Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ivf februar 2016

Ivf februar 2016

@Minnie**** ja lepo, da imaš lep zarodek, zdaj ga pa le lepo cartaj… � jst tudi upam da se bo pri meni kaj dobrega izcimilo…

Marelica86 zaenkrat mi gre dobro, nic groznega. Upam da bo tak tud ostalo. Danes sem nehala z menstruacijo ceprav spika me se vedno pa kriz me kr boli :/ izcedke jaz tud mislim da bom imela ker je to pri meni itak standard ze tak.
Jaz si vsak dan piknem v drugo stran trebuha (enkrat levo drugic desno), upam da je vredu tak:)
Femoden sem jaz osebno kr kr prenasala, razen par slabosti na zacetku, hude razdrazljivosti in temno rjavih izcedkih pa fuuul bolecih prsi. Druga ni blo. 🙂

Theeyaa,
5. Dan je ponavadi transfer. To je dobro. Prej te poklicejo samo, ce se zarodki slabo razvijajo in jih je malo in se bojijo, da do 5.dne niti ne bi preziveli.
In tudi 10 celic je top! Ni prevec, k pol so lahk bolj slabotne. In ravn prav da mogoce ostane se za kak zamrznjencek (da v primeru neuspelega ivf ni treba spet na punkcijo). Tako da vse fajn! 🙂

Nekaj me se zanima, tiste ki ste v mb so vam tudi rekli da se zracni mehurcki v gonalu NE odstranjujejo? Ker gre zdravilo pol v nic itd. Samo jaz imam enega velikega not, mislite da ne more nic narobe bit ce si to vase stisnem? �

@Jasnaj hvala ti za te besede �, so me prav razveselile. Reš je hiter in ne razlaga nič kaj preveč, jaz sem jo pa tud hotela na hitro popihat po tej punkciji ��

Limeta, hvala za spodbudne besede. Res me je strah, da nama ne bo nikoli uspelo oz. sploh ne vem, kaj naj naredim, da bi nama lahko. Očitno imam slabe celice. Sem že razmišljala o Profertilu, ampak se mi zdi blazno drag za oba, ampak če pomaga…….A to je bil tvoj prvi postopek? Ker če se kvaliteta jajčnih celic izboljša, bi bilo to res super.

Mima, jaz sem mehurčke pri Gonalu, tiste večje odstranila, ker je bilo tako na navodilih in videu in sem se ustrašila, tako da ene dvakrat nisem dala cele doze in me je potem sestra skregala… sem pa dobila hiperco tako da se tistih par kapljic očitno pri meni ni nič poznalo…

Hello,

kako smo sotrpinke?
meni se odšteva zame eden izmed najdaljših tednov. huh
preveč analiziram vsak svoj znak..pa se trudim da ne bi..ampak… očitno ne gre.

kako si ve krajšate čas in ne razmišljate o tem 🙂

Jaz mehurckov nisem nic odstranjevala pa ni blo nic narobe.
Pri cetrotide sem pa jih, obvezno.
Ma mene tko tamau okupira, cez dan ne morem mislit na to, razen ko spi 🙂 takk da mislim da bo en dva tri nasleenji torek, sreda, ko mislim narediti test.
Pa v ponedeljek grem nazaj v sluzbo…

Nimam nic zamrznjenckov 🙁
Dons mam pa tok slab dan da me je strah na wc it..
Strah me je tok
K mam filing d so krci bl menstrualnim ze podobni.
Sam jamram

Duolinka, pri meni je blo ze 3x neuspesno in zdaj sem ze tok navajena tega cakanja (pa se vedno sem doma), pa tud ne analiziram vec nobenih simptomov. Vedno se pac s hormoni ful slabo pocutim. In ze 3x razocarana, tako da se mi zdi, da itak be mores nic natedit. Ali bo ali pa pac ne bo. Ne mores vplivat. Probaj si cim lepse dneve nardit, da ne bos tok o tem premisljevala 😉 Drgac mam pa jst ze en teden take maternicne bolecine (kot pred menstro), pa menstre se ni… Drzi se!

