Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ivf februar 2016

Ivf februar 2016

Imeli slab občutek zjutraj in delal test…žal negativen…danes 10 dan po et..tudi izcedek krvav je bil tko da žalost za znoret…življenje te vedno znova razočara.

Ojoj Olimpicus, res mi je žal…. 🙁 Ne vem kaj reči…. :-((

Jaz pa imam spet vročino 37,2 in ne vem ali je res od Estime ali pa bom (sem) zbolela, … 🙁

Limeta82 joj, nevem kako sem to spregledala 🙂 No torej, držim pesti, da tečke ne bo 🙂

Olimpicus pošiljam ti en objemček 🙂 D

rži se, drugič bo sigurno plusek.

se vam še jaz pridružujem,

15.02. sem imela transfer na 2.dan po punkciji… naj bi opravila test 29.02.
estima na 8ur, krčki prisotni, prsi boleče..
panika itak..da sta se celici nehali razvijati in spet ne bo nič. v sebi imam 2 pikici (za 2 pa še čakam če bosta pingota) drug teden pošta.
pri Rešu 2.postopek.. 32let..še nism mami 🙂
našla sem pa postopek za et na 2.dan
tko naj bi blo pr men
This is what happens in a 2 day transfer:
16.2. 1dpt…Embryo is growing and developing
17.2. 2dpt…Embryo is growing and developing
18.2. 3dpt… Embryo is now a blastocyst
19.2. 4dpt….Blastocyst hatches out of shell on this day
20.2. 5dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
21.2. 6dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
22.2. 7dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
23.2. 8dpt.. Morula is completely implanted in the lining and has placenta cells & foetal cells
24.2. 9dpt…Placenta cells begin to secret HCG in the blood
25.2. 10dpt…More HCG is produced as foetus develops
26.2. 11dpt…More HCG is produced as foetus develops
27.2. 12dpt…HCG levels are now high enough to be immediately detected on HPT

test 29.02, ce ne bo prej menstre

pestkam za vse vas d uspete dočakat plusek

@olimpicus mi je žal, življenje zna biti res včasih kruto vendar ne obupat…mislim, da te vse tukaj dobro razumemo…en velik objemček!!
@duolinka dobrodošla med nami �
Pa še eno vprašanje za vse vas, kaj se je katera od vas zaradi stimulacije zredila? Men grejo kile kar gor ���

Theeyaa jaz se na srečo nisem. No kak kg se mi je poznalo med postopkom. Naj bi bilo pa to na račun vode.

Evo uz je danse za mano. Vidnih je bilo več celic kot v prvem postopku na začetku. Ker pa to število nič ne pomeni, bo treba počakat, da vidimo kako se bo razvilo vse skupaj.

Mima4190 kako je pri tebi? Kakšno dozo si dobila?

Tud jst sm se malo zredila,sem pa sicer zlo drobne postave in se mi takoj pozna.sm pa od transferja,mela sm ga v ponedeljek 15.2. zlo napihnena.dnevi do testa se mi pa ze zdaj tko vlecejo pa sm komej 3.dan.
Veliko srece vsem:)

Jz sm se tud za cca 2 do 3kg
Sam zrd tega k full pijem
Sm zejna k bi bla cist dehidrirana.
A ma ktera tud take bl bolece krce? 3.dan po et pa me boli k pr norcih :-/

Jst mam krce,podobne kt med menstruacijo.

@Olimpicus, žal mi je 🙁
Jaz sem pa nisem nič kaj zredila. Krče sem pa imela, take rahle kot, da se bi pripravljala menstruacija in to ponavadi, ko sem se najedla. Začelo pa se mi je drugi dan po et zvečer in vse do sedmega dne s presledki kak dan, sedaj pa nič več 🙂

@Minnie
***, kako je bilo na punkciji?

Pol so krčki normalni

A mate estimo tud na 8ur?
Ktera zdej prva test dela?

Ojla!
Olimpicus , zal mi je 🙁
Jaz sem danes imela punkcijo…imam dve celici. Eno vec kot sem upala in sem vesela.transfer v nedeljo ce me do takrat kaj pocaka 🙂

Doulinka; mislim, da imamo vse Estimo na 8 ur.
Jaz in noseckatobe imava test 23.2, če se ne mortim noseckatobe, kajne? No, jaz ga bom delala že v soboto…

Imam pa sedaj vsak dan (cca 3 dni) take ‘krče’ oz. kot da se mi pripravlja menstr., ampak upam, da je ne bo…da so to samo znaki za plus. Zjutraj imam 37, zvečer pa 37,3 vročine.

