IUI/IVF/ICSI SEPTEMBER 2017
Sonce 😔, le pogumno naprej, tukaj smo s tabo in zate. Drzi se 😚.
Roza7, povej mi, prosim kdaj si imela stopko (ob kateri uri) in kdaj si potem zacela z estimo? Jaz sem dobila stopko v ponedeljek ob 5.30 in ne vem, ali je Reško rekel, da naj zacnem z estimo danes (v sredo) ali jutri.
Punce, samo pozitivno!
Punce, hvala za spodbudne besede, super ste. Vsem želim uspešen november. Moram priznat, da mi ta forum in vaše zgodbe/spodbude/optimizem zelo pomagajo 🙂 Upanja zaenkrat še ne bom izgubila. Sedaj samo spet razmišljam kaj bi lahko še naredila/spremenila do naslednjega postopka, da bi bil boljši rezultat. Razmišljam o tabletah Fertilup. Mogoče katera jemlje?
Držim pesti in se še kaj oglasim 😉
Punce imam se eno vprasanje za tiste, ki ste v ZC Dravlje.
Kako sedaj naprej v primeru da postopek ni uspel in ni zamrzjenckov. Ali sedaj poklicem in povem da nisem noseca in ti dajo nov termin kdaj lahko ponovno prides al prides vseeno na pregled v Dravlje al kako? Nisem sicer se dobila menstruacije ampak sem opazla dan tanke rdece nitke krvi. Tko da vemo kaj sledi 😞.
Luca2015, jaz sem v Dravljah, nisem se bila v taksni situaciji, ker grem sedaj po svojega (edinega) zamrznjencka, upam, da mi tudi ne bo treba biti, vendar, ce sedaj ne rata, bom morala tudi jaz cez to. Kolikor vem, poklices in ti povejo, kdaj prides na pregled pred zacetkom postopka. Ampak, glej, ni nujno, da bo M! Marsikatera je imela raznorazne izcedke, pa je bila potem noseca. Drzim vseeno pesti, ce pa ni ratalo, pa pogumno naprej. Prej ali slej bo ratalo vsem nam. 😚
Roza7, nisem bila prepricana, kaj je Res rekel, vendar mi je moz potrdil, da je najprej rekel naj zacnem s estimo v sredo, potem pa rekel, naj raje v cetrtek, da bo sigurno. Najbrz je mislil, da bo ovulacija mimo. Torej, ce zacnem jutri, bo to dejansko 72h po stopki. Dejansko se mi zdi, da si ti zacela precej zgodaj, jaz pa pozno, ker v postopku smo z estimo zacele sele naslednji dan po punkciji, ne? To bi bilo vsaj cca. 60 ur po stopki, drzi? No kakorkoli, upam, da obema rata 😊. Z aspirinom se nisem zacela, kljub temu, da je res rekel, da kar takoj v ponedeljek zacnem. Ne vem…to se mi zdi kr neki. A ne zacnes po navadi po punkciji? Zacnem jutri. Kdaj si pa ti zacela z jemanjem?
Luca2015,
jaz sem po prvem neuspešnem postopku poklicala dr. Rešain je rekel naj se naročim cca 14 dni pred četrto menstruacijo (tri morajo biti vmes med postopkoma). Naslednjič, ko ni uspelo pa ga nisem nič klicala, da ni uspelo, ampak sem se kar naročila, ker sem že vedela kako gre za naprej. Enkrat sem se pa kar naročila takoj po neuspešnem postopku, ker sem imela nekaj vprašanj kako naprej pa ni bilo nič narobe.
Mogoče pa še ni za obupat. Kdaj bi pa morala test delat?
[Sonce34] o super, hvala za info. Jaz sem pri Dr.Lomškovi in jo bom kar poklicala. Danes sem ze rahlo zacela krvaveti tako da zal ni uspelo. Sem danes 10.dan. Saj sem ze par dni prej vedela, ker zlo dobro poznam svoje telo in vse znake, ki kazejo na menstruacijo. Sej vem, da so lahko za nosecnost podobni ampak sem preprosto vedela.
Iii, Roza7: super za oba pikeca 🙂 Zdaj naj se pa lepo namestita za naslednjih 9 mesecev 🙂
Pri meni nič novega – danes je 10.dan od punkcije in 7 dni od transferja… Sem fuuul utrujena, skoz me nekaj špika, pa skoz hodim na wc… Ampak itak jemljem progesteron, tako da si ne delam utvar, da to kaj pomeni… Bo treba počakat…
Včeraj sem delala test samo, da bi vidla, če je stopka izzvenela in je bil minus.
To je dobro, da vem, da ko bom testirala naslednjič in če bi slučajno bili dve črtici, da vem od česa so 🙂
V torek bo 14 dni od punkcije in bom ponovila test (če bom zdržala). Krvni test imam šele 13.11. (17.dan po transferju) :-/ Pomoje me bo že ta vikend dotolkel in bom testirala kot nora 🙂
Sem pa brala, da je z zamrznjenčki večji uspeh, ker so blastociste in so očitno močni, ker vse preživijo. Telo je pa tudi manj stimulirano in so pogoji boljši: to predvidevajo, da je vzrok.
Tako da: optimistično za vse z zamrznjenčki 🙂