe. Ker po moje že trojno vidim, tok sm ga gledala in okol obračala.
Jao kokoš res, ni drugega za rečt

Ja lokalna je tista spodaj 😂 skratka je bla premal da bi ublazila bolecine… 🤓

Ja itak smo neucakane totalno 😅 cez 2 dni ponovi vajo pa bo 💪🐞🐣🤞

No ne vem kako je brez lokalne, sam neki ekstra najbrž ni pomagalo…

Je pršu moj vmes domov nekaj iskat in sva skupaj gledala in jaaaa to je to. Ne domišljam si 🙂 tok vesela da se mi meša…
a učit se moram ker mam v torek izpit pa se sploh ne morem skoncentrirat zdej

Punce živjo, ima katera morda doma kakšeno odvečno palčko Crinone gela 80 mg/g? Sama bi nujno potrebovala še cca. 7 dozic, ker mi jih je zmanjkalo in jih z največjim veseljem odkupim.

Res upam da mi bo katera lahko pomagala 🙂

Imam Crinone. Piši na mucika(

)hotmail.com

Juhuhu Vita bravo!!! 🤗😍❤

Kdonagaja… sama imam zelo nizek prag bolecine, vendar so me prijazne sestre prepricale, da sem vzela lokalno. Pridelala sem 15celic… in ni me bolelo. Bilo je neprijetno, vendar nic takega da se nebi dalo zdrzati 😊Poleg tega traja vse skupaj cca 5-10min(odvisno koliko foliklov imas). Poleg tega gres tudi hitro domov.. ce pa vzames drugo obliko si pa minimalno 2-3urce se tam (ce ne se vec 🤔😋). Mene je najbolj bolelo sele potem cez 3dni, ker je prislo do hiperstimulacije.. bi sla raje se enkrat na punkcijo, kot pa da imam zopet hiperstimulacijo 😣😣
Tako da nic bat.. kar pogumno ❤ 🤞 je pa res da ima vsaka svojo izkusnjo… moja je bila taka ❤ veliko srece vsem 🐞

Vita suuuper, čestitkeeeee!!!!!! 😁😁😁💪💪💪💪

Ali lahko eno bedasto vprašanje. Kateri je prvi dan ciklusa. Menstruacija ne malo heca, cel dan je bil samo rdeč izcedek, zdaj pa nisem prepričana, gre za postopek IVF.

Prvi dan ciklusa smarajo ko se ulije rdečka.

Flouer hvala! Se nism cist prepricana kaj bom nardila, imam se nekaj casa, da se odlocim 😓
Mi3 mislim da se za prvi dan menstruacije steje tisti dan, ko lahko napolnis vlozek.

Meni je bilo povsod rečeno, da je prvi dan, ko imaš dopoldne močno živo rdečo krvavitev. Če se ti ulije popoldne, pa je naslednji dan prvi.

Viitaaa, braaavooo! Čeestiitkee! 🤗💜🤗

Punce hvala, cestitke Viti❤❤❤Zelo sem vesela zate, srčno upam da je to to.
Ko ste govorile o punkciji, jaz sem sla v 1. postopku na punkcijo, mislila sem, da bom umrla, 30 celic, nic protibolecinskega, ne vem ce so mi sploh kaj dali, vmes sem zacela bruhat, pol so me dal na intenzivno, grozno je blo…
Ko sem sla pa drugic sem pa zaprosila za analgezijo, zadeta sem bla cist, lokalno sploh ne vem ce v Lj dajo?
Analgezija je fajn, nic ne cutis, za tiste ki imate veliko celic toplo priporocam☺

Loti2019 ja zgleda ta lokalna loh tud ne prime… groza! A to analgezijo si dobila sam v zilo, al si bla v splosni anasteziji?

Zgleda je res ful odvisno od stevila celic…

Js sm v Lj in so mi na konziliju sam rekl da pac kokr ne boli tok kokr pravjo po netu. Sm pa dobila zraven poleg ostalih papirjev kot neko izjavo/obrazec na katerem so napisane 3 opcije blazenja bolecin ob punkciji… ne vem pa do kdaj morm to podpisat, al pred samim zacetkom postopka al lahko pocakam do same punkcije, ko se bo bolj videlo kok je celic.

Kdo nagaja, najboljse je da pocakas, da bos videla koliko bo celic sploh, potem pa ce jih bo veliko se na podlagi tega odlocis, oz ti predlagajo kaj bi bilo zate najboljse…lokalana anastezija je pomeni da ti omrtvicijo del telesa, splosna da spis, te jaz ne bi vzela, analgezija pa dobis v zilo protibolecinske in pomirjevala, da v bistvu nic ne cutis, sicer gledas, sam ti ni nic jasno, meni je blo najbolj vazno, da ne boli, ker je tezko pozabit, ce imas slabo izkusnjo, je pa tudi res, da nekatere pa res ne boli, vsaka cuti po svoje.
Moras pa te stvari povedat prej, jaz sem to povedala nekje zadnje dni pred punkcijo, ko sem videla da imam celic spet ogromno in je blo to to. Naslednjic bom spet to naredila☺Boljse da je to, kot pa da se zvijas od bolecin, gres pa potem cez 2 uri ko prides k sebi domov in doma odlezis kaksen dan, dva. Tko da, nic se bat☺

Hvala punce, jaz sem res tao zeloooo vesela 🙂
Komaj čakam prvi UZ

New Report

Close