Druge nimate nič povišane vročine (verjetno zaradi Estime…)….?

Tina; meni se zdi, da je od ET-ja minilo stoletje…. grozno…

O jst mam tud 23.2 test. V Lj. To je ze moj 4.poskus in res upam da bo ratalo. Ker reees slabo prenasam te postopke in sem kot bolna ves cas injekcij in Estime in se pol kak mesec, preden se scistim hormonov 🙁
Tako da ja imam vrocino, se mi malo vrti, malo slabo, jajcniki in prsa me za znoret tiscijo in bolijo… 3 dni imam pa rahle skelece bolecine v maternici, kot med menstro, ampak je za menstro se malo prezgodaj.
Upam punce da vam rata, ker ponavljanja tega vam res ne zelim!!!

Jutro,

oh jaz si vročine res ne merim. Mi estima že tko povzroča vse ajajaj simptome.

no pol pa držimo pestke za plusk, javte!! boste CB uporabljale? al kr direkt na krvni test?
jaz sedaj tud vem ne, kdaj pričakovati M., k je vse umetno 🙂 kdaj ste imele et, na 3.,5. dan ali je še ktera mela na 2.dan?
men se vleče aaaa..do 29.2. kje je še to..
jemljete kakšne dodatke?
sama sem na elevitu, magnesolu in c vitaminu 1000mg

Doulinka; jaz sem že v nizkem štartu in oborožena s Clear Blue-jem ter temi Mini Baby testi al kako se jim že reče, ki zaznajo prej… na krvnega bom šla v Dravlje kot imam napisano po ‘protokolu’. 🙂
Sem pa imela tudi jaz ET na drugi dan ja. Imela sem 4 celice, eno so mi vstavili, 3 zamrznili na peti dan (dobila domov pošto).
Jasnaj; jaz tudi psihično zelo slabo prenašam tole. Si sploh ne predstavljam, če ne uspe sedaj. Še enkrat ali večkrat it čez vse to… nepredstavljivo. Jaz že sedaj nimam več niti kančka energije v sebi. Dobra si, res! ampak verjamem, da ti drugega ne preostane… Držim pesti, da se rešiš vseh muk in da končno posije sonce v vajino življenje! 🙂

Jaz pa nimam čisto nobenih znakov, ampak res nobenih:) Kar je OK, kar lahko potem vsaj malo odmislim postopek, ampak obeta pa nič dobrega. To je že moj 3. postopek. Sita sem vsega, pa še tako depresivno obdobje je.

Me je pa kar malce potrdilo, ker sem imela 8 celic in potem nobenih zamrznjenčkov in se mi zato zdi, da sta tudi ta dva, ki so mi jih vstavili, bolj švoh. Mah, kaj naj. Upam lahko na najboljše.

Limeta, na isti dan moram narediti test, kot ti. Jaz ga za vikend 100 % ne bom, ker ga niti nimam in ga ne bom šla kupit, za drugi teden bom pa še videla, kdaj:) Upam, da zdržim do srede.

@marelica86 dobila sem gonal f 150 doza in pa cetrotide. Me je pa uz strasansko bolel, sem mislila da bom dol padla� Ja prvi dan M., pa jaz sploh ko imam fuul bolece ma sem upala da ne bo ta mesec tak bolelo zarad kontracepcije:) sem se ocitno zmotla. Drugac pa mi na uz niso nic kaj rekli, edino zdr.je sestro vprasala nekaj za levi jajcnik (mam obcutek kot da imam cisto, ker me je cel mesec fejst bolel levi jajcnik), ampak verjetno ni nic nevarnega ce so me vseeno dali v postopek. Ker sem brala da ce so ciste da je vecja moznost hiperce? Ma tega se zdaj bojim ko hudic kriza�

Drugace pa danes prva spika (cist 1.v zivljenju sem se sama piknila�), in ni blo tak hudo kot zgleda 🙂 sicer sem rabla en cas da sem upala picit ampak je slo �
mi je sestra rekla da je treba pazit da se ne skace, telovadi kaj prevec. Kak sprehod verjetno ni panike ne? Pa pitje vode, 2l dnevno, verjetno je to tud da ne pride do hiperce ali zakaj? �

New Report

Close