Ivf februar 2016
Upam da bo. Kaj ti naj rečem glede znakov. Meni je že od prvega dne po transferju bolel trebuh kot da bom dobila menstro in tako je še danes. Pa tudi joške so me bolele, ampak nisem se zanašala na te znake ker je lani bilo isto pa se ni nič prijelo. Tako da težko kaj rečem. Imela sem nek občutek da nekaj bo, tak malo kot 6 čut ampak sem ga vsak dan potlačila zaradi predhodnih neuspehov. Druga pa nimam kaj rečt žal. Test sem pa delala komaj zadnji dan pred krvnim testom, zato ker si nisem htela prej pokvarit upanja, ker če sem kdaj prej delala pa je bil negativen sem potem vseeno upala, eh brezveze. Kolegica me je vsak dan gnjavla si že delala si že delala, pa se nisem dala, komaj zadnji popoldan pred krvnim sem šla po test in dobila sem samo tistega first sign in najprej sploj ni pokazal nobene črtice, pa sem že bla žalostna, pa sem vseeno še malo počakala in potem se je začela kazat 🙂 Držimo pesti, tudi jaz ne morem verjet koliko nas je že zdaj februarja, nekaj more bit na tem letu 🙂
Ma jaz mam eno usoeano nosecnost in en plus cez en teden pa menstruacija za seboj.
Prvic krci deveti dan po o da sem mislila da bo mentstra na hard…joske tak zacele bolet naslednji dan da joj…11 dan popoldne plus. Uspesna nosecnost.
Drugic…samo malo krcev nekje 11 dan, orsi malo bolele…plus…potem pa nic
Tako da zdaj sem cakala znake iz prve n in ker jih ni mislim da sem out…
Drugega kot cudnega tiscanja dol spodaj in tega da sem napihnjena kot slon, ni. To se je danes pojavilo in je lahko znak m ali pa….
Na joske se pa po porodu ne morem zanasat.prej so m vsak ciklus pred m ful bradavice bolele, po porodu se z joski med ciklusom in pred m ne dogaja nic.
Tako da ne vem. Me je pa itak strah lulat jer me je strah minusa.
Zjutraj sm prvič delala test 11.dan po transferju na 3.dan..biu je negativen-nism čakala 5 minut,ko sem ga po eni uri pogledala se je črtica komaj vidno obarvala ampak ta rezultat sevede nič ne pomeni ker je predolgo stal..
Zdj je pa pršu ta rjavkast izcedek in vmes zelo majhna temno rdeča sluzasta gmota..menstruacije še ni ampak trenutno norim
Kaj je bila ta zmes ki je šla ven? Bolečin nobenih, tud ostalih znakov nič, edino prsi ostajajo všečno polne
Nevem kako bom prenesla če do četrtka ne bo pluska :'(
Ja so me, en čas so me tudi po postopkih tako boleli, da sem komaj hodla, da mi je potem en bioenergetik malo pomagal. Tudi pri hiperci sem se zvijala en teden na kavču od bolečin, pri ta drugi hiperci pa ni bilo tak hudo. Tako da čisto odvisno.
@Vanillaajskrim jaz bi nardila še en test čez 2 dni. ni mi jasno zakaj bi pozal rahlo črtico če nič ne bi bilo pa četudi eno uro po testu. Edino kar bi v tvojem primeru lahko bilo je da se zarodek ni dobro prijel in zato kake krvavitve, hkrati pa rahla črtica, mogoče ni dovolj visoka beta zaradi tega. Mi jemljemo to kot splav, zdravniki pa pravijo da to ni splav, ampak da se že v štart zarodek ni prijel dovolj dobro. Naredi še kak test, en dan pred krvnim recimo, takrat bi pa moglo že bit.
