Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017

Vitoli, cas do teh testov se vlece kot kurja creva….ampak nimas kaj, ne da se prehitevati. 😁
Jaz sem prepricana da ne bom zmogla pocakati do 15.ko naj bi delala CB.

[Vitoli] drzim pesti. Sporoci kako se je izslo.

[list=][/list]Zivjo punce,
Evo tudi midva sva se odlocila letos delati na otrocku in sem dve imela punkcijo..pridelala 5 lepih zarodkov…
Do sedaj porabila vse en svez zarodek ki se ni prijel..dva Z ki se nista prijela in zdaj zadnja dva…cudezna situacija
Jaz sem 8 dan po transferju zakrvavela za en vlozek potem pa konec
Grem naslednji dan k dr Resu mi naredi uz vidi zelo debelo sluznico maternice…pravi dajte naredite test…
Jaz seveda zakaj bi delala test ce sem pa krvavel pac konec je…
Proti veceru pa ah bom naredila test…in poooozitivnoooo…ne mores verjeti… In tako ostaja se danes…
Glejte punce vse je možno ocitno..
Vsem velik uspeha

Urska bravo. Lepo nosecnost zelim!

Urška super! Lepo nosecnost!

HVALA !!! Upam da bo vse ok tako zame kot za vse vas v prihodnje!!

Urska cestitke! 😊
Za naju pa je jutri dan D, koncno grem po svojega 🐧. Prosim, drzite pesti. Upam, da tokrat rata.
Kako ste ostale? Vso sreco 🐞

Hej hej… jaz sem imela 31.10 ET pingota 😍 na GK LJ. Danes 05.11 naj bi dobila M… je ni 😁…. je še katera takšna tu? Kri 15.11 ….

Ekapuka, drzim pesti jutri. ☺

Jaz samo trpim, ker ne vem pri cem sem…aaaaaa kolk casa se do testa!

Uuu, čestitke, Urska777 🙂 To pa so lepe novice, ki nam dajo malo upanja 🙂

Držim pesti Ekapuka za pingvinčka 🙂

Joj, Roza7: meni se že meša… Danes je 10. dan po transferju, ki je bil 3. dan in seveda sem delala First sign test, pa je negativno :-/ Vem, da to nič ne pomeni, ker obakrat, ko sem bila noseča, sem imela pozitiven test šele 17.dan po ovulaciji, ampak bi si mislila, da če se mu ni bilo treba prebit čez jajcevode, bi se pa že lahko vgnezdil…
No, vsaj M še ni 🙂 Imam pa občasno krče, ampak se potem umirijo… Ne vem več kaj naj si mislim… Mogoče progesteron zavira M…

Kdaj ste ve pri dr. Rešu naročene na test? 14 dni po punkciji ali 14 dni po transferju?
Jutri bo pri meni 14 dni od punkcije – naj si grem delat samoplačniško beta hcg, da bom vsaj vedela za kaj gre? Ali bo prehitro?

Srečno vsem. Držim pesti tudi za tvoje pingvinčke Brave 🙂

Vitoli, pri dr.Resu ni nic krvnega testa. Meni je rekel naj 15.naredim CB. To je 13 dni po transferju zamrznjenckov. Jaz bom 100% polulala en test v sredo, ko bo 6.dan po transferju. Po vseh moznih forumih naj bi se ze videlo. Samo ce bo neg….fak…ful imam slab filing, ne upam si biti pozotivna. Danes ponoci sem imela neke krce, slabo spim. Ob vsaki estimi se mi zdi da je MV prenizko. Pa bt si merim ceprav po moje zaradi vsega progesterona itak ni merodajno – in danes je bilo 0.1 stopinje manj kot vceraj….

Ne vem ce imam energijo za ponovni poskus…

Kolko dni pred predvideno M ste imele transfer?

Pozdravljene levinje, kako ste? Jaz sem glih od Reša, v mojo pečico je vstavil najinega pingvinčka in upam, da bo pri meni našel toplo posteljico za naslednjih 9 mesecev 🤗.
Zdaj pa estima 3x na dan do testa cez 14 dni (ce si optimisticen). Itak ga bom delala prej, po moje na 10. dan, ce me prej ne razocara M. Prejsnjic sem jo dobila ze 7.-8. dan od transferja. Drzite pesti, da mi cimprej minejo ti dnevi mucnega cakanja.
Vso sreco ostalim, Roza si ze proti koncu cakanja 🤗😊🐞.
Vitoli, 10. dan je prezgodaj. Pocakaj se par dni in ponovi test. Drzim pesti! Ja, pri Rešu ni krvnega. Meni je rekel naj raje prišparam eure, ker je CB glih tako zanesljiv.
😘

Bravo Ekapuka. Zdej pa polahko! 😁

Ni se proti koncu – uradno se 9 dni….hihihi

Roza7, prijateljica je prejsnji teden na 8. dan od ETZ delala test in je bila rahla crtica, nato pa vsak dan mocnejsa 😁. Se malo 😉

Ekapuka, ko spremljam forume imajo pluse ze pri 5, 6 dneh… bom vidla do kdaj bom zdrzala 😉

Kako je pa s temi krvnimi testi drugace? A to prides v laboratorij pa reces da bi rad test nosecnosti? A to je bolj ziher ali hitreje?

Vem ja, samo ves kaj mi ni cist jasno Roza7, midve sva imeli stopko, a ni po stopki se nekaj casa test pozitiven? Se bojim, da ne bi bil lazno pozitiven…

Jaz sem imela stopko Ovitrelle, kjer pise da do 10 dni lahko kaze lazno negativen test. Danes je ze 12 dni, tako da ni vec te bojazni. Mene je bolj strah ce dobim samo 1 crtico…. 😐

Držim pesti, punce 🙂

Roza7: te čisto razumem glede slabih občutkov… Saj dokler sem jaz imela samo pozitivne simptome, pa sem jih pripisovala progesteronu, sem bila potihem optimistična… Zdaj pa s temi krči, pa me že skrbi… Zato sem tudi šla test delat in to me je šele uničilo… Rajši še počakat, če lahko.
Danes sem videla par kapljic krvi in zdaj definitivno ne upam več testa delat… Bom počakala: kar bo, pač bo :-/

Drugače je pri meni Ovitrelle bil 10.dan po injekciji že iz sistema – sem delala test samo zato, da bi bil negativen, da bi vedela za naprej.
V laboratoriju pa rečeš, da bi delal beta hcg v krvi, ker se prej zazna v krvi kot v urinu. Pod 10 so vrednosti negativne, nad 10 je pozitivno, ampak še bolj ziher je nad 50 (tisto je dober znak, zato verjetno dr. Reš hoče, da delate CB, ker zazna vrednosti nad 50). Ampak če je prehitro tudi beta hcg ne pomaga – jaz sem pri moji prvi nosečnosti 12.dan po ovulaciji delala krvni test in je bil 5, pa sem imela dvojčka. Šele 17.dan po ovulaciji je bila tanka črtica na first sign, popoldne pa je bil beta hcg v krvi 189. Tako da, včasih se res preveč psihiramo… Sem še vedno jezna nase, da sem včeraj delala test… Kot bi priklicala M :-/

Srečno vsem :-*

Vitoli, bodi prijazna s sabo. Ves da je ne mores priklicati. Par kapljic se nic ne pomeni, vem pa kako bedno se pptem pocutis. Koliko dni po transferju si zdaj?

New Report

Close