Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Moj prvi postopek ja in tudi jaz imam doma ze hcerko..huuu kr neki skupnega:)
Ampak vseeno imam veliko zeljo:)
Kaj pa zamrznjenčka nisi nobenega imela?

Hihi res veliko skupnega. 🤗Zamrzjenckov nisva imela, zal. Samo 2 sta se oplodili in so mi obe vstavili. Jaz tudi imam zeljo se po enem tko, da upam, da rata. Je pa blo pr hcerki tko fajn kr je kr spontano prisel plus. Ampak ja, gremo naprej! To bo nase leto. Sva pa mi2 v drugo kr hitro sla v boje z umetno… ker imam jaz zamasen jajcevod, partner pa slab spermiogram.

No super me veseli,da sta hitro prisla v drugi ivf. Kdaj pa mislis,da bos imela punkcijo?

Če predvidevam po prejšnjem postopku, bi rekla da nekje v torek.

Luca2015 si ze opravila? Kaj so ti rekli?
Meni je dal se do ponedeljka zdravila in v pon spet uz..me je pa malo zaskrbelo,ker ko je pogledal je rekel majhni so..pol pa sem vprasala,ce je to kaj narobe pa je rekel,da ne da je vse kot mora bit..zdaj pa nevem…upam da zrastejo:/

Evo mene… mam kr dolgo pot do LJ pa nazaj pa se taksne ceste!
Jst mam na eni strani 6 in na drugi 4 folikle, tavelike in nekaj manjsih k bomo vidli kak se bojo razvil. Dobila sem se Orgalutran danes.
V petek UZ in ce bodo dovolj dozoreli stopka.
Sej majo se cas rastit, nic se ne obremenjuj. Samo pozitivno naprej.

O supeeeer me veseli zate:)
Ja upam da bodo..je se katera mogoce,ki je imela manjhne folikle in so ji podaljsali terapijo? Ali je tudi mozno,da sploh ne zrastejo? Se opravicujem da dajem mogoce neumna vprasanja ampak me je zaskrbelo,ker nisem tega pricakovala in ker sem prav opazila kako me je potem namenoma gin. potolazil,da je kot mora bit🤔😟
hvala luca2015 za odgovore in spodbudo🍀

Tandan jaz sem v mb.. ampak smo prestavili na marec ker sem bila na odstranitvi pregrade in se je nekaj zalomilo.. dolgo za razlagat.. ampak se moram enkrat it naslednji mesec, potem pa kr takoj na icsi prvic..
Me je kr stisnilo kaksna guzva je bila prejsnji teden na punkcijah ko sem bila na oddelku.. 10 punkcij vsak dan..
Saj bo.. v tem letu bomo vse nosecke.. 😉

Oj lucky ja vem te kr stisne ko vidis koliko je tebi podobnih parov.
No potem si zdej vse postìmala tako da gres novim zmagam na proti.
Aha to bo tvoj prvi postopek? In vrjamem da tudi uspesen. Nevem ampak ta postopek mislim da bo uspesen tudi zame. Je drugace v mb in jim tud bolj zaupam, mogoce zard odnosa…nevem
Alta1 ne skrbi meni so vedno podaljsali terapijo jo vecini tako da ne skrbi. Ne obremenjuj se prevec sprosti se in uzivaj.

[Tandan] kje si pa prej opravljala postopke? Mal spremembe sigurno dobro dene.

Imela sm jih pri dr resu. In ja res pase sprememba, najbolj je vazno da se ti dobro pocutis kjer koli se ze srecas s postopkom.
Dovolj je ze stresno ko se soocis z dejstvom da bo potreben postopek..potem pa cse preiskave, cakanja, upanja, razocaranja, inekcije, strah, bolecine in se in se…
Tako da ja veliko ti pomaga ko je zdravstveno osebje v podporo in pozitivno saj veliko vpliva na naso psiho…ta pa je vecina nasega uspeha ane..

Pozdravljene!