@aveo- te razumem, sama že razmišljam da bi šla si iskat tisti test ko kaže koliko tednov si noseč, da bi vidla ali beta res raste. ne vem no, jaz čakam še 9 dni. hkrati sem full živčna kaj jest, ker imam pcos in sem brala da nihanje inzulina tudi lahko povzroči splav in da je zato pri pcos pogost, tak da se full pazim kaj jem čeprav sem drugače sladkosned, da sem že shujšala skor 2 kili v enem tednu. Ker jem še neke tablete za inzulin ki mi povzročajo prebavne motnje sploh več ne vem od česa mi je slabo, prsi tud niso več tak boleče, malo še edino. Bomo vidli, kaj češ….Kdaj imaš ti UZ? jaz 9.3.
hehe Lonajo, tudi jaz sem že pomislila, da bi še enkrat kupila clear blue, ki kaže po tednih :)) tudi o ponovnem krvnem sem že razmišljala…ampak ne upam, sem se odločila, da bom počakala do uz, ker vplivat itak ne morem :/ Tudi jaz imam uz 9.3. v Mb.
Limeta82, super da narašča hcg, boš dva dni pred nama z Lonajo že vedela kako je na stvari 😉
@Vanillaajskrim jaz sem tudi že imela tak primer, ko sem mislila, da je test negativen in ko sem ga čez nekaj časa hotela vreči v smeti, sem opazila čisto čisto rahlo, skoraj neopazno črtico. To mi ni dalo miru in sem čez dva dni test ponovila in takrat, se je pa črtica že lepo videla. Naj povem še, da sem takrat krvavela in je bila nosečnost na žalost izvenmaternična, ampak kar je važno je to, da ne obupat, prav dobre možnosti imaš, da se bo naslednjič test pozitiven pozitiven!! Držim pesti!!
Jooooj moje drage nosečke, sigurna sem, da vaše pikice veselo rastejo in si brezveze kravžljate živčke…vse bo dobro! Po drugi strani vas pa tudi razumem…ampak sej bo, boste videle. � lep pozdravček vsem �
Nekaj bi rada razčistila z vami enkrat za vselej. Kako ve občutite to kar naj bi bila jutranja slabost. Jaz jo tako še vedno kot da bom dobila menstruacijo, v spodnjem delu trebuha. Takoj ko odprem oči zjutraj začutim spodaj tako topo bolečino čez cel pas trebuha spodaj, potem mine, potem večkrat na dan pride v valovih za par minut pa mine in tak je vse do večera. Je to jutranja slabost? Al je to kaj druga. Občutite enako al je pri vas to drugačna slabost kot da ste kaj slabega pojedle. Ne vem več…. Malo sem zmedena
Joj Minnie škoda 🙁 Kolikor sem zdaj brala nazaj tvoje poste si že to slutila ne. Ne bodi preveč žalostna, doma pocartaj svojega otročka pa bo bolje in kmalu v nov boj. Jaz bom 36 pa brez otrok kar že pošteno najeda, ker že majo vsi otroke, eni se še celo radi s tem pretirano pohvalijo in ti dajo občutek kot da si nesposoben in se ne trudiš dovolj. Kako se trudimo pa vemo samo me in to je tudi dragocena izkušnja, ki ti da predvsem veliko razumevanja v življenju.
Čestitke vsem novopečenim nosečkam :). Tudi sama se pripravljam za 3 postopek IVF (v bistvu že 4 postopek, samo da je eden bil prekinjen, ker nisem imela celic, od tega tudi že 2 ETZ-ja), pa se prvič soočam z negativnimi občutki pred postopkom v smislu “eh, pa sej ne bo uspelo, meni že ne” in ne vem kako naj se pozitivno naravnam, ker vem, da si samo škodim s takšnimi občutki, pomagati si pa ne znam. Imam nizek AMH in visok FSH, druga vse ok in ja, se zavedam, da imajo nekatere še nižjega in višjega, pa jim rata, sam jaz sem toliko utrujena od vsega. Malo sem morala potožiti :(.