Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF – ICSI 2016 V LJ

IVF – ICSI 2016 V LJ

Roza23 lepo si napisala. Tudi sama sem se na začetku, kar nekaj časa spraševala, kot ti zakaj meni? Zakaj mora bit tako, kot je? In tudi sama sem prišla do tega, da življenje nam postavlja samo take izzive, kot smo jih zmožni premagat.

No jaz pa v petek ponovno na UZ. Pričakovano, s tem da bo najbrž treba pol še 1x. Zaenkrat kaže lepo. Bolj me zanima kaj bo pol z razvojem zarodkov.

Lep pozdrav
Rada bi se vam pridružila v pogovoru.
Stara sem 35 let in to je zame 3. postopek.
Dva postopka sem imela kratki protokol. Pridobila sem enkrat 4 in enkrat 5 celic, a žal nobene lepe, zato sploh ni prišlo do transferja. Sedaj pa imam dolgi postopek in danes na punkciji izvem, da sem pridelala 7 ful lepih foliklov. Sedaj je odvisno, če je kaj v njih in če se bodo oplodile, ampak ostajam pozitivna. V ponedeljek imam transfer in potem bomo videli kako bo. Upam da bom tokrat prišla vsaj do transferja

Dobrodošla med nami Kaja35!

Super, da si tokrat imela lepe folikle. Držimo pesti, da boš imela tudi dobre celice in seveda zarodke! 🙂

Hvala vsaki posebaj za vzpodbudne besede!
Zri…
Tudi mene zaboli, ko vidim da nekateri imajo otroke a so nesposobni starši. Prav tako me zaboli ko slišim, da je mati zavrgla ali celo ubila otroka. Poznam mamico, ki jemlje mamila in eno, ki je pila alkohol celo nosečnost in sta rodilu otroka…otroka nosita posledice. Ob teh dejanjih se tudi jaz sprašujem zakaj ima taka otroka…jaz bi pa vse naredila zanj pa se moram toliko matrat! To ni pravica!!!

Zvezdica82…
Vesela sem zate. Tudi zarodki se bodo potem razvijali…le pozitivno!

Kaja35…
Superca, da ti je tokrat šlo bolje….tokrat boš prišla do transferja in na koncu celo do +. A hodiš v Lj?

Hvala vam punce, da me potpirate in mi želite najboljše. To sem potrebovala. Zelo sem vesela da se lahko z nekom pogovarjam o tej temi. Ve me razumete drugi me ne morejo, saj ne vedo kako mi je. Najbolj mi gre na živce stavek Sprosti se in odmisli pa bo uspelo. Tej osebi ki mi to reče bi najraje zavila vrat. Kako za vraga naj pozabim!??? Zato se pa o tej temi težko pogovarjam in sem se odločila, da bom vsaj z vami govorila o teh stvareh, daj točno veste kako mi je.
Hodim v lj Roza23.

Da vam povem… včeraj sem se prvič piknila in sploh ni tako hudo kot sem mislila. Moj mi je vse pomagal. Krst je bil narejen in seda samo “gasa” naprej.

Kaja35 popolnoma te zastopim. Isto je bilo pri meni. Vsi so ni govorili kaj naj in kaj ne ter mi solili pamet. Tudi jaz sem si mislila to kar ti: kako mi lahko nekdo, ki ne ve kaj vse moram dati čez soli pamet!!! Boli me vprašanje kaj pa vidva čakata? Moj odgovor je naslednji: čakama da zraste v epruveti. Tako jih je sram, da kar obnemijo in gredo drugam. Tako imam že nekaj časa mir.
Roza23 kako se počutiš? Te še kaj boli?
Zri tudi mene zaboli ko vidim da nekateri starši niso vredni naziva starš. A nebi raje mene Bog razveselil z otrokom, kot pa žensko, ki ga nato zavrže?! Moja soseda ima 7 otrok, ki jih je celo otroštvo matretirala pa smo vsi opozarjali Csd. Hodili so bosi, razcepani, umazani…sedaj ji je csd dva vzel in jih dal v rejo, dve sta že toliko stari, da imata svoji družini, ostali pa so še vedno pri njej. Kako lahko Csd otroke pusti taki ženski?! To ni ni jasno in mi nikoli ne bo!!

