IUI/IVF/ICSI Maj 2017
Amor >ona..res mi je hudo,ker se ti je ,tako izteklo.Bilo 6 dni nazaj enako pri meni.Sem se vedno tam..tam..!Moramo iti dalje ..jaz sem se ze narocila za cez 3 mesece in nimamo ,kaj drugega,kot DA VZTRAJAMOO!!
Sedaj nas je pa,kar nekaj na forumu..in se bomo bodrile>
Zelim ti iz srca lep soncen dan..
Drage moje,jaz sem zjutraj namesto po test sla po vlozke. Rahla krvavitev,verjetno zacetek m…a sem vseeno kupla First sigh,ki je prej pokazal rahlo roza crtico
.ne vem kaj naj si mislim..ne pricakujem nic, ampak vseeno kaksen nasvet?probam zjutraj vseeno se s cb? [attachment=0]IMG_20170604_100443.jpg[/attachment]
No, da vam sporočim, kaj se trenutno dogaja z mano. 🙂 V petek sem imela transfer. Od 9 celic se je oplodilo vseh 9, do 5 dneva pa so prišle 3 celice (blastociste). Trenutno grejem 1 pikico, čeprav bi se lahko odločila tudi za 2. 🙂 Torej so mi 2 blastocisti zamrznili. UPAM, da uspe! Imam kar dober filing. Še vedno pa imam bolečine v jajčnikih in napete prsi. Za jajčnike mi je mogoče kar malo čudno, saj je od punkcije že 7 dni.
Lepo nedeljo vam želim 🙂
Nasmeh, tokrat pa se bo nasmehnilo tudi tebi! 🙂 Držim pesti!! Rahla krvavitev še ni nujno začetek m, lahko je vgnezditvena.
Jaz imam jutri krvni test in upam, da bo potrdil CB test.
Tina Miracle, jajčniki po punkciji še kar nekaj časa bolijo. Mene so več kot dva tedna. Na začetku, po transferju so tudi mene bolele prsi, predvidevam, da je to bilo še od stop injekcije, čez kakšen teden je napetost popustila, sedaj pa se na veliko vrača (2 tedna po transferju). Vso srečo! 🙂
No punce, meni ni ratalo, že včeraj si nisem nekih utvar delala, ker je bilo čedalje več krvavitve, no danes pa je cb to le še potrdil. Na srečo ni prevelike razočaranosti, gremo na jesen v nov boj. Bomo imeli pa enega poletnega otroka za spremembo. :-))
Vsem želim iz srca čimprejšnje pluse in zdravo in mirno nosečnost. Držte se, verjemte, da enkrat se vse poklopi. 😉
Nasmeh..zelo mi je žal ,da se tokrat ni poklopilo(Tako,kot ti praviš,da se enkrat bo,ko bo pravi čas)!!Kot vidim smo sedaj vse ,ki si dopisujemo zelo močne osebe in GREMO V NOVE BOJE V JESENI!!
Iz srca ti želim,da preživiš čudovito POLETJE in se tipkamo,ko bo ponovno pravi čas.Sedaj pa si odpočijmo in si naberimo nove moči.
Lepo se imej in veliko se smej:):)
Ojoj Roza, vem kako ti je. .-( večjega osebnega neuspeha ni takrat. 🙁 Tudi pri meni je bilo enkrat tako, sicer predvidevam da zaradi neimpliciranja stop injekcije, pa še postopek se mi je štel..in na koncu še, da naj malo shujšam (čeprav vem da ima prav)..tako da sedaj imam čas, da spremenim prehrano in se začnem malo gibat..enkrat se mi je že to obrestovalo, sej nisem sicer tako kritična, slabih 10 kg preveč, ampak, ko nama je uspelo, sem se malo več gibala in shujšala 7 kg takrat. Pa krvomočnico pila.
Hvala vsem, banana2 in ostale punce..ne dajmo se! Me to zmoremo, smo narejene za rojevanje zapomnite si to! 🙂
nasmeh in Roza 7 Žal mi je, da ni uspelo. 🙁 Verjamem, da je razočaranje veliko … Ampak moramo ostati močne in verjeti v to, da bo kmalu uspelo!
Andreja 1984 Jutri pa že transfer! Držim pesti. 😉
Srečkica 42 Ja, bolečine v jajčnikih so še vedno prisotne. Je pa vse skupaj vzdržno, tako da niti ni tak problem. Bolj je mučno čakanje do testa.
Še eno vprašanje.. Glede na to, da sem imela transfer na 5 dan – petek 2. 6. 2017, STOP injekcijo pa 26. 5. 2017 … Kdaj mislite, da bi test pokazal realen rezultat? 15 dni od transferja, kot naj bi čakala na rezultat, mi je kar malo dolga doba. 🙂 Hvala za pomoč