IVF ICSI 2015 GKLJ
Nabavila na proteini.si oz na internetni strani sem pogledala in šla potem iskat v trgovino. Zdravniki nič ne rečejo glede vitaminov, moj je že pred postopkom nekaj spraševal in je samo rekel, da se lahko poskusi. Niso ravno naklonjeni raznim dodatkom oz so mnenja, da to pač ne pomaga. Kar sem jaz brala so pa eni imeli dobre izkušnje.
moj je jemal Astasan 3 mesece in so rekli da je spermiogram boljši. Ni pa nič povedal kaj je jemal. Sedaj pa ne vem ali je res kaj na tem, ali pa je bil naključno bolši spermiogram. Prvič je bil res neki prehlajen, in je blo zaradi tega mogočeslabše.
Tamala 155 jast sem imela morulo in desetceličnika vendar neuspešno. decembra grem v nov boj. razen če ne rata naravno 🙂
Punce meni je test plus pokazal.. Sicer bo beta v petek povedala zadnjo ampak dobro. Hotela sem napisat glede znakov: prva tri dni po et napihnjena in boleči desni jajčnik, ki je bil povečan ze pred et, po tem pa nič. Nobenega znaka. Vsaki dan sem se analizirala, a me boli kaj, ma nič nisem našla. Prsa ze pred postopkom niso bolela, nič napihnjena, jajčniki me nič niso boleli, nobenih krčev, niti krvavitve.. Nobenega glavobola ali bolečin v križu. Pijem kavo, nič mi ni slabo, pekla ribo, ni mi smrdela, tudi ko stojim na nogah 2 uri me nič ne boli. Vmes kašljala in kihala in še kašljem ko konj, na punkcijo šla z vročino in zabitim nosom, po et spet vročina rahla, spila goro lekadolov, stres v službi, in evo kljub vsemu danes na cb plusek 13. Dan po et. Očitno je lahko simptom za nosečnost da ni nobenega simptoma. Edini znak se je začel danes ponoči, krči v trebuhu, in ker sem itak že sama sebe prepričala da ni uspelo sem si misla da krči nakazujejo M. Počivala sem 5 dni po et, potem pa sem začela normalno delovat. Zdaj vidim da je brezveze iskat znake po forumih, vsaka ženska po svoje reagira, pravila ni. In če je usojeno, se bo pikica prijela, kljub temu da sem dušo izkašljala. Srečno punce! P.s. Baje je paradižnik dober za boljši spermiogram, moj pravi da mu iz ušes vun leze 🙂 sreča, da je letos bogato obrodil in sva oba domačega jedla v abnormalnih kolicinah
zdravo punce!
lacrima čestitam! 🙂
meni očitno ni uspelo, prihaja M, test je negativen 🙁 upam, da uspe naslednjič z metodo IMSI. sicer grem še vedno v petek na krvnega, ampak že poznam rezultat. držim pesti za vse, ki še čakate.
ali mi lahko prosim poveste, koliko časa bom mogla čakat na drugi postopek? kako hitro ste bile na vrsti za nov postopek? upam, da se to ne vleče spet pol leta ali bog ne daj še kaj več…
ja imela sem stimulacijo ja…hm torej tri mesece. ni malo ni veliko, ja kaj hočem, grem optimistično naprej. bil je šele prvi postopek, tako da imam še šanse 🙂 ker ima partner zalo slabo seme, greva naslednjič na imsi, upam da bo potem razultat boljši…
imela sem 9 celic, od tega sta se oplodili dve, 5.dan sva imela eno morulo in enega 10c. tako da na žalost ni eskimčkov
Punce, zdj pa ne vem, kaj si nj mislim… ni mi dalo mira in sem včeraj naredila urinski test. Bolj na željo moža, kljub pregovarjanju, da je še prezgodaj. In kaj se je zgodilo… rahlo obarvana črtica!!!!! 😀 zdj pa me skrbi, da si ne bi dajala lažnih upov, da sem noseča. A je sploh možno, da je test pokazal prav 7 dan po ET?
nekje sem prebrala da če ti pokaže plus osmi ali deveti dan, ti bo pokazal plus tudi 14 dan. če ti 8 ali 9 dan pokaže minus, naredi test še 14 dan. nekje drugje pa piše da je lahko pozitiven test posledica hormonov ki si jih prejemala.
naredi za vsak slučaj še čez par dni. upam da si srečka nosečka 🙂