Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ivf februar 2016

Ivf februar 2016

Tinček Malek čestitam in samo pozitivno naprej. Držim pesti!!
Lonajo krvni test imam 14.3.

Posodabljam naš seznam 🙂

Lonajo – pozitiven test, UZ 9.3.
Tamala 155 – pozitiven test, UZ 8.3.
Limeta 82 – čaka na naslednji UZ
Jasnaj- pozitiven test, UZ 10.3.
Aveo-pozitiven test, čaka na UZ 9.3.
Marelica 86 – krvni 17.3.
Mima4190 – transfer 9.3.
Tonček Malek -pozitiven test
Roza23 – krvni test 14.3.

Tamala155 kako je bilo danes?

hej punce! čestitke ob prazniku!
javljam se z odlično novico! uspelo je! na uz-ju so mi potrdili, sem srečka nosečka. obdržal se je en zarodek, ki pa uspešno raste in se razvija 🙂 zdaj pa upam le da se tako nadaljuje do konca! vesela na polno!!!!!!!!!!
naj naj naj dan žena!!!!!
naslednji teden, pa imam tudi že datum pri osebnem ginekologu.
držim pesti še za ostale 🙂

Čestitkeeeee tamala 155!!! :-))) Res lep dan žena…:-))))

Tamala155 čestitam! Ni lepšega darila ob dnevu žena.
Jaz pa sem žal danes dobila tečko in sem ful razočarana, saj moram ponovno začeti vse od začetka 🙁

Čestitke tamala 155, res lepa novica ob dnevu žena, zdaj pa pogumno naprej.

Mene je že strah jutri mojega UZ, bolečine so sicer malo ponehale odkar pijem magnezij a še vedno na trenutke se pojavijo, sploh zvečer. Izcedek je tudi nehal, tako da sem malo boljše, sem pa prespala pol dneva, ker ti estima hormoni me delajo skoraj nefunkcionalno, samo spala bi. Vsaj mislim si da so hormoni krivi, drugače si ne znam predstavljat.

Limeta82 in Tamala155, čestitke za lepe novičke. Jaz sem v pričakovanju jutrišnjega dne…imam pa danes ful bolečine v križu in ledvicah in sem večino dneva preležala, ker je le tako bolje. Sem pa do danes normalno delala v službi in če bom imela še naprej težave s križem bom kar hitro šla na bolniško, čeprav bi rada čim dalje delala.

Lonajo, aveo…. vse bo vredu jutri!!! Vaju pa 100% razumem, mene je grabila panika 3 dni prej…

Se veselim vajine jutrišnje vesele novičke! 🙂

Škoda roza, kateri postopek je to za tebe? Jaz sem zdaj pri zadnjih imela vedno večje premore med postopki ker enostavno se nisem mogla zraven spet spravit. Se mi zdi da me včasih ti postopki že tako omejujejo, v službi so vsi vedeli in niso bili glih navdušeni, ostala sem brez službe, ostala sem brez kondicije ker se ne morem tolko gibat itd….. a upam, da bo enkrat vse to pozabljeno in se končalo, druga nam tako ne preostane. Držim pesti za naslednji postopek.

Zame je to drugi postopek. V vsakem sem pridobila po 9 celic, po eno so vstavili. V obeh primerih ni bilo zamrzjenčkov. Tako, da bom sedaj po malo premora zakorakala v 3. postopek.

Limeta82 in tamala155 super, samo da je vse kot mora biti.

roza23 pozdravljena 🙂 držim pesti, da ti rata.

Jaz pa sem danes 5 dan po et. Včeraj so me prsi nehale boleti. Sicer so še bolj polne. Nekih drugih težav pa nimam zaenkrat. Edino malenskost sem napihnjena. Nasplošno v tem poizkusu sploh nimam nekih težav. Pa ne vem, če je to dobro ali slabo. V prvo sem lahko ležala samo na hrbtu oz. boku. Sedaj pa komot spim na trebuhu, me nič ne ovira. Vbistvu je občutek tak, kot da sploh nebi bila v postopku. Čisto drugače, kot v prvem postopku, ko sem imela en kup težav. Ima katera potobno izkušnjo?

