Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI-odpoved

IUI-odpoved

Punce, jaz bi jutri morala na IUI, pa je moral moj moz danes nujno na sluzbeno pot v tujino, in ga ne bo 2 dni.Stop inekcijo sem dobila vceraj..
Zanima me, ce bo kaj narobe, da pac ta mesec ne moreva na IUI, kako naj razlozim to sestri in kako sprejmejo to kot opravicilo, da lahko nadaljujem naseldnji mesec? Ali se je kateri to ze zgodilo ??

Lp
Hana

Meni je Alenka, na GK, svetovala, naj ima moz “za izredne razmere” nekaj zmrznjene sperme na “zalogi”.

Nevem,kaj naj ti rečem.A se res nebi dalo to potovanje preložiti..?Sicer pa ima Emi prav spermo se lahko zamrzne.če imata še čas.Tudi midva imava zamrznjeno spermo na zalogi,ker lahko pride tudi do psihične “blokade”…
katja

NE MOREVA KER JE ZE NA POTI, SAJ SO MU ZJUTRAJ OB 8.00 POVEDALI DA CEZ 3 URE LETI !!!!
KAJ PA ZDAJ?
h

Resnično mi je žal Hana.Če res ni varjante,da se vrne pravočasno ,potem bosta morala postopek ponoviti,Ali si že poklicala kliniko??
katja

Nisem se klicala, pa me je strah, da bodo kaj komplicirali.
Ja, zdaj nic ne morem, kar bo, pac bo !!!
lp
H

Velika škoda! Upam, da se bo vse dobro izteklo.

Ali je mogoče obstajala možnost, da bi pred odhodom šel na kliniko in tam oddal spermo??? Sicer se je pa verjetno vse skupaj zgodilo prehitro, da bi imel še za to čas.

Takašna situacija je pa res en velik ši…!

Natasha

New Report

Close