Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI – injekcije

IUI – injekcije

Pozdravljene,

Stara sem 33 let, pri nama gre zaenkrat za nepojasnjeno neplodnost (laparoskopija bp, hormoni bp, partner bp).
Po dveh neuspešnih IUI smo se z zdravnikom odločili za dodatna poskusa, tokrat namesto Femare z injekcijami gonadotropinov. V primeru da ne uspe, naju čaka IVF.
V prvih dveh poskusih so se folikli razvili (prvič dva – eden nad 20, drugič eden), vendar Femara pri meni ni dobro vplivala na debelino sluznice – prvič sicer malo večja, drugič manjša – obakrat je bila opravljena inseminacija, a ni uspelo.

Zanimajo me vaše izkušnje – ali je katera imela enake težave oziroma kakšna je bila vaša reakcija na tablete/injekcije.

Hvala in vsem veliko sreče :).

Hej,hej.

Imela sem 3 IUI. 1 je bil v spontanem ciklu, neuspešen, sledila sta 2 z gonalom, prvi je bil neuspešen v drugem je uspelo. Pred tem sem že imela klomifen, ampak ni bila zadovoljiva reakcija. Gonal (injekcije) mi je bil kr ok, razen vročice pa čustvene občutljivosti nisem imela težav. Prejemala sem najmanjši odmerek in razvila 1 folikel. Drugič so celo mislili, da je premajhen pa je vseeno uspelo 🙂 Pozitivno razmišljaj pa bo! Srečno! 😉

New Report

Close