Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF ICSI 2015 GKLJ

IVF ICSI 2015 GKLJ

13. dan zvečer sta se pokazali dve močni črtici na testu! 😀 jutri imam še odvzem krvi na kliniki. 😀

Jaz imam pa eno vprašanje, in sicer, koliko časa se trenutno čaka na prvi pregled na kliniki v LJ? Sem že pisala tja, pa mi je kopirala link od čakalnih dob, vendar se tam ven nisem nič znašla. Torej, ima katera sveže informacije? Rada bi namreč zamenjala kliniko in izgubila čimmanj časa.

Jaz sem se naročila začetek avgusta, ko so dopusti, pa sem datum dobila sredi novembra. Tako da nekje cca. 3 mesece…

Pikicaa1 a si ti bila pri njemu? jaz sem se naročila pri njemu, edino ne vem, koliko mu dat “v kuverto”? Niti približno ne.
V glavnem imam dva postopka za sabo, prvi se je na veliko žalost končal z ss po 7 tednih nosečnoti. Takrat se mi je svet porušil in sem rabila kar nekaj časa, da sem se pobrala. V drugem postopku pa žal ni uspelo. Naslednji bi naj bil januarja 2016.

ojla punce. Tema je kar zamrla. Kako ste kaj? Kak novi plusek v tem času?
Jast grem ta mesec v drugi krog. imam dolg protokol.

Nič novega 😉 od septembrskega neuspeha se ni nič spremenilo…mislim da sve takrat skupaj bili aktivni na tej temi 😉

in kdaj imaš nov poskus Olimpicus? So ti že dali datum.
Jas grem jutri v nov postopek. imam dolg protokol.

Nič še.imam dva zamrznjenčka tko da jih dobim najbrž januarja ali feb.če preživita odmrznitev

Živjo punce!

Nama je pa uspelo!! 😀 sem že v 12. tednu! 😀 saj sploh ne morem verjeti, da je že v prvo šlo!
Držim pesti za vaju Janarm in Olimpicus!!

Jaz sem imela ET 8.12, kratki protokol, sem na GK LJ. ET mi je delala dr. Korošec Sara, ker sem jo sama hotela.

Test imam 23.12., ali bomo jokali od veselja ali pa od žalosti :))

@pribat Upam, da ti Božiček prinese en velik in dobro viden plusek, potem pa še navdušujočo beto! 🙂

Pribat s kom si se menla da ti je transfer delala Korošec?Jaz imam njo pa imam zarad malenkost zamaknjene maternice vedno probleme za zdravnikom ker me prvo namatra potem se pa le spomne da lahko naredi transfer z UZ…na napotnici sem 2x imela na veliko napisano od Korošec da naj mi delajo transfer pod UZ ampak dokler me enkrat vn ne vrže tm v porodnišnici zgleda ne bo boljše…ko mi je Zorn prvič delal insem.je trajalo več kot uro…ampak treba je človeka namatrat pol pa gre

Na punkciji sem rekla, da če mi lahko naredi ET dr. Korošec, to sem rekla sestram, ko so mi dale navodila kako po punkciji. So napisale listek v mojo mapo. Ko sem prišla na ET, so bili pogovori, sestre sem prej vprašala, da bi rada dr. Korošec, pa so mi rekle, naj se na pogovoru z embriologinjo dogovorim in z zdravnico ker da dr. Korošec ni ta dan predvidena za ET-je. Tisti dan v torek je bila za punkcije in ET-je dr. Vrtačnik Bokal.
Na razgovoru, kako so se celice oplodice je dr. Bokal videla listek ki je bil v moji mapi, pa mi pravi, da če sem z dr. Korošec dogovorjena. Sem rekla da ne, da če je možnost da bi rada njo. Vmes ko so punce hodile na ET sem sestri na vratah rekla, da bi rada dr. Korošec, pa mi je rekla, da bo poklicala v operacijski, ker da ima ta dan operacije in da ne ve če bo prosta.
Za ET sem bila zadnja na vrsti, dr. Bokal je šla iz sobe kjer delajo ET ven, ko so odpravile vse punce pred mano. Nato mi je sestra rekla, da imam srečo, da ima ravno dr. Korošec pavzo, ter da mi bo prišla narediti ET. Uf, sem se oddahnila, saj če pač ne bi bila prosta, bi mi naredila ET dr. Bokal.

Pa se dr. Sara K. poheca, in pravi, da ne ve če zna narediti ET. Sem rekla, da zna, ker mi je ekrat že delala, pa se je ful namartrala, ker da imam neki zavito maternico, da jo nimam po JUS-u, mi je tistikrat rekla, je ful težno mi naredila transfer. Od takrat je tudi ona moja zdr. sem jo menjala (prej sem imela dr. Bokal), potem me je še dr. Sara K. po tistem neuspešnem ET-ju poslala na histero, kjer ji me ona odstranila 2cm pregrade. Ko mi je napisala napotnico za IVF mi je ravno tako na zadnjo stran napisala težek ET, lahko se ga dela tudi preko UZ. Samo če sam tega ne govoriš, in bi si hotel zrihtati, ni nič, moraš vedno spraševati. Ker tisto na zadnji strani napotnice za IVF ne vidi nobeden oz. zelo malo.

Skratka, sedaj mi je rekla, da je res, da težje nastavi, ma da je mogoče sedaj boljše, ker da je to na histero ”popravila”.

Z moje strani same pohvale zanjo, sem pa imela srečo, da je ravno imela pavzo. Jutri bom 1 teden od ET-ja 2 zarodkov. Če bo vse ok, bom šla tudi k njej na UZ, ki jih ima ob četrtkih tam kjer imamo UZ za postopke.

Srečno.

New Report

Close