IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Banana uživam v teh lepih trenutkih pričakovanja na +. Mora biti. Povprečje je že tako nizko, da nižje ne more. Držim pesti in pošiljam pozitivno.
Dandanes tudi jaz imam pozitiven občutek zate. Komaj cakam, da sporočilš veselo novico. Še malo. Tudi nam drugim dvigne upanje, ko vidimo da je našim sotrpinkam uspelo. 🤗🤗🤗
Alta upam, da se motis in je tvoja pikica se zmeraj s teboj. Upanje umre zadnje. Če je pa res ni več ti pa želim, da se čimprej sestavis in naberes moči za naprej.
Ohrid super, da je M tukaj. To je po moje edini krat kadar se veselimo, da smo dobile M. Sedaj pa upam, da gre naprej super odlicno. 🤗🤗🤗
Luca želim ti, da ti izberejo terapijo, ki bo prinesla super rezultat in + oz. ++
Brave cestitam in srečno do konca. Kljub zapletom ti po eni strani zavidam. Tako, da uživaj dvojno srečo.
Misa midve se bova pa skupaj borili naprej. In ne bova predolgo cakali. Bova hitro na vrsti 😉
Luca. Meni je svetovala 2-3 gr. na dan. Boljše 3. Sva se pa odločila oba z mojim, da bova probala. Jaz bom jemala 3 in on 2. Pa bova videla. Kura pa traja 2 m in potem 1 m premora. Če boš potrebovala kontakt ti posredujem. Je pa rekla, da ima dosti pozitivnih komentarjev in povratnih informacij. Jaz začnem v petek. Upam, da dobim do petka. Je pa tako, da moraš it iskat osebno in ne moreš naročiti po pošti, saj mlecek ne sme biti več kot 3 ure izven hladilnika.
Luca2015 – minimalno se špikaš 23 dni 14 dni suprefacta in 9 dni stimulacije (kar pač dajo, jaz imam gonal) meni je teh 14 dni minil ko šus, če nebi mela vsak dan zvečer opomnika naštimanega sploh nebi vedla, danes začnem še z gonalom 10 dan imaš potem uz, ko lahko dobiš že stopko če so dovolj veliki, načeloma pa ne, tako da na konc res traja v povprečju 1m, dan gor ali dol. Tako da zdaj se komaj začne zares ko bo treba 2 injekciji dat, mal bom pač bol plava po trebuhu, ampak jaz bom šla taka še na bazen dokler bo šlo.
Zdravo punce, malo sem zanemarila to debato 🙂
Začenjam pa ravno jutri z novo službo, tako da me to malo zamoti, da niti ne mislim toliko na moji dve pikici…ampak ja, sem se pa odločila, da bo jutri dan d in bom naredila test itak bo že 13.dan.
Počutje pa…prsi še vedno večje, boleče, trebuh tudi še precej napihnjen in na trenutke me špikne, me pa moti, ker me črviči kot pred vsako M…pa tudi na splošno se mi zdi počutje isto kot pred njo.
Vsem želim čim več sreče, tako ali drugače, ker vidim, da ene še vedno upamo na +, druge ste ravno sredi boja, tretje se pa že vneto pripravljate na nove boje 🙂
Aja, pa še eno vprašanje imam, za tiste, ki ste ste menjale od Reša v MB. Kako je z dokumentacijo? Ali ti pri Rešu dajo kake izvide, da neseš v MB? Razmišljam v naprej, ampak iskreno upam, da ne bo potrebno 🙂
Miša30..vseekakor ne bo potrebno:):) da bi menjala kliniko.;)
Jaz sem menjala od.Reša v Lj.Leonišče..,!
V Dravljah nisem nič razlagala,da bom šla na drugo kliniko.Zahtevala sem vso dokumentacijo,da jo potrebujem in sem z vsemi papirji šla v lj.Spermiogram,vsi tvoji testi hormonov,za spolnoprenoslijive bolezni izvid ti velja 2 leti,pa še od vseh postopkov ,ker imajo v Dravljah saj veš slikce zarodkov in prenosa.To je to..Nobenih problemov ne boš imela:)
Ampak mislim,da ti je uspeloooo:)jupii..sporoči
Hej punce imam eno vprasanje.
Jutri imam krvnega in sva rekla da je vseeno ce danes polulava eno palcko 😉
No in pocakava 5 min in nic…res je da je tudi za kontrolno crtico rabil zloo doug.
Itak sm bla cist na tleh moj pa kr naprej govori da kaze narobe.
No in vrzem v smeti. Cez ene 20 min grem pa se enkrat pogledat in se vidi rahlaa druga crtica.
A je mozno da je pozitiven? Pa res da ni jutranji urin…
Sploh nevem kaj nej si mislm