IVF ICSI 2015 GKLJ
Ojla!
Jaz grem ravno jutri po novo napotnico k dr. Bokal, za nov IVF, in potem tudi jutri za vpis v nov postopek. Predvidena punkcija konec jan. 2015.
Imamo pa 4,5 leta staro punčko iz mojega ivf-a na GK LJ iz leta 2009 (prej tri ivf-i pri dr. Rešu). Lani julija prvi ivf po porodu, končan z bilghted ovum sledila 2x abrazija.
Srečno.
Pribat- Jaz sem bila tudi prej 4x pri dr Rešu zmeraj 1 oplojena celica, nikoli +. Zdaj sem bila na GKLJ 4 oplojene, dve vstavljene vendar spet brez plusa. Upam da bo tokrat rezultat en velik PLUS=). Bo pa to moj 6 postopek. Mi je kar muka in strah da bi bila zopet razočarana. Včasih mam tako voljo in željo da bi šla kar takoj, čez čas me pa vse mine in bi kar zavlačevala. Čeprav je od zadnjega postopka skoraj 1,5 leta.
LenčkaM- Pridna. Koliko maš foliklov? So ti kej rekli? Držim pesti da se bo vse izteklo kot je treba!
Evo, pridelala dve celici na levi strani, za kateri se je moral dr. Drobnič kar potruditi, da ju je dobil, ker imam levi jajčnik nekje zadaj skrit za maternico, dva folikla pa sta bila prazna. Je pa tale Drobnič res faca, dela enkratno, stik s pacientom je fenomenalen, govori, kaj in kdaj bo kaj naredil, še celo malo poje vmes za boljše vzdušje, se poheca… se počutiš kot človek in ne samo objekt na mizi.
Tamala85 Držim pesti da tokrat uspe=) Kaj maš spontani ciklus? Ne nisem iz obale, iz notranjske sem=)
LenčkaM Držim pesti da se iz tega razvijeta dva lepa zarodka=) Ja dr.Drobnič je tudi moj gin.za neplodnost in sem ful zadovoljna. Vse kar me je zanimalo je povedu. Prijeten človek. Želim si da bi mi delu punkcijo on. Ker ko mi je delal UZ sem bla izredno zadovoljna!=)
Pikicaa eh,to je še vse dovolj blizu nas 😉 nisem v spontanem ampak v minimalno stimuliranem. 3x sem imela v spontanem in zgodilo se ni prav nič. Prejšnjič sem imela stimulacijo in prvič sem začutila,da se nekaj dogaja a žal sem ostala brez +. No ja,upanje umre zadnje 🙂
a si se že odločila,kdaj greš v postopek?
Lencka,drzim pesti,da bo vse ok 😉
Danes sem imela prvi uz, v ponedeljek se vrnem na naslednjega itd.
Lenčka M. Superca za pridno pridelana dva zarodka=) Boš vidla da je leto 2015 namenjeno nam=) Mislim da so 6-8celični 3 dan čisto ok=) Pri mami se bojo še lepše razvijale! Držim pesti!=)
Tamala85 Ja res je blizk=) Heheh.. Nism še čisto sigurna al se prijavim z feb. M ali z mar. M=) Ta teden grem na terapijo bioenergetiku=) Potem pa ko bom šla v postopek pa še na refleksno masažo stopal=). Trenutno mam 10days detox=) Bomo vidli učinke:P Držim pesti da uspe! Sporoči kako napredujete=)