Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Tako, punkcija za mano. Ni bilo tako hudo, boli, ampak se da preziveti. Ni mi pa delal Res ampak Reseva, ne vem zakaj. Pricakovala sem vec, pridelala pa “samo” 5 celic. Res, da mi jih Reš na UZ ni nikoli prestel, ampak je bil vedno zadovoljen in pohvalil. No zdaj upam, da se do nedelje katera oplodi. Prosim drzite pesti se zame! 😚

Pozdravljene,

tudi sama sem začela z injekcijami pri Reševih. Najin 4. postopek, upam, da bo to to 🙂
Imam pa menopur in dipherelin. Ima še katera takšno kombinacijo?

Ekapuka, kakšno si imela pa terapijo? Jaz imam kar slab amh, tako da bom kar vesela, če bo ene 4-5 celic 🙂

Punkcijo sta mi pa že delala dr. Reš in enkrat dr. Reševa, pa me je pri dr. Reševi manj bolelo. Verjetno je pa odvisno od postopka do postopka. Pri obeh se mi punkcija ni zdela noben bau bau. Tudi injekcijo proti bolečinam dobiš.

Srečno vsem 🙂

Sonce34, imela sem Puregon 100 enot in Gonapeptyl. Predvidevam, da bi bil rezultat boljsi, ce bi bila doza Puregona vecja. Ampak ok, sem zadovoljna, 5 celic je 5x vec kot nobena :). Upam samo, da pride do transferja. Do nedelje je se takooo dolgo.
Sonce34 srecno tudi tebi!

Ekapuka, krasno da je za tabo! 5 celic je lep izplen!

Magdalena, si imela danes krvni test ali si na službeni poti?

Orhid, ja seveda, sploh ker je to vse iz desnega jajcnika, v levem so bili premajhni. Pozitivno razmisljanje pa bo! Srecno pupe!

Evo punce transfer za mano. Ni delal dr res ampak mislim da je bila reseva. Od 5 so se oplodile 2, tako da sva se odlocila da vstavijo obe. Zdaj pa cim bolj sprosceno naprej do krvnega. Srecno

Super Eva, sva bili skoraj istocasno tam :). Upam na enak izkupicek, vsaj dve od petih ;).
Srecno!

Eva, super! Zdaj pa misli samo na lepe stvari in se sproščaj 🙂

Pozdravljene! Midva sva danes imela konzilij…sva prisla tja te poklicejo v sobo kjer te cakajo ginekologinja potem ena iz laboratorija, socialna delavka in sestra..predstavijo ti postopek te povprasajo o starih postopkih(ce si jih imela) o zdravilih ce jih jemljes..meni je povedala da se je moja gin. Odlocila za kratek postopek ker mam policisticne jajcnike da nebi prislo do hiperstimulacije. Potem sva mogla v staro porodnisnico se narocit tako da ze z naslednjo M zacneva s spikanjem…ce bo vse tako hitro in pozitivno kot danes bo super;) komaj cakam da startamo…mi lahko prosim napise kera kako tocno poteka kratki postopek da vem tut u sluzbi povedat ker baje si na bolniski od 7 do 10 dni..hvala Vam..

Nives, hvala za informacije, mene to čaka čez 14 dni. To je pa super da začneš že z naslednjo menstruacijo s špikanjem!! Nisem si mislila da gre to tako hitro!

Ni za kej..ja sestra na konziliju je rekla da se vse skupaj zacne cez 2 menstruacije ampak ko sva sla tja cez je rekla, ker sm glih imela menstruacijo da zacnemo kar z naslednjo tako da super;))

Pozdravljene. Imam “rahlo” težavo☺️Etz Sem imela 29.9., sicer prej jemala 3 mesece estrofem + zadnji mesec pred etz vmes 14 dni estimo. Dan po etz Sem imela zjutraj krvavitev s parimi koaguli. In drugi dan podobno. Krvavitev Se je nadaljevala do danes 6. dan po etz. Sicer samo zjutraj, popoldne oz zvečerje bil samo rahli rjav I izcedek ali ga pa sploh Ni bilo. Sicer me zjutraj vecinoma “stiska” v levem jsjčniku. Cb oz. KT imam 13.10.☺️ Nevem kaj naj si mislim glede vsega. Sicer Sem imela vedno boleče in močne M, razen zadnje tri mesece z estrofemom(bolj šibke M) m. Sem čisto zmedena. Se je pa podobno dogajalo pri prvem ivf s svežim zarodkom. Sem imela od punkcije do 5 dne rjav izcedek cez cel dan. 9 dan po et pa sveža krvavitev a le 2 dni. Iz tega(prvega) postopka imamo doma skoraj 2 leti starega navihančka. Me je pa že v prvem postopku bolel levi jajčnik. Je imela katera vsaj približno podobno situacijo? Hvala za vsak vaš odgovor ☺️

Koaguli so bili prisotni samo 2 dni.

Anita, jaz bi na tvojem mestu poklicala h gin in vprašala!

Ojla bejbe.

Danes je 9.dan po transferju. Neki me špika spodaj, se mi zdi da veliko hodim lulat in pa danes mi je nekam slabo. Zakaj so ti znaki tako nedoločljivi! 🙂 Lahko da je vse v moji glavi. Seveda sem včeraj brala neke tuje forume in tam so punce že 6 dni po transferju videle črtice na testih. Tako da se včeraj nisem mogla upreti in sem nardila enega – negativen. Me je kar malo potrlo, po drugi strani sem se malo po glavi treščila, kaj tako hitim.

Težko je tole čakanje!

Oilaa Roza to se nic ne pomeni itak je se cist prezgodj tko da glavo pokonci in samo pozitivno misli💪 tolk kokr so dobri teli forumi da se mal potolazmo so tut slabi ker takoj k vidmo da pri enih neki prj pokaze gremo v akcijo;) vem da je tezko ampak tut to bomo prezvele;) a si mela dolg a kratk postopek??

Nives, nimam pojma ali je dolg ali kratek. 10 dni injekcij, potem pa stopka, punkcija in transfer. 🙂

Roza7 to je kratki postopek, tudi jaz sem imela tega :). Neg. test narejen tako hitro zagotovo ne pomeni nic, potrpi se malo. Jaz se nedelje ne morem docakat, ker me je full strah, da ne bo nic 🙁

Roza, nič se ne sekiraj, itak je še prezgodaj. Med vikendom pojdi na kak izlet, potem bo pa hitro 11. ko imaš krvnega, če se ne motim?

Ekapuka, ti pa tudi pozitivno do nedelje – vse bo OK!

New Report

Close