Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Joj Tandan, v dezurno lekarno po novga. Jst bi sigurn sla ker vem da ne bi celo noc spala. Drugace pa jaz imam vedno 3 teste doma. Ko sem prvic zanosla sem bla tolk presenecena da sem dva testa naredla v enem dnevu in pol naslednji dan se enega 😜. Drugace pa rezultati po 20 min. niso veljavni ampak pri meni se nikoli ni bilo nobene crtice po 20 min. (sem ga ze kdaj vzela iz smeti pa preverla 😂) tko da mogoce pa je + 🤞🏻.

Drugace pa srecno jutri Tandan! 🍀

Kastelanka, hvala. Te kontaktiram ce bom potrebovala kontakt.

Nevem..sm v neki zmedeni depresiji..res sm mela obcutek da bo ta postopek koncno uspesen tudi zame. Potem pa se tale zmeda s testom…ma kaj sm ga sla sploh delat…zato k sm hotla koncno vidt tisti magicni +…
Ja nc jutri bomo vidl…..

Drugace pa hvala vsem za podporo!
Drzim pesti tudi za vas🍀

držim pesti, da se jutri pridružiš v temo nosečke po ivf 😉

Dobro jutro dame 🙂
No test je narejen….+!!!! Jeeeeej 😀 Vendar ostajam na realnih tleh, ker pri zadnjem postopku je bil tudi + in pole čez dva dni krvavitev in konec vsega…tako da se zavedam, da je tole šele začetek in sem zelo vesela a hkrati polna skrbi, ker znaki so še vedno kot da se bo vsak čas vlila M….se trudim odmislit, sej zato pa grem delat, da ne mislim cel dan na to 🙂
Pa še nekaj me zanima, tiste ki ste že delala CB digital, je ok če pokaže 1-2 tedna? Al bi moglo več? Od kdaj se šteje nosečnost, od vgnezditve al od kar so v laboratoriju oplodili?
Prijeten, uspešen in srečen dan vsem skupaj!

tandan…wiiii..danes dan D..sporoci nam..
le zacetek dneva ti zelim in veliko betoo

misaaaa30…tooooooo BRavoo..full veselaaa zate..
to 1.marec je tvojjjj..uzivajjj v dnevuu

misa30…ja prov kaze cb. od punkcije naprej se steje..
jupiiiii

Misa30, aaaaa cestitam! Super!

Misa30 supeer!!! Bravo! Koncno ena da dvigne povprecje!!
Ah vrjamem da bo vse uredu to rundo!!! 🍀

Miša30 čestiiiiitaaam!!! Kako sem vesela takih novičk. Punce, vse glavo pokonci in srce napolnimo z upanjem, ki nam ga je vlila Miša30. Sem prepričana, da bo to leto naše. ❤

Miša bravo!!!!! Čestitam!!!

Tandan držim pesti!!

Luca, pri meni se je Banova odločila za dolgi postopek, ker sem v kratkem imela od 9 celic 5 nezrelih.

Misa30 cestitkeeee kako lepo❤
Tandan nestrpno čakam tvoj +😊
Luca2015 eno vprasanje,kdaj se je tebi prav ulila M? Ker jaz imam skozi po malo pa cakam,da se ulije.

Alta1, jaz sem imela 2 dni nek izcedek napol rjav pol pa sem dobila menstruacijo. Sem pa tud test naredla in je bil negativen, sicer 9.dan ampak mi je bilo jasno.

Aha ja hvala,no sej jasno je tudi meni,ker jaz nimam sploh rjavega izcedka ampak prav krvav rdec,sam bi rada po enistrani da se cim prej ulije in konca,da pride cim prej nova runda,ker mi je gin. rekel naj kr pridem z naslednjo menstruacijo.

Miša30 – čestitam….

Alta – mogoče se pa ne ulije…. še vedno stiskamo pesti zaze. Vedi, nisi sama

Oh brave2017 kot,da bi me čutila prav tako se danes pocutim,danes mi je še huje,skozi mi gre na jok..pa nocem zganjat tukaj slabo voljo..sej me bo minilo..
Si že imela uz?

Alta, tud jaz sem sam hotla da se ze enkrat ulije! Prov 2 dni s tem izcedkom je blo kr neki.. skoz se malo upanja pa ceprav sem ze 5.dan vedela da ni uspelo. In pol k se je koncno ulilo, je blo kr odresenje. Drzi se, se bova naprej borile. Do takrat pa stiskava soncka doma. 😘

Pozdravljene punce,
vidim, da se na septembrski temi več dogaja kot na 2018 temi :).
Čestitke Brave2017 in Misa30 🙂 !!! To pa res da še pozitivizma in upanja nam čakajočim :).

Midva sva se prestavila iz LJ v MB in imava v marcu prvi posvet, potem pa naj bi bil že kar postopek, ker imava že vse preglede narejene.
Misa30, kje si imela IVF?

Tandan, držim pesti, da nas danes še ti razveseliš z novičko.

New Report

Close