Punce, tiste, katere hodite na GK LJ, mi lahko poveste, koliko so lahko stari izvidi od SPB (včasih so veljali 2 leti) , oz. kaj potrebujem, da grem po zamrznjenčka (kopijo brisa, SPB, napotnica, …)- zadnjič sem bila pred 3 leti, ne vem, ali je še vse isto ali se je kaj spremenilo od takrat ? Hvala

Izvidi SPB veljajo 2 leti. Kaj vse potrebuješ za zamrzjenčka pa žal ne vem. Po mojem izvide SPB, najnovejši izvid Pap brisa, napotnico, osebni dokument). Če ti nobena ne pove raje pokliči na kliniko in vprašaj. Želim ti veliko uspeha.

Hvala Kaja 35, verjetno je vse še isto kot je bilo. Tudi tebi želim veliko uspeha.

Pozdravljena
Praviš da se nobena celica ni oplodila a mi lahko poveš a ti kaj prej sporocijo da ni prišlo do oploditve al na dan transferja sama
Sem pridelala 2 celice in imam v torek transfer.
Zelo bi bila hvaležna za odgovor.

Binči pozdravljena. Vse izveš na dan transferja, saj imata najprej pogovor. Tam ti povedo koliko se jih je oplodilo in kaj je bilo z ostalimi. Določijo koliko ti jih bodo vstavili in koliko časa boš v bolniški. Nato imaš transfer.
Želim ti veliko sreče za torek. Držim pesti, da se obe oplodita in da sta odlične kakovosti.

Od danes naprej grejem dve pikici. Sedaj lahko samo upam na najboljše. Aja…oplodile so se pa 4 celice, vendar še nič ne vem ali bo kaj za zamrznit. Kako ste kaj ostala dekleta?

Roza23 ti samo počivaj in grej pikici. Držim pesti. V tretje gre rado.

Zri kako si? V ponedeljek imaš krvnega a ne? Ne boš nič prej naredila test? Te nič firbec ne matra?

Ja punce danes sem naredila test in je pozitiven, in sem čist srečna 🙂

Zri…bravo. Ne veš kako sem srečna zate. Sedaj se pa le čuvaj.
Boste videle…leto 2016 nam je naklonjeno leto, saj je prestopno leto

Roza23 upajmo na najboljši razultat, da boš zagledala + Držimo pesti!

Zri ja bravoooo 🙂 Zdaj pa držimo pesti, da krvni potrdi in bo tako, kot mora bit tudi naprej.

Ja res sva tok srečna,sva se sam objemala in jokala, sploh ne morem verjet. In pomoje dokler mi krvni ne potrdi ne bom verjela. Sm se zbudila zjutraj pa si rečem kolk cajta pa ma sploh rok uporabe ta test k ga mam že kr neki let v predalu in vidim da poteče začetek 2017 in sm rekla pa probajmo da ne propade prej 🙂

Zri…
Iskrene čestitke. Sem vedela, da bo +. Držim pesti, da bo vse potekalo po načrtih. In vrjamem, da sta bla vesela…kaj ne bosta.

Zri iskrene čestitke tudi z moje strani. Sedaj pa samo pozitivno naprej. Kako pa kaj zdravje? Je prehlad popustil?

Zopet sem z vami. Včeraj sem imela punkcijo in pridobili smo samo 1 celico. Še slabše kot v kratkih protokolih. A je to sploh možno, ker na UZ jih je bilo videti več. Transfer imam v torek, če sploh bo. Včasih se vprašam, če sploh vedo kaj delajo ali smo res samo številke? Kaj ve mislite?
Zri iskrene čestitke. Ti tudi nisi imela veliko celic, a ne?
Roza23 držim pesti, da boš zagledala +

New Report

Close