Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ivf februar 2016

Ivf februar 2016

@limeta82 kok casa si pa cakala na posto?
jz sm v ponedeljek mela transfer, je rekel da ce bodo zamrznjecki da drug teden dobim posto..drugace pa ne.

navijam da bodo pluski, ter da so vi ti krki in stranski ucinki estime opraviceni z debelim pluskom 🙂

a ste že vse mamice?

Hvala Limeta.
Limeta in Noseckatobe, jst mam test na isti dan kot vidve in bom kar pocakala na uradni test. Doslej sem v dveh primerih itak ze pred testom dobila menstro, enkrat pa dejansko menstre se dolgo ni bilo, ampak je bil tesr negativen. Me pa tokrat tok neki maternica skeli -to noc celo nisem spala zarad kombo skelece maternice in vrocinskih valung. Zdaj pa ne vem, al jo to dobr 😉 al ne. Se par kriticnih dni, pa bomo vedele! Drzimo pesti!!! 🙂

Doulinka, jaz sem imela punkcijo na nedeljo, na torek ET, naslednji torek pa je prišla pošta za eskimčke. Jaz na žalost še nisem mamica. Ti?

Oj. Jz tud še nisem. Še čakam.. Še 4postopke imam v primeru da sedaj ne bo nič.
Smo vse pr Rešu?

Mima4190 Tudi jaz imam enako dozo. Tudi jaz sem se prvič z strahom špiknila. Sedaj pa ni panike. Pri cetrotide edino pazi, da tekočino res počasi not spustiš in, da ne streseš stekleničke, ker se peni. Mene pa uz na srečo nikoli ne boli. Tudi jaz sem včeraj imela 1 dan tečke. Pa sploh ni neka močna, boleča tudi ne. Tako, da je to čisto nasprotje kot je drugače. Pomoje ni nič narobe z jajčnikom, glede na to, da so te dali naprej. Ja voda, bi naj pomagala hormone iz telesa spravit, da se ne kopičijo. Jaz sem v prvem postopku delala vse normalno. Tudi na sprehod sem šla. Neke ful športala pa nikoli nisem 🙂 Pa nebi škodilo, če bi 🙂 V petek imaš uz?

Tudi jaz še nisem mamica, upam pa, da bom kmalu 🙂

Pozdravljene, za menoj je 1. postopek ivf icsi/tesa, pukcijo sem imela 9.2. v Mb. Preveč sem se odzvala na stimulacijo (kratki postopek Gonal, Cetrotide), pridelala 21 celic, 16 jih je bilo zrelih. 5. dan me je zdravnik namesto na transfer poslal domov zaradi lažje hiperstimulacije… Po edinega zamrznjenčka lahko pridem komaj čez 3 mesece �

Joj bogica,
vrjamem d je grozno 🙁

en velik objem…vem da ne odtehta vsega..vendar imaš pa pdporo.
cartaj se te 3 mesece s čimerkoli.. bodi si, da si privoščiš kozarček penine in nazdraviš na nov boj z zamrznjenčkom. Ta pikica je zdržala do 5.dne..tko d je borkica.. Ta borkica te bo čakala in ti boš čez 3m prpravljena.. močna in polna borbenosti.
meni pomaga pesem
moja moja

a tiste k lulate..a ste že???

Heej, ja, jaz sem naredila test že okoli 6 ure zjutraj….in sta se pokazali DVE NAJLEPŠI ČRTICI V MOJEM/NAJINEM ŽIVLJENJU!!!!!!!! Po treh letih in pol!!
HVALEŽNA HVALEŽNA HVALEŽNA!!!
Dojemava pa tako in tako še ne….
Krče imam res hude, sploh včeraj zvečer, sem bila skoraj prepričana, da se bo res ulilo…ampak se ni. 🙂 Malo šmrkam, malo temperature….ampak sedaj sem se odločila, da bo vse uredu!!!!:-)