Sem se odličila pridružit, saj vidim, da nas je veliko s temi težavami 🙁

S partnerjem se trudiva zanosit že peto leto. Trenutno hodiva v Lj, jaz osebno k Banovi. Dobila sva darovalno seme in kot dogovorjeno z gin sem takoj poklicala in se naročila. Problem je, ker nimam rednih menstruacij in si jo maram sprožit z dabrostonom. Torej sestra mi je rekla naj z 12.2. začnem z jemanjem dabrostona. Jemala naj bi ga 10 dni, po 2-3 dneh naj bi nastopi m. Dala mi je tudi že datum 21.2 za vpis v ambulanto IVF in administrativni sprejem. Imela naj bi kratek IVF postopek. Zame vse novo, toliko informacij :S Zanima me ali se potem še kaj čaka ali bom že takoj začela s pikanjem? Hvala 🙂 Lp

[Ines93] v kratkem postopku zacnes s pikanjem 2.dan menstruacije.

[Tandan] ze sprememba okolice pa zdravnika, nacina…. nek nov zacetek. Drzim pesti!

Luca2015 mislim da vsa midve kr dosti blizu glede postopka. Jaz sem zacela z inekcijami v petek in v petek imam uz.
Kje pa si ti imela postopke prej? Kako se pocutis si, si ze kaj napihnjena?

Ines93 pozdravljena. Razumem da je vse novo in polno informacij..samo ne se ustrasit. Sprosti se in zaupaj, misli pozitivno. Ja kot pravi luca zacnes se spikat drugi dan m, oziroma jst s se v tem postopku prvic srecala da sem se zacela sele 3tji dan

Luca2015 ja sem opazila si ze pisala o prejsnjem postopku. A pa opazis kaksno razliko od prejsnjega? Si sla takoj v maslednji postopek ali si si vzela pavzo? Oprosti ker zasipam z vprasanji ampak sem ugotovila da se dejansko nisem nikoli pogovarjala z nekom ki je dal vse to cez….

[Tandan] prvi postopek zal ni bil uspesen in ker zamrzjenckov nisva imela sem zdaj pocakala na 3.menstruacijo oz jaz se eno dlje ker mi casovno ni zneslo. Je pa tako, da mi je dost lazje sedaj, ko vem kako stvari potekajo… Mi je pa punkcija tak “nehuman” postopek… Po mojem bi mogla bit pod narkozo vsepovsod! Sem pa v tem postopku tud manj napihjena tak da upam da tako ostane. Tud zdravila mam druga. Sem se pa v Dravljah od zacetka. Ce doma ze ne bi imela hcerke bi se vrjetno odlocila za kaksno drugo kliniko. Pa ne da jaz nisem zadovoljna ampak glede na vse prebrano po forumih. 😀

Tandan ja hvala sej probam bit cim bolj sproscena,ker vem da to veliko pomeni😊
Maribor je super,vsaj kar vem od mojih prijateljic,same pozitivne zgodbe:) malcek dalec je edino zame. Sem pa zadovoljna tudi z Postojno. Inse93 tudi jaz sem zacela drugi dan s spikanjem.

Aja pa jaz napihnjena nisem kaj dosti oz nic🤔

Ja meni je bilo glede punkcije res grozno. Nebi opisovala ker ne zelim nobene strasiti saj vsaka po svoje dozivlja to. Pa ne da v dravljah ni ok, le nekatirim odgovarja drugim pa pac ne. Jih kar nekaj poznam ki so zelo zadovoljni. Tudi meni je mb kr dalec, ampak za uspesen + je vredno marsikaj.
Pa ne ozirak se prevec na forume kaj govorijo ker res vsak po svoje dozivlja situacijo.
Jaz sem bila v vsakem postopku napihnjena smo tok kot sedaj pa se nikoli. Jajcniki me bolijo ze ko se hitro obrnem, na trebuhu pa ni sans da zaspim. Je pa res da mam kr dozo tole rundo. Gonal imam 225

New Report

Close