Punce živjo,

zopet se vam oglašam po dolgem času…
Najprej čestitke vsem bodočim mamicam, ostalim sotrpinkam pa veliko železne volje in ni vrag da nam ne rata kmalu. Jaz sem imela 1.ivf-icsi postopek v januarju in v februarju dobila menstruacijo.
Moj problem je sledeč, namreč že pred 3.dnevi bi morala dobiti ponovno menstruacijo (po neuspelem postopku nisem imela nobenih zdravil). Ampak imam danes že 4.dan samo rjav izcedek. Tega je zelooo malo, niti ne rabim vložka ampak imam samo ščitnik perila.. Včeraj sem delala test (BC mini), ki je pokazal negativno. Z dr.Rešem sva se dogovorila, da s tem ciklusom prvič probam klomifen tablete ampak sedaj res ne vem kaj naj naredim. Prvo tableto bi morala vzeti 3.dan, ker pa imam te rjave izcedke sploh ne vem kako naj štejem…naj še počakam če bo M prišla? Naj kar vzamem Klomifen? Naj še počakam pa ponovno naredim test čez nekaj dni?
Ima morda katera podobno izkušnjo in bi mi znala svetovati?
Takšne izcedke sem že imela pred M, ampak je po 2.dneh vedno M tudi prišla….zdaj, ko si želim, da bi prišla pa gospe ni.
Poln kufer imam teh izcedkov, ko ni ne tč ne mš! Čist sem že obupana….

Pozdravčke vsem!

živjo punce!
marelica jaz sem že od nekje 4. ali 5. dne po transferju brez kakšnih očitnih znakov, da bi se v meni kaj dogajalo…no pa sem v 8 tednu 🙂 vem kako se počutiš. jaz sem vsak dan čakala nekakšen znak, nekaj, karkoli, kar bi mi lahko dalo občutek, da je uspelo, pa tega kar ni in ni bilo. pride kakšen dan ko ti optimizem tako pade, da je vse kar še lahko čutiš le dvom ali strah. ampak očitno smo si res vse toliko različne, da ima vsaka neke svoje fore, boleče prsi ali slabost ali napihnjenosti……ali pa pač nič. vem, da ni tako lahko ampak poskusi čim manj misliti na to, da je to kaj slabega. zame očitno ni bilo 🙂 no pa še vedno sem brez očitnih znakov, da v meni kaj raste…
pika kakor vem izcedki še niso menstruacija, ampak 3 dni…hm…na tvojem mestu bi kar poklicala k dr. in se pozanimala kaj storiti.
aveo in lonajo, ali je že kaj novičk?
DRŽIM PESTI ZA VSE!!!

Pikaaa živjo,
meni je moja ginekologinja rekla, da je 1. dan menstruacije takrat ko je dejansko krvavi (rdeči) izcedek, dokler je še rjav ne štejemo za menstruacijo.

Evo, prvi uz je za nami, srček bije 🙂 Imam pa drug teden ponovno kontrolo zaradi lege ploda, ker je malo skrit, je tik ob steni GV in ga je kar težko videla, je pa rekla, da je vse ok 🙂

Čestitke aveo!!!!!! Evo mene tudi, srček bije, plod je velik 2,6mm, drugale nisem dobila posebni navodil razen da zdaj pokličem svojo osebno ginekologinjo. Do bolnice sem se komaj pripeljala tako so se mi tresle roke 🙂 Ampak sedaj je malo bolje, gremo novemu UZ naproti. Bolečine imam pa še vedno grozne, sploh zvečer, komaj zaspim, tak da tistim brez znakov bodite srečne, ker jaz ima počasi že vsega dovolj kar se bolečin tiče 🙂

Kar se tiče menstruacije, meni so celi včasih šteli drugi dan za prvi dan, recimo v petek zvečer sem dobila malo krvavo, v soboto klicala v bolnico da sem dobila in so šele soboto šteli za prvi dan menstruacije. Jaz tudi ne bi prehitevala, raje pokliči ali kak da počakaj.

aveo in lonajo ČESTITKE!!!!! 🙂
obožujem dobre novice! čim več takih!!!! juuhuhuuuuu 🙂
moja pikica je že v osmem tednu in meri 9,2 mm 🙂 naslednji uz imam pri svojem ginekologu že 16.3. komaj čakam novo slikico 🙂
še enkrat čestitke obema!!!!

Hvala! 🙂 Lonajo, čestitke tudi tebi…tvoj plodek je tud tak mičken kot moj (2,9mm). Koliko tednov ti piše, da si noseča? Meni je to malo čudno, da je napisala 5t6d, čeprav je danes glede na ZM 7T, mogoče se je pa zmotila ali pa plodek ustreza 5t6d 🙂

Jaz grem pa jutri do ginekologinje, nesem izvid in da se naročim. Upam da čimprej saj imam probleme z pritiskom, zaradi PCOS veliko možnost sladkorne itd…. itd…. tak da me je kr malo strah kako bo naprej, upam na najboljše.

Zivjo punce,
Transfer je za mano 🙂 od 8 celic so se vse oplodile, s tem da tri so potem imele neke kromosomske napake, 3 pa so se razvile v blastociste 🙂 eno so vstavili. Koliko blastocist ste pa ve “pridobile”?
Slisala sem da je tako zanositev vecja kot pa ce prenesejo embrijo.
Bomo videli, upajmo na najboljse 😉

Krvni test pa imam 22.3.ampak valda bom test naredila 9.dan, mislim da bi ze takrat naj pokazalo pravilen rezultat ane 🙂

New Report

Close