Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF ICSI 2015 GKLJ

IVF ICSI 2015 GKLJ

Kar pestro…končala z hiperstimulacijo z 15cm plusa pri obsegu trebuha in plus 3kg…na urgenci potem pa dva dni pri njih…transfer bo saj imam 4x blastocisto tko da upajmo da se kaj prime…

Vstavljat embrie s hiperco ni najbolje ampak v gklj to skoz delajo. Ponavadi je izplen 0. V mariboru so zaceli v takem primeru zamrzovati. Iz mojih izkusenj je tudi zamrzovanje pravilno. Imela podobno izkusnjo na gklj kot olimpus. 2 dneva bolnice… V usa takoj ugotovili da je bila ovulacija ze pred stopko, posledicno visina progesterona previsoka za vstavljanja embriov.

Po besedah zdravnikov vstavljena zelo lepa blastocista ki se je po besedah gospe,ki je združila vse potrebno zelo lepo razvijala…ena vstavljena 2 kakovostni zamrznjeni…zdaj pa čakanje

Super olimpicus. sedaj pa čakanje. Jast sem danes 8 dan po ET. V trebuhu me kar zvija kot da se mi bo menstra kar ulila, vendar ni duha ne sluha o njej. No sej upam da je tudi ne bo.
Kako se ti kaj počutiš Olmpicus?

Uf..mal me zvija ampak nič posebnega.sem šele 2 dan po et.če dan ko so vstavili ne štejem.,do m imam še 10 dni..tko da ne vem kaj naj si mislim.pušenjak pravi če imaš et.5 dan je vgnezditvena krvavitev nekje 4-5 dan po et.

Olimpicus in Janarm, obema želim, da bi vama uspelo in držim pesti za vaju!

danes se nisem mogla premagat in sem naredila test. sej vem da je prezgodaj ampak vseeno. in je pokazal en velik minus. tud trebuh me tolk boli. sem kar obupala na celi črti.

Jaz imam občasne krče kot pred menstruacijo.Ampak mal je prezgodaj ker je moj 28.dan šele 24.9.Nevem da sem kdaj imela 10dni prej krče.Me pa prsi bolijo že dva dni pa ko se pogledam v ogledalo se mi vidijo žile ki se mi tudi prej niso.Sej ne veš kaj si mislt :-S

Tudi jast sem imela boleče in napete prsi, vendar so 7 dni po ET bolečine in napetost izginile. krče v trebuhu podobne menstrualnim imam pa od transferja dalje. danes je moj 11 dan in 29. dan ciklusa.

Test si delala?

test sem delala 8 dan vendar je bil negativen. danes imam že rjav izcedek. še enega testa ne bom delala do nedelje. v ponedeljek imam kontrolo krvi.

kot sem pričakovala je prišla tečka rdečka. presenetljivo nisem toliko razočarana. čez 3 mesece grem v nov boj.
držim pesti za ostale punce

Jooj Janarm… škoda… 🙁 🙁
a cca 3 mesece mora preteči vmes med enim postopkom in drugim?

Danes 9.dan po et rjavkast izcedek.bolečin nobenih…test first check pa negativen.kaj naj si mislim?!

ja približno 3 mesece oz 3 cikluse. 20 novembra grem v leonišče po novo napotnico. sem pa danes klicala za novo številko ….650. sem se kar zgrozila kolk je že velika cifra.
Olimpicus ne obupaj. rjavkast izcedek še nič ne pomeni. ene nosečke imajo izcedke skoraj čez vso nosečnost.

Ja sam test je pa negativen…danes pa 9.dan po et

Ja grozno visoka številka je že… že midva imava krepko čez 550.
Držim pesti še naprej, da se bo za vse lepo izteklo! Never give up!

Konec…več sreče prihodnjič 🙁

JS1986 a je že prišla menstruacija da se začneš pikat?
Olimpicus škoda :(. Sem mislila da nama bo vsaj eni od naju ratalo. No upam da bo vsaj JS1986.
Gledati morava pozitivno naprej.Kdaj greš po zamrznjenčke? Moraš tud čakati ali lahko greš že naslednji ciklus?

Nevem to me zanima..a naslednji mesec al moram čakat…jutr kličm pa zvem

New Report

Close