IVF/ICSI/IUI 2019
Ojoj Loti2019 😢 se je malo upanja a ni? Drugac pa so men pri kitajcu ful to cesko promoviral… ker ti morjo v slo vrnit pol denar ce se nisi pokurila vseh 6 postopkov. Baje imajo na ceskem najboljso masinerijo in delajo boljso podporo… sicer pa res nebi vedla iz lastne izkusnje. Drzim pesti da bo se vedno plus. Upanje umre zadnje 🤞
Vceraj sva bila na konziliju v Lj. Midva in stevilni pari! Naroceni na 10 minut. Kolk nas je, kar noro! Skratka z aprilom zacneva 🤞❤
Hej, punce! Sem nazaj v igri… Ampak presenečenje – danes mi je ginekologinja predpisala Femaro od 3.-7. dne v ciklusu – je ravno dons 3. dan in 1. UZ imam že naslednjo sredo… Za prenos še zadnjega zamrznjenčka… Vita, to so sigurno “ta pravi” znaki… Upanje, kaj se dogaja pa pri tebi? Kiddo, v petek nam javi lepe novičke!
Hvala punce za vse vzpodbudne besede…zdej se je že ulil konkretno, boli pa tut za pop*** Vceraj sem takoj poslala mail v Mb, rabim novo napotnico, drugace cakalna je 125 dni oz. narocajo po 20.7.
Bom poskusila se tam, Ljubljana je prenatrpana, se mi zdi sa se nihce ne zmeni zate, postpki in leta pa grejo.
Seveda pa razmišljam tudi o tujini, najprej bom tole poskusila, ce se tukaj ne bo uspesno grem pa v tujino.
Bo pa tut fajn mal pogledat oz. nardit kaksno dodatno preiskavo, v Lj tega ne slisijo.
Srecno punce, sporocajte vesele novičke, berem❤❤❤
Lizaza supeeer 🙂
tole je pa ziher fajn ja, ko mal “preskočiš” vso tečno čakanje.
Loti objemček, vem da je težko ampak le pogumno naprej. Tudi menjava klinike je dobra ideja, če nič drugega je placebo učinek ker nekaj spremeniš. Pa glede na to, da vse tole okol zanositve znajo bit zelo specifični primeri, mogoče tud drugje ti znajo na drugačen način pomagat.
No jaz trkam, z Lj imam izključno dobre izkušnje.
Loti zal mi je 😔 sam glavo pokonci in bodi mocna. Ni pa lahko. Objem🤗
Jaz sem dobila en kup papirjev zraven pred Ivf. Med drugim se morm izjasnit kaj bi zelela proti bolecinam pri punkciji. Na konziliju so rekli da sej ne boli tko grozn kot pisejo po forumih. Khm. Ne vem, malo sem skepticna, vem da je kolegica skp padla (16 foliklov)… najbrz je odvisno od stevila foliklov? Skratka poleg lokalne protibolecinske in splosne narkoze je na izbiro Intravenozna algosedacija. Prvic slisim za to, se mi pa zdi neka vmesna varianta. Ima kera izkusnje s tem? Kaj svetujete?
KdoNagaja,
težko je rečt. Vem da ene nenormalno boli, ene pa nič. Odvisno koliko foliklov imaš in kdo ti dela.
Mene je kar fajn bolelo, na sploh pa je bilo zelo zelo neprijetno. In ker sem imela obakrat veliko foliklov je tudi trajalo. Če bi mi jih ne vem samo 5 ven pobrala potem bi najbrž tudi jaz lahko rekla eh sej ni tko hudo. Ko jih je blo pa 30+ in sem bla tam pol ure sem pa že vse zvezde vidla.