Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ivf februar 2016

Ivf februar 2016

Zivjoo punce,

@aveo
cestitkeeeee!!! To je pa res bilo krasno in predvsem nepozabno valentinovo �

@theeyaa
, drzimo pestke, da bo jutri vse tako kot mora biti! Punkcija pa res ni tako zelo boleca. Dr Res je meni tako hitro spunktiral 12 celic, da je minilo preden me je sploh zacelo bolet � tako, da kar pogumno!
Naj vam se povem, da sem danes bila pri ginekologu in, da so potrdili nosecnost v maternici. Videla se je gestacijska vrecka pravilne oblike, srcek pa naj bi se videl cez dva tedna, tako, da sem takrat ponovno narocena.
Vsem zeliiiim en velik plusek �

@talijaa – fantastično lepa novica!! 🙂 Lepo nosečnost želim!!

Limeta, sem, sem še tukaj:) Plan je, da bom test naredila 24.2., ali bom zdržala do takrat, pa je vprašanje. Ker se mi res full vleče od ET dalje. Znakov pa žal nimam nobenih (oz. drugačnih) od prejšnjih dveh neuspešnih postopkov. Ti?

Aja, pa Limeta, prosim povej, ko dobiš obvestilo, ker sva imele na isti dan punkcijo, tako da bova obe na isti dan obveščeni, tako ali drugače:) dr. Lomšek mi je prie ET rekla, da če ni pošte, ni eskimov:)

Ojla noseckatobe…. uf, jaz ne bom zdržala tako dolgo. Reš mi je napisal na list naj naredim 23.test, ampak kakor se poznam, ga bom prej… ne, znakov pa nimam nobenih.
Računam, da jutri dobim pošto, ker so jo danes odposlali baje…. tako, da zjutraj tudi ti pričakuj poštarja. 🙂
Nekako potiho upam, da če pride pošta (pomeni, da so se zamrznjenčki vendarle razvijali), da se tudi ‘malček’ v svoji naravni posteljici razvija naprej…. Včeraj me je zajela že malo panika, da ne bo nič…danes spet malo bolj pozitivno razmišljam. Me je pa strah ko zajca… hihi…. ciao, držim pesti za vse nas!

Ojla,

Aveooo cestitke res 🙂 super. Mirno in zdravo nosecnost dalje.
Jaz upam da danes predpisejo stop, ne glede na vse…

Punce, pozdravljene,

se pridružujem debati – 14.2. sem imela punkcijo pri dr. Rešu, sedaj pa čakam na ET, ki naj bi bil jutri (trkam) 🙂

To je moj 3, postopek in 1. po rojstvu mojega škrata, ki je zrastel iz zmrznjenčka 🙂 vse postopke sem imela pri dr. Rešu in zame je car! Seveda nisem vedno mislila tako, sploh na kakšen tečen dan ne, ampak + in rojen otroček sta razlog, da mu lahko vsak dan pojem slavo 🙂 🙂

Držim pesti za vse nas!

Hvala vsem, upam na najboljše tudi v petek in seveda držim pesti tudi za vaše pluse:) Olimpicus, kaj novega? 😉

Danes 9.dan od transferja…pri prvem transferju ki ni bil uspešen je bil na 9.dan izcedek in potem kasneje menstruacija.tokrat izcedka ni.danes me boli trebuh in imam drisko…test pa ne bomo delal pred krvnim…

Juhuu, dobila pošto, imava 3 eskimčke (vsi so se obdržali)….jej…. :-)))))

Limeta82 čestitam, to je res super novica. Jaz žal nisem dobila nobene pošte 🙁

Noseckatobe…. upam, da jih ne boš potrebovala, ker so dali moč temu, ki se že greje v maternici!!! Mogoče pa vseeno še dobiš pošto…ali pa pokliči…

@ talijaa čestitkeeeeeeee whooop whooop whoooop ������������� sem vedela, da nam boš sporočila dobre novice!!!! Full vesela!!�
Limeta82 super novice tudi s tvoje strani �������

@olimpicus
držim pesti, da prav kmalu javiš tudi ti dobro novico … In vse ostale drage borke pogumno naprej…ta mesec je očitno zelo dober mesec in naj se dobre novice kar še nadaljujejo ���

Hvala Theeyaa… a ti gre špikanje? Kdaj bo stopka?

In še misel z ene čisto nove raziskave…
Laughter can be the key to success in IVF treatment, it was claimed yesterday…. 🙂

aveo ČESTITKE 🙂
talijaa ČESTITKE 🙂
Zelo sem vesela za obe. Naj bo do konca vse tako kot mora biti.

Limeta82 super za vaju, da imata eskimčke. Kdaj pa lahko greš po eskimčka?

Olimpicus držim pesti, da tečke ne bo!

Še par dni pa imam uz in potem začnem z špikanjem. Komaj že čakam 🙂

Dobro jutro!
Špikanje gre v redu, včeraj sem imela ultrazvok in smo videli, da folikli lepo rastejo (13mm) tako da v petek pričakujem stopko in potem verjetno punkcija v nedeljo. Dr. Reš je bil videti zelo zadovoljen tako da zaenkrat vse ok! �

No pri meni je žal porazen rezultat.
Imela sem super pogoje na začetku, 10+ foiklov okrog 10,11 mm…
Potem so vsi razen enega nehali rast.
Včeraj sem dobila stop, jutri imam punkcijo, en folikel je bil na UZ 20 mm ostali pa 13…
Razočarana sem.
Je katera imela podobno? Imam pa dober AMH in veliko foliklov pred stimulacijo…
Dvomim da bo sploh kak transfer.

Minnie; če ti je IUI-jevček uspel, potem ni vrag, da tudi IVF-jevč ne bi…. 🙂

Marelica; jaz se sedaj bolj na to zanašam, da ne bomo kmalu rabili zamrznjenčkov, ker bo čez par dni pokazal Clear blue plusek. 😉

No, drugače pa me že tretji dan zvija, enako kot pred menstruacijo…. vsakič, ko grem na WC, me tišči v prsih, da ne bi bilo kaj rdečega…. brrrr….

Limeta kateri dan imaš danes od transferja?

Oj,

ET sem imela 09.02., torej danes je 8.dan (sem pa imela ET že drugi dan)…. test še ne bi nič pokazal verjetno, malo moram še zdržat…. čeprav me že srbijo prsti….

New Report

Close