hvala ti, kdaj maš pa ti test?
dons je grozn dan, vreme, krči, strah..
ampak prsi mam pa 4x večje 🙁 vse zrd teh hormonov.
če se že mora..naj se ulije čim prej..d nimam te agonije pa muk.

sedaj bom tako morala it od začetka … špikanje, punkcija,… :/

@ duolinka sej se ne bo vlilo…sam tako slabo vreme in zamorjen dan je!!!! �

Duolinka, to nas se ti hormoni dodatno matrajo. Jaz sem bila po punkciji par dni tkooooo tecna, da mi ni blo za pomagat. 😉 Po transerju sem se umirila. Pac cakam. Kaj pa naj 😉 Jutri imam test, pa bom vedela. Ne vem pa, ce bom sploh se sla v nadaljni ivf, ce tokrat ne rata. Me fizicno prevec zdela vse skupaj… Moj je ze googlal o nadomestni mami haha, v Ukrajini. Ker jaz imam endometriozo – zarodki ful dobre kvalitete, a se nocejo sploh prijet. No tko mal za hec, mal zares 😉
Tko da slabo pocutje, cakanje, nerazpolozenost… Vse to je del procesa. Nimas kaj. Delaj kaj, kar to je fajn. Kak dober film si poglej, pojdi na tortico, izkoristi vsak soncek za kratek sprehod, pojdi v shopping 😉 To mi je dr Korosec rekla pri transferju – naj grem prec nasl.dan z mozevo kartico v shopping. K stresiranje in slaba volja nista glih fajn; vse kar nas veseli, pa priporocljivo v teh postopkih!!! 😉

Eno vprasanje, ali je normalno da me ful bolijo jajcniki in kriz? Ne zdrzim brez lekadolov cez dan (in ponoci) :/ sicer kaj druga ni narobe (pijem dost, tut vodo oddajam, slabo mi ni, …)
Malo se imam krvi pa ne vem ali je vse skupaj se od menstruacije ali kaj , samo ponavadi me m.boli najvec 3 dni pol je bp.
Imam obcutek da me bo kar do petka bolelo in pol bom edina tam na uz se spet zvijala od bolecin �

ne še obupat, izkoristi vse brezplačne postopke k ti pripadajo, moje mnenje.
ja nore so te bolečine in nihanja razpoloženja..pa čakanje.

test nared pa mi sporoč..res stiskam pestke d bo plusek!!!!
tko d mislim nate

sama sem še vsa apatična, edin upanje mi dajejo 4x večje prsi in boleče bradavice (k tolikšno porast prsi še nikol nism mela).. oklepam se zadnje travnate bilke, sej vem

@mima4190 mogoče ti vse nabreka in ti pritiska na križ. kdaj maš test?

@duolinka sploh se nisem punkcije imela, 5.dan pikanja je komaj 🙁 pa se driskam nekaj, v glavnem slabo pocutje vedno bolj. Sem pisala mail pa so rekli da to ni normalno in da se naj pridem pokazat do 11ih. Ve katera od kolkih dalje delajo v mb?

Jooooj kr nosecka sem! 🙂 Ravn dobila uraden test. Sploh se ne dojamem!!! Nisem sploh verjela, da bo ratalo… Zdej se mora sam se obdrzat!!! 🙂

Mima, pejt se raj pokazat ja. Da ni kaksna hiperstimulacija…

Duolinka kdaj pa ti izves? Drzim pesti!!!

@Jasnaj… Ja bravooooo, kakšna čudovita novica ������������ čestitkeee!!!! Joj kako sem vesela zate srečka nosečka � sedaj vas je pa že kar nekaj…@Aveo, @talijaa, @limeta 82… kako ste ostale srečke nosečke, ali ste že pozabile na nas? ��

Hvala theeyaa! Joj a ves to si tko v soku da itak sploh ne ves kaj bi najprej 😉 zdej sam studiram, kaj vse moram zrihtat (bolniska, pogovor s sefom, pregledi) in komu povedat oz komu se ne… 😉 stanje bezlanja misli. 🙂

New Report

Close