IVF ICSI 2015 GKLJ
No, najina zgodba tudi tokrat ni bila uspešna, sem včeraj dobila tečko… sedaj sva se odločila, da greva v Zagreb na posvet, kako bi lahko vplivali na to, da bi prišlo do vgnezditve… kolikor sem brala zgodbo od Trendy, dajejo tam v Zagrebu dosti več poudarka na podporo za boljše možnosti vgnezditve, več zdravil za podporo in ne samo estimo… pred naslednjim postopkom v Lj bova dala še tole prej čez in morebiti še kakšne teste samoplačniško, če bodo tako svetovali…
Vsem ostalim želim, da boste imele več uspeha! Nama bo pa v tretje ratalo, kot pravijo, da v tretje gre rado…
LenčkaM žau mi je da vama ni uspelo, ampk brez skrbi v tretje gre rado in bo en veli PLUS! Samo ne obupat!!
Jaz sem bila 4 postopka pri dr.Rešu(zmeraj 1 oplojena, nikoli +) 5 IVF ICSI postopek sm sem imela na GKLJ in je bil rezultat 4 oplojene(2 vstavljene vendar -) ampk že to da je rezultat biu tokrat zlo dober vrjamem da mi bo sedaj v 6-o uspelo=) Veliko sem podelala na sebi, kar prej nisem=)
Nanc in pikicaa1, hvala vama za spodbudne besede. Trenutno sem v kontaktih s klinikami v Zagrebu, da grem na posvet, kaj in kako. Vsekakor pa še enkrat v marcu v postopek v Lj, ker bo še zadnjič na zavarovalnico, potem pa bova videla. Sem pa sestro vprašala, kako je potem to v Lj samoplačniško po 43. letu, pa mi je rekla, da po 43. več ne delajo niti samoplačniško. A katera ve, kako je s tem v MB, delajo tam tudi po tej starostni meji za samoplačnike? Prijateljica mi je tudi rekla, da imajo v MB boljše rezultate, ker baje da imajo boljši laboratorij… no, za ta zadnji postopek se zagotovo ne selim, razen če bo treba potem.
No jaz sem hodila v lj na zalost predolgo casa 5x. Potem sem sla v Zg na kliniko in mi je koncno ratalo ugledat plus tukaj pa nikoli. Moja osebna gin toliko hvali ta Mb kot da so bogovi. Sem klicala na njeno zeljo za posvet seveda samoplacnisko ker ce ne cakas se dva do tri mesece dlje. Pa ceprav pravi moja gin pravi da ni cakalnih vrst!!! No bistvo tega je da sem klicala za datum mi sestra rece da ko bo gin v Mb dav ven termine me obvestijo. Ne sluha ne duha o klicu!!!! In k takim naj bi sla v postopek??? Ko so zaposleni tok da se javit ne morejo termina. V Zg so veliko bolj azurni poklicejo nazaj ce ni ginegologa. Tudi cakalne dobe niso take kot pri nas da o odnosih in uspehih ne govorim in seveda 4D uz. Ne pa tukaj ko vidis samo crnino na zaslonu.
Ojla
Sem nova na tem forumu, midva sva poskušala tri leta pa zaman, imam pa jaz iz prejšnega zakona že dva otroka.
Decembra sem prišla na vrsto v Leonišču, tako, da sva dala že skoraj vse preglede skozi, sedaj imava 17.3 konzilij, a mi lahko katera pove kako potekajo nadalni postopki IVFja.
hvala vam
Na konziliju dobita formularje za prebrat domov (pristanek za postopek… kar itak potem dobita še v IVF ambulanti v podpis, ko začneta s potopkom, ), pa odobritev konzilija in tudi evidenčno številko, pod katero sta vodena. Ko to imaš, se greš ob naslednji menstruaciji naročiš za postopek (pišeš na mejl, pokličeš ali osebno). Mogoče greš lahko kar s temi papirji se že kar naročit, če se ti mudi. Potem ti dajo datum, kdaj se oglasita oba s partnerjem v IVF ambulanti za podpis dokumentacije in začetek postopka in ob naslednji menstruaciji potem prevzameš zdravila. Potem pa sledijo injekcije, UZ … skratka, odvisno od tega, kakšen protokol so ti predpisali (kratek, dolgi, mid…).
Hei hei punce, včeraj sem prevzela zdravila in tudi prva špika je padla=) No uglavnem, začeli smo.. Sedaj bo to špikanje trajalo. No uglavnem še povem da me čaka 17.03 prvi UZ. No potem pa bomo videli naprej.
Sem se odločila da bom dala na stran forum, me negativni rezultati kar malo vržejo na rit. Zato sem se odločila da nebom več brala. =)
Punce moje sporočim končni rezultat! Do takrat držim pesti za ostale vi pa dejte zame 😉 heheh..
Lep sončen (upam) marec vam želim!
Pozdravljeni
Mene zanima ena zadeva stara sem 40 in po umetni oploditvi ivf icsi, sem v 10 tednu, sedaj pa me je moj ginekolog poslal na nuhalno, poleg pa mi je še napisal napotnico za HB ali AC, zanima me kako je to nevarno za SS. Glde na to da je bila umetna oploditev me je malo strah, da bi to izgubila. Hvala za odgovor
pozdravljena Olimpicus
Ali je tudi pri iui toliko UZ-jev. Meni je kr malo težko tolikokrat prit v lj, ker sem od daleč. Pa še služba. hvala bogu so razumljivi. Ne vem kaj bom naredila če ne bo uspelo. Ali bom imela pogum še enkrat čez vse postopke. Saj vem da je mali procent uspešnost ampak vseeno imam upanje.
Ali se pri vama Olimpicus ve kaj je narobe da ne uspe?