Močno, močno, močno stiskam pestke tudi za ostale! ČIM PREJ naj se vam prikažeta dve črtici!!! VSEM!! Iz srca privoščim!

arsursa – te čist razumem. Tudi jaz moram po punkciji toliko čakat. Sicer so mi že takoj po punkciji n prej na UZjih rekli, da bodo morali prekiniti postopek, ker sem potencialna kandidatka za hiperstimulacijo. Sedaj sem si zračunala, da bom lahko začela s pripravo na ET prvi teden aprila. � Sem tudi v MB.
Mogoče je bolje tako. Nikoli se ne ve, kaj bi se zgodilo, če bi nadaljevali. Je pa škoda, ker čas beži … In nikakor ne morem nehat mislit na to.

Limeta82 in vse s +++ pa iskrene čestitke!!! Mislit si ne morete, kako čakam na ta trenutek, da uspe tudi nama in da zagledam plusek!
Srečno vsem!

Marelica86 ja v petek imam naslednji uz. Srecnica ti ko te ni bolel uz � No, tako sreco ko mam je verjetno tak samo mene bolel hehe :)) vse potrpimo samo da bo cimprej + ne 🙂
Danes mi je pa malo slabo oz.kot neki vrocinski oblivi me dajejo, je katera tud to dozivljala?
Limeta82 iskrene cestitke! 🙂

jipeeeeeeeee
vesela vesela veselaaaa… super. evo trud je poplačan :*
če te prav razumem si naredila 3 dni prej test kokr je Reško predlagal 🙂 al sm zašuštrala ?

sedaj pa samo cartat dons.cartat na max

kaj pa ostale?

Hvala punce za pozitivne lepe misli… Marika, mogoče pa se srečava ☺Jaz sem imela težave že med injekcijami, tam po 5. dnevu mi ni bilo več dobro, sploh me je začelo tiščat in malo bolet proti večeru, vendar mi na uv, ki je bil komaj 8. dan nič niso rekli, ker je šlo vse tako hitro…se mi zdi, da gre tako po tekočem traku, da te niti nimajo časa poslušat, da bi povedal, kako se počutiš…Jaz sem pač mislila, da je to normalno, da komaj stojiš, ko te zagrabi moraš takoj na stranišče, drugače se že mučiš… me je pa malo skrbelo. Potem so mi cez dva dni delali drugi uz in so mi tako zraslik da so bili že 21 in 22mm pa cel kup na eni strani po plasteh. Zdravnik je takrat rekel, da bobro, da je samo en velik na drugi strani, sicer bi imela težave. Jaz sem bila zelo vesela sicer, da sem jih toliko pridelala, vendar sem do punkcije komaj zdržala – tam niso nič rekli, da naj ne bi bilo kaj v redu. Potem pa je bilo vsak dan slabše, nisem mogla prav hodit, se zravnat, bolečine povsod, napihovanje, teža pa se mi ni spremenila niti malo, pa tudi driske ali vročine nisem imela, zato semše vedno mislila, da bo vse ok. Se mi pa zdi malo pozno, da delajo 1.uz komaj na 8. Dan, ker potem sploh sproti ne spremljajo, kako se telo odziva, groza. Marija, ti si tudi imela težave? Koliko pa si ti imela jajčec?

Limeta ceeeestitke! Jst se sploh testa ne upam nardit. Da je upanje dlje. Imam pa tud jst ful krce in vsake rolk casa mislim da se je ze ulilo, pa se se ni.
A to je normalno ce si noseca da imas take krce? Bi mogoce poklicala in preverila? Tko za vsak slucaj…

Ojla,

hvala vsem. :-))

Ne, ne, nimam takih groznih krčev…mislim, da jih ima veliko žensk, sem prebrala precej forumov ipd. Danes sicer bolj počivam in me sploh nič ne boli, čutim pa seveda jih… kot sem napisala, sem se kar odločila, da bo vse ok. 🙂

Jaz si nisem mogla več podaljševat agonije, zato sem naredila test… 🙂
Srečno vsem še enkrat!!!

