Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Darovanje spolnih celic IVF ali IUI v pragi

IVF ali IUI v pragi

Pozdravljeni!

Zanimajo me izkušnje in postopk oploditve z darovano moško spolno celico.
Z možem iščeva informacije in klinike kam vse se lahko obrneva. V SLo je predolča čakalna doba. Zanima naju tudi kakšna je približno cena kompletnega postopka. Imava že vso zdravstveno dokumentacijo.
Že v naprej se Vam lepo zahvaljujeva za odgovor in informacije.

Lep pozdrav.

Pozdravljena,
imava enako težavo in sva se obrnila na kliniko v Grazu (ki je precej bližje) in ta teden odhajava na 2. IUI z darovano moško celico. Cena cca 540€ + zdravila.

LP

V Pragi za moško spolno celico ni čakalne vrste.Kontaktiraš jih lahko preko emaila,v hrvaškem jeziku.Kar se cene tiče… stimulacija,vožnja,prenočišče in postopek v Pragi 3000 eu.
Če želiš še kakšno informacijo vprašaj…
Lep pozdrav in veliko sreče !

Glede Prage imam v redu izkušnje. Bila sem junija. Zame je bil to prvi postopek, uspešen. Sedaj sem v 16 tednu nosečnosti. Pripravo na postopek sem imela v MB in UZ-je. Lahko se močno zahvalim prof. Vlaisavljeviču, da mi je tako dobro predpisal terapijo, ki mi je ustrezala. Zdravila sem kupovala v MB lekarni.
V Pragi je punkcija potekala brez problemov. Dobila sem popolno anestezijo (dobijo jo vse), ker sem imela veliko celic je punkcija trajala kar precej časa. Ko sem se zbudila so me vprašali če me kaj boli. Bolelo me je spodaj in dobila sem v žilo še nekaj proti bolečinam. Nekaj časa potem še poležiš, saj si ves omotičen, potem vstaneš in greš.
Naslednji dan so nama povedali koliko celic se je oplodilo.
Drugi dan po punkciji sva morala k biologinji, ki nama je razložila kaj se dogaja v laboratoriju. Povedala nama je tudi, da bodo vstavili dva zarodka-to so določili oni. Bila sva zelo presenečena, saj sva imela namen, da mi vstavijo en zarodek. Ampak sva se pomirila, saj se je prijel eden.
Tretji dan po punkciji je sledil transfer, ki pa ni drugega kot ginekološki pregled, nič boleče. Poležiš pol ure ali več na trebuhu, zdravnica pride do tebe in ti da navodila za naprej, vstaneš in greš.
Cene:
-zdravila 900 eu (pikala sem se od 27. 5. do vključno 21. 6.-14 dni z Diphereline, potem pa naprej z Diphereline in Gonal f)
-postopek 1820 eu
-hotel 300 eu (5×nočitev z zajtrkom za dve osebi)

Povrnjeno od ZZZS-ja sva dobila 2019 eu.

To je to! Želim vama veliko uspeha!

Pozdravljeni
Tudi midva sva bila v PragI ZA NAJIN POSTOPEK SVA DALA 4000 EUR,ZA HOTEL 300 EUR ZA DVE OSEBI ,POTEM DRUGI TRANSFER JE 450 EUR ,SEM OSMI DAN PO TRANSFERJU IN ZAENKRAT ŠE VREDU KAŽE ZATO ME ZANIMA NA KOGA SE LAHKO OBRNEŠ GLEDE POVRAČILA STROŠKOV KER JE TO DRUGI POSTOPEK PAČ PRVIČ NI BILO ZANOSITVE UPAMA DA BO PA ZDEJ KER SO VSTAVLI TRI ZARODKE IN UPAM NA NAJBOLJŠE.ZATO VAS PROSIM ZA VAŠ ODGOVOR.
HVALA IN LP,

Spotšovani,

za povračilo strokov se obnite na območno enoto ZZZS.

Lepo pozdravljeni,

prof. dr. Bojana Pinter, dr. med. vodja darovalskih postopkov Ginekološka klinika, UKC Ljubljana Informacije o darovalskih postopkih na tel.: 01-522-6074 (od 9h do 12h) E-pošta: [email protected] Spletna stran: http://www.reprodukcija.si

Zanima me, kje ste kupili dipherelin injekcije. Baje se jih pri nas ne dobi.

Zdravo!

A mate slučajno kakšno drugo številko v Pronatalu ker kadarkoli pokličem me ne razumejo če govorim v angleščini ali hrvaščini samo govorijo nerazumem pokličite za eno uro in tiste njihove muzike sem se naslišal mislim da jo znam napamet.

LP!

Piši jim na email v hrvaškem ali angleškem jeziku,zagotovo ga bodo prebrali in odgovorili.

ZANIMA ME, ČE LAHKO DOBIM FOTOKOPIJE MEDICINSKE DOKUMENTACIJE,KI JE NASTALA V ČASU VSEH ŠESTIH POSTOPKIH,KI JIH BOM POTREBOVALA ŠE ZA DRUGO MNENJE GINEKOLOGA.
LP BARBI

Spoštovani,

kot pacient/ka, kjerkoli v Sloveniji, imate pravico do fotokopij vse vaše medicinske dokumentacije.

Lepo pozdravljeni,

prof. dr. Bojana Pinter, dr. med. vodja darovalskih postopkov Ginekološka klinika, UKC Ljubljana Informacije o darovalskih postopkih na tel.: 01-522-6074 (od 9h do 12h) E-pošta: [email protected] Spletna stran: http://www.reprodukcija.si

New Report

Close