IVF ICSI 2015 GKLJ
Hvala vsem za spodbudne besede, se prav priležejo.
Pikicaa1, moje počutje je čisto običajno, nič drugače kot sicer, včasih malo špikne kje v trebuhu (verjetno jajčniki)… sicer sem tokrat doma do krvnega testa, nekaj bolniške, nekaj dopusta. Sem pa tokrat bolj brez nekega navdušenja in pričakovanja, nobene vzhičenosti kot prejšnjič, ko je bilo prvič, razmišljam, da tudi urinskega testa ne bom šla delat pred krvnim (zadnjič sem ga ene 4-5 krat)… je pa zato moj toliko bolj vzhičen tokrat, sama sem pa bolj na trdnih tleh, kar bo pač bo, nimam vpliva, ali pač? Verjamem pa, da tokrat imava več možnosti, saj imam dva vstavljena zarodka 🙂 Upam, na najboljše.
Pikicaa kako naj bi bioenergetik vplival nate? A to je koristno bolj zato,da se ti sprostiš in se pripraviš na postopek ali zakaj naj bi se šlo? 🙂
Pribat, jaz sem imela puregon v postopku in sedaj pri stimuliranem prenosu ETZ 🙂 pri meni je delovalo še preveč. Ne spomnim se,kakšno dozo sem imela.. mogoče 200e? 🙂 a se že kaj veseliš postopka?
Tamala85- Po njegovih terapijah se počutim zelo dobro, več energije, bolj pozitivno gledam na stvari=)
Hodim pa na obalo (Škofije) pride vsak mesec in terapija traje 4 dni( dela pa po metodi Zdenka Domančiča). Terapijo mi je delal predvsem na področju rodil in d sm bolj sproščena, umirjena. To sem bla že drugič pri njemu pa je zdej reku da je sedaj vse pripravljeno za postopek=) Upajmo da bo res tako, kolegica je šla h njemu 1 mesec pred ETZ in je zanosila. Ji je tudi reku da je punčka pa nevem če je bla 3 mesece noseča in se je tudi izkazalo tako=) Pa tudi da bo prej rodila, samo za 1 dan se je zmotu. Nevem al je to slučajnost ali pa je res=)
Mislim da mam tudi jaz Puregon za naslednji postopek in to 220e če se nemotim.Sm že pozabla k sm bla nazadnje v postopku 1,5 leto nazaj=)
Pribat, jaz sem imela vedno menopur, ker sem starejša in je ta bolj ustrezen.
Sicer pa počutje nespremenjeno, nič se ne dogaja, razen občasnih občutij kot pred menstro.
Do ponedeljka moram zdržat, potem bomo videli. Sem pa izvedela, da je šla moja ginekologinja v pokoj konec leta, tako da si moram pod nujno na hitro najti nekoga novega, da mi bo napisal napotnico za nov postopek, če ne bo ta uspešen, stara se mi ravno konec januarja izteče.
Lahko katera kakšno dobro ginekologinjo iz Lj priporoči? No, saj je lahko tudi ginekolog, sem se tukaj na kliniki že navadila nanje, čeprav sem vedno bila bolj za to, da grem k ženski 🙂
Pikicaa1, mi lahko pošlješ kontaktne podatke za tega bioenergetika, prosim, lahko na ZS. Če ne bo tokrat uspešno, bom poskusila še tole ali pa akupunkturo. Krvomočnico že pijem nekaj časa, vitamine tudi, moj jemlje astasan… ne vem, kaj naj še probam.
pikicaa super, da ti pomaga. jaz mislim, da deluje pozitivno predvsem na psiho, če nič drugega 🙂 karkoli je, važno da bo + 😉
pribat, danes sem imela ETZ. Odmrznili so mi vse 3, vstavili 2 🙂 gospa iz laboratorija je rekla, da zdaj pa je že čas, da zanosim ahaha 😀 ma nehaj, se strinjam z njo! 🙂
a ti imaš kratki ali dolgi protokol?
pred mano je doooolgih 14 dni. mislim, da bom vseeno lulala predčasno, ne bom zdržala do 5. 2. 😛
tamala85 dobro si opravila, boš vidla, da te čaka plusek.
Kaj si imela 3 Z v eni slamici, da so ti vse 3 odmrznili, ali mogoče eden ni preživel?
Jaz imam kratki protokol, vedno sem ga na GK LJ imela, edino enkrat pri dr. Rešu sem bila na dolgem. Pri meni je bil vedno + na GK s svežimi zarodki, tako da upam, da bo tudi sedaj (1x porod, 1x blighted ovum). Jaz nimam namena delati testa doma, kar bo pa bo, bom šla dati kri, če prej ne bo tečke rdečke.
Kaj boš hodila v službo ali boš doma? Meni gre hitreje čas, če delam.
Tamala85 Nemorem ti poslati ZS nevem zakaj, uglavnem Andrej 041792564. Hodi v Škofije vsak mesec, se splača. Lih je meu ta mesec pare iz LJ in iz NM =) Mislim da je kar kvaliteten, če ne počutje je vrhunsko in spala sem kot top vse 4 dni=) Brez skrbi neboš rabla v nov postopek ker bo en velik PLUS=)