Limeta, cestitke.
Jaz ze imam otoka.
Transfer imam jutri, zaenkrat se niso klicali da bi odpadel, takk da upam da se je ena oplodila.
Sem v MB. Mene po punkciji ne boli nic, pocutim se super….tudi med injekcijami sem se, malo napihnjena a nic drasticnega..
Si pa mislim da bi bila situacija drugacna ce bi imela ful velikih foliklov.

Limeta, zelo zelo sem vesela zate. Meni žal ni uspelo, ker sem danes opazila rdečkast izcedek 🙁 Dvomim, da mi bo sploh kdaj 🙁

O, neeeee…. noseckatobe, joj, a misliš, da res ni? :-((( In seveda ti bo uspelo. Čeprav verjamem, da si sedaj res zelo zelo žalostna. Tako težko mi je zate, ker sem verjela, da nam bo sedaj res vsem uspelo. Zjutraj sem takoj pomislila nate.
Nisem pametna in ti ne znam dati nekega dobrega nasveta. Ampak, glede na to, kaj vse si že dala skozi, se mi zdi, da imaš še moč in da ti bo naslednjič res uspelo, če ti sedaj ne bo. Vem, da ti bo in tudi sama moraš v to verjet!!!
ProFertil si že probala? Jaz ga jem en mesec, čeprav seveda lahko, da tudi nič ne pomaga. Jaz sem nekako verjela v njega, da mi bo res pomagal (prej sem pojedla že pol lekarne pa ni bilo uspeha…).
Če boš še kaj aktivna na tem forumu, te bom spremljala, da ti čestitam, ko boš zagledala 2 črtici!!! En topel objem

Limeta82 ČESTITKE 🙂 🙂 ful sem vesela zate. Sedaj pa cartaj svojo pikico in uživaj. Zaslužiš si!

Noseckatobe mogoče, pa je samo kaka vgnezditvena. Si že delala test?

Mima4190 ja vse potrpimo, samo da bo + že. Kako ti gre špikanje? Meni je šlo vedno super. Danes pa sem zgleda naletela na žilo in imam malo modrico. Menstruacijo še imaš? Jaz imam zdaj zvečer še samo malo obarvan izcedek na rjavo. V četrtek sem jo pa komaj dobila. V prvem postopku sem mela neke izcedke skoraj do punkcije. Sedaj pa ne vem če je to dobro ali slabo, da je tako hitro konec. Kakšne izkušnje imate tiste, ki ste jemale femoden pred špikanjem? Je med jemanjem femodena kateri nagajal želodec? Mene je grozno pekla zgaga v prvem postopku oz. tak občutek slabosti sem imela. Sedaj v drugem postopku pa enako. Mi pa težave zginejo, ene 3 dni po prenehanju jemanja.

Joj, komaj čakam na naslednji plusek tukaj gori. Katera je na vrsti za testek? 🙂

@limeta82 whuuuup whuuup ��������� you are the champion, ČESTITKE!!!!!! ��

@noseckatobe, srčno upam da je še vse v redu in so ti izcedki samo lažen alarm…drži se!!!

@jasnaj
…držim pesti tud zate, da bo plusek!! �
Jaz sem najsrečnejši človek trenutno, ker je punkcija za mano….sej se da zdržat, sam je pa vseeno grozno to prebadanje…upam da zadnjič! Sem imela kar nekaj teh foliklov (tam na mizi se mi je zdelo, da ne bo nikoli konc) in pridelala 10 celic. Upam, da se že fajn zabavajo s semenčicami hehehehe �
Transfer imam v petek, 5 dan…kaj ni boljše imeti transfer na 3 dan????

Jaz sem danes imela transfer na tretji dan. Od dveh celic se je ena oplodila, in je lep zarodek, so rekli.
Krvni je 7.3. Testa ne bom delala prej razen ce bodo kaksni znakci. Obekrat ko sem vidla plus so bli, drugace jih ni.

New Report

Close