IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
orhid..sedaj sem prvic tam,kot ti.prej sem bila privat in ni bil potreben konzilij.tako,da bom tudi jaz verjetno kmalu dobila vabilo na konzilij.so rekli v oktobru,da bo hitro.vedno imam 2 celici..1 se oplodi in enega mi vstavijo.imam vedno kratek protokol stimulacije z hormonskimi inekcijami.
pa ti?izkusnje?
Živjo punce.
Glede teh testov.
krvnega imam 5.10 in sem vprašala, če lahko pridem 4. ker grem petega službeno v tujino do 8.
So rekle, da lahko krvni en dan prej pokaže lažen rezultat. 🙁
Verjetno so potem tudi naši ”first signi” nezanesljivi, sklepam.
Hecno je, ker ne veš, kaj se dogaja not 🙂 Skos nekaj boli, nekaj špika, malo zvija, nekaj časa me špika levo, potem spet desno, potem kar naravnost dol od popkom … joške uplahnele totalno, pa tko lepe so ble ob punkiciji, taka dva čvrsta buhtelčka, da se mi je prav fajn zdelo 🙂 Zdej pa nič.
Koliko časa na jajčnike vplivajo te hormonske injekcije (gonal), a katera ve? Zakaj tako dolgo špika po jajčnikih? včasih tako zelo zbode, da prav zaječim. sploh če se v postelji prehitro obrnem.
Od punkcije je že … cca 14 dni, pa še kar bolijo.
Držim pesti za vse, ki se borimo!
Jaz sem normalno hodila v službo, edino potem po punkciji sem bila doma 1 teden – mi je rekla dr.naj se malo sprostim. 😀
Sedaj sem spet v službi in čakaaaam.
Tudi moji jajčniki so občutljivi, predvsem podoben občutek kot pred menstruacijo. Malo sem se nadejala kakšne implantacijske krvavitve čez vikend, pa ni bilo nič….tako da upam in upam, da bi se vsaj 1 prijel….
Med špikanjem sem imela še dopust, po punkciji sem bila dva dni doma, potem pa že služba.
Pomojem je odvisno od vsake posameznice.
ene majo res težke službe, potem je najbrž bolje, da so doma. Po punkciji mi res ni bilo prijetno, preveč bolečin za it v službo je bilo prisotnih. 🙂
Čakanje pa se mi zdi, da hitreje mine, če grem v službo. Vsaj par ur na dan ne razmišljam samo o eni stvari 🙂
Hecno je, kako se tile znaki igrajo z nami.
Zmeraj sem mislila, da ko zanosiš, se gotovo počutiš čiiiiisto drugače. Da takoj veš. 🙂
Pa pravijo punce, da ni vedno tako.
Znaki zaenkrat isti kot pred M. To špikanje … uh.
Kako gre ostalim? Ene čakamo, … Se katera špika?