Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Uau hvala! 🤗 Seveda ze guglam 🤓

Mamarc točno tako.. 😁 sem počakala do prvega uz na kliniki in zdaj ko je potrjeno da je vse vredu sem mu sporočila.

Rea89 jaz sem tud tako mislila, ampak me je prej poklical in sem mu potem povedala.

Oooo, kako super in lepooooo 😁čestitke obema, ki že vesta in držim pesti za vse ki grejete svoje pikice, da ostanejo pri vas do konca nosečnosti in celo življenje.

Ta Stanko Filipič (mislim, da se mu bodo termini zdaj še bolj napolnili 😁)….kolikokrat sta šla do njega? Je bilo v skupini ali sta bila sama?
Imaš kakšen kontakt 😁

Pozdravljene punce, katera pozna kaj bolj podrobno klinike na Ceskem? Veliko jih je. Kako izbrati pravo? Brno, Praga?
Srecno vsem na poti do cilja! Vsak korak, tudi neuspeh nas pribliza k uspehu.. lep pozdrav

Allstar midva sva bila pri Stanku samo enkrat, je rekel, da ni potrebe za več obiskov. Bila sva pa sama.

Allstar 041 816 244 ali na recepciji hotela Bioterme Mala Nedelja.

Verjetno ni dost da gres sam na recepcijo in je gospod kar prost? Ga je najbrz potrebno prej poklicat? Res hvala za info in drzim pesti za vse pikice 😍

KdoNagaja potrebno se je naročit.

Hvala Mamarc 🤗

Malenkost KdoNagaja. Vso srečo in javi, če se boš odločila zanj.

Ga poklicem ko bom sama… Kok casa se pa caka na termin?

KdoNagaja mene je v začetku decembra naročil za konec januarja.

Evo sva ravno govorila, me bo ze marca vzel! Prav da nas je ze tko premal 😅 me je vprasal kje sm dobila kontakt, pa sm povedala da iz foruma za neplodnost… hvala se enktat! Upam da bo pomagal 💪🤞

KdoNagaja super, vesela. Pa verjemi v to, tudi če ti bo malo smešno ali čudno kaj on to dela. Zaupaj mu.

Evo punce, zdaj imam pa še uradne rezultate krvnega testa. Beta je 2769,7!😍🤗 Zdaj mora pa tale pingo samo še pridno z mano ostat!🍀🐞🤞 Uz imam pa 2. aprila, če bo do takrat še vse ok🤞😉

Bo kiddo! vsi navijamo 🐞

Mamarc se bom kar prepustila 😊

Kiddo čestitke, seveda, da bo ostal pri tebi, more!!!❤😍🐞

Kiddo čestitke😘jaz pa 1.aprila😉kljub spontani zanositvi bom imela prvi UZ v Dravljah, kjer sem bila vodena.

New Report

Close