Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Vk17,hvala za informacijo.Bom po pregledu res šla kar v staro porodnišnico in tam vse zvedla.Kar se tiče jih dobit na telefon moraš res imet kar srečo.
Kakšne imate izkušnje,so vam v drugem oz vsakem naslednjem postopku menjali zdravila in enote. Jaz bom sedaj nabrž imela dolgi protokol.

Barbara83, prosim javi, kaj ti bodo jutri povedali. Koga pa imaš v Leonišču?

Barbara83, so ti povedali, kdaj greš lahko ponovno v postopek?

Narocim se ob naslednji menstruaciji,ker zdaj sta sele dve od postopka.Bo pa sedaj dolgi protokol in punkcija mod pri mozu.Je imel od katere moz,kako so prenesli,uspesnost postopka….?
Bi bila zelo vesela kaksnih informacij.

O, hvala za informacijo. Upam, da bodo tudi meni kaj spremenili terapijo.

Zanima me koliko hitro so na voljo rezultati krvnega testa nosecnosti v KC LJ? V primeru da zelis tam pocakati na rezultat.

Za kc ne vem.. imas pa metelkovo..samoplacnisko…11e. Rezultat v 1h.

Pozdravljene! V petek sem imela et po dolgem protokolu. Et je bil 3.dan zarodek je.pa imel oceno 10AA prejsni postopek je biu 8AA…za črke vem kaj pomeni kaj pomeni 8 in 10? Raziskovala po internetu in sem samo se bol zmedena..a katera od vas kaj ve? 😊 sej vem da od tega podatka ni odvisna uspesnost samo vseeno! Pa cim vec ➕➕➕❤

Sarah17 ,
mogoče 8 – osem celični,
10 – deset celični.
Glede na 3 dan bi bilo to mogoče.

srečno

Hvala za odgovor. Se mi je tudi zdelo da bi lahko bilo to to. 😀

[Sarah17] good luck!

Evo jaz 3.dan na Puregonu in v sredo 1.pregled. Nato dobim se Orgalutran. Upam na cim vec foliklov in celic. 🤗

Kako ste ostale, se katera v postopku?

Luca2015- hvala enako😊🐞

Hejla,
Ja Luca2015 tudi jst sm na Puregonu 150, v četrtek prvi uz in dobim Urgalutran 🙂 Tako, da sva zelo blizu 🙂 Sm pri Rešu. Ti?
Srečno tebi, meni in vsem ostalim! 😀

Dobro jutro😊
Luca jaz pa isto kot ti danes bo četrti dan in v sredo uz😊
Naj nam bo vsem srecno🍀

Jaz v Postojni

[Misa30] jaz imam 200 puregona. V prvem postopku sem mela pa tud 150. Sem pa tudi pri Rešu 😂 oz. pri Lomškovi. Upam res da bo vse ok jutri na prvem UZ.

[Alta1] pol drziva pesti ena za drugo jutri 😜. Jaz imam ze kar ob 7ih.

Pozdravljene bodoce nosecke!
Sama vedno spremljam forume, sedaj sem se pa odlocila da se ga tudi udelezim.
Sem v 4.postopku, sedaj v mariburu.
5ti dan jemanja gonala. Je mogoce se katera v mb?

Luca2015 evo jih ze drzim✊✊
Jaz pa imam puregon 125
Pozdravljena tandan😊

Aja pa uz imam ze ob 6.30😅

[Alta1] no potem sva pa res cist skup… 😀. Bova ena drugo bodrile.
Tvoj prvi postopek?
Moj je drugi… v prvem 5 celic, 2 sta se oplodili in so mi jih vstavili 3.dan. Zal minis na testu. Imam pa doma za hcerko in mi je malo lazje.

New Report

Close