Najdi forum

iti ali ne iti na obletnico valete

Živjo!

Na vas se obračam, ker vem, da mi boste znali svetovati. Moj problem je naslednji. V kratkem bomo imeli šesto obletnico valete. Tega se vedno zelo veselim, to leto pa mi moj bivši kvari veselje. Moja zgodba je takšna. V bivšega sem bla zaljubljena od 5. – 8. razreda OŠ, sva hodila na isto OŠ. Pač prva zaljubljenost. Precej intenzivna, razna sanjarjenja, pa saj dobro veste kako to gre. Tudi on je bil precej zaljubljen vame, to mi je večkrat pokazal, jaz pa sem ga vedno zavračala, in po tihem “trpela”, predvsem zato, ker sem bla precej sramežljiva deklina in se preveč ozirala na menja drugih – češ, kaj si bodo pa mislili.. Potem je prišlo obdobje, ko smo se poslovili, osnovnošolska leta so minila in ljubezen se je končno počasi ohladila. In živela sem naprej. Prišli so novi fantje, imela sem nekaj lepih zvez.
Po kakšnih treh letih sva se znova srečala, na avtobusu, izmenjala številke in se potem po kakšnem letu prigovarjanj in usklajevanj res dobila na pijači in potem so se te pijačke nekajkrat ponovile. Pokazal mi je, da bi imel kej z mano, mi ukradel kakšen poljub… in stara ljubezen je spet pokukala na plan. Seveda sem bila v sedmih nebesih. In na 5. obletnici se je zgodilo… začela sva hodit, bilo je res svetovno. Ampak žal kratko. Končalo se je precej grdo. Po SMSu, da je spal z drugo. Seveda je bolelo in spet preteklo nekaj časa do ponovnega srečanja. Js trapa sem mu odpustila na zunaj, globoko v sebi pa me je žrlo. In ta večer je ostal brez prevoza do doma in seveda ni mogu peš it in sem ga peljala domov. Bil je precej pijan. Kakorkoli, spravil me je v hišo, na sok. In začel govorit, kak osel je, kako napako je naredu in da mi je lagal. Da me sploh ni takrat prevaral, ampak, da je pač to reku… (zaželel si je samskega življenja, jaz pa sem odhajala stran –študij.) Ok, in potem sem hotla it. In mi ni dovolil, šel na kolena, me rotil da naj ostanem, da me ljubi itd. Sliši se precej lepo… in sem ostala še nekaj časa, mi je ugajalo, predvsem to da je šou na kolena… Ampak, se ni zgodilo nič. Naslednji dan sem bila z njegove strani na ignor… in potem se je spet oglasil čez kakšna 2 tedna, ko se je moja jeza ohladila… ta zgodba se je ponavljala vsak mesec, in ga zarad tega nisem mogla pozabit. Vedno me je vleklo nekaj nazaj k njemu, usodna privlačnost najbrž in predvsem sladki spomini. Vem, da se dela norca z mene, da manipulira z mano, da sem največja trapa na svetu da nasedam njegovim sladkim besedam. Vendar se v tem času nisva nikol dala dol, tolk mu pač nisem nasedla. Nazadnje se je zgodba ponovila dva tedna nazaj. Spet da me ljubi, da bi rad bil z mano, da je bedak, da me pogreša, in oh in ah in oh in sploh. Spet sem skoraj nasedla, ampak sem tist trenutek vedela da so spet laži. In sem mu rekla: če bo spet isto, če spet lažeš, potem te NOČEM VEČ VIDET. Potem sem mu to povedala še prek SMS (zgodba se je spet ponovila), zbrisala njegovo številko… in to je to. Ob vsem tem pa pozabla da bo v kratkem spet kakšna obletnica valete. Vem, da bi ga že zdavnaj pozabla, če ne bi blo vmes teh najinih neumnih srečanj. Ker so me vedno znova spominjala na stare čase…
In zdaj ne vem, ali naj grem na obletnico z visoko dvignjeno glavo in mu pokažem da me prav malo briga zanj, skrivam svojo jezo? Ali grem in mu mimogrede še povem enepar pikrih? Najbrž bi s tem pokazala kak me je prizadel. Sej vem da sem največja kokoš, a kaj ko srcu ne moreš ukazovat, čeprav se prepričuješ in prepričuješ da ničesar ne čutiš… Obstaja pa še ena možnost, da ostanem doma in pokažem svoj poraz? Naj sploh še kdaj govorim z njim… ali naj grem mimo, kot da ga ne poznam??

Vsako mnenje je dobrodošlo 🙂

Cauc

Kar pojdi,

samo nikar ne popusti in ne zlezi mu v naročje. Bodi vesele, pozdravi ga,recita kakšno, ampak ko boš videla, da kam pelje, se samo nasmej in obrni, molk je zlato, še posebej, če se še lepo nasmehneš , obneš in greš. brez besed.

Bodi zvesta do sebe.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Najraje bi ti rekla, da ne pojdi, ker kot berem iz napisanega, znaš zelo hitro popustiti in ponovno “nasesti” njegovim lepim besedam. Potem boš pa spet tam kot si že bila in obupavala nad seboj in njim, to pa se lahko vleče v nedogled. Po drugi strani pa, kar pojdi, se strinjam z vsem tem kar ti je napisal Primož.
Če boš šla, se drži napisanega, če ne pa tako in tako ne boš imela problemov.

Odločitev je na tvoji strani. Bodi PAMETNA, pa kakorkoli se boš odločila.

lp

kar si napisala kaže, da se mu hitro pustiš premamiti. Tako, da bi ti odsvetovala obletnico, greš pa drugo leto.
Po drugi strani je pa neumno, da bi se odrekla stvari, ki jo imaš rada, zaradi enega tipa. Če greš, moraš biti trdna. Najbolje mu pokažeš, da si ga prebolela, če z njim normalno govoriš… Neumno bi bilo, da ne bi govorila z njim, ker pol bi videl, da ima še moč nad tabo. Tega pa mu seveda nočeš pokazati!!!!

Ojla!

Če bi bila na tvojem mestu, bi ostala doma! Preveč si še občutljiva za vse neumnosti, ki ti jih naklada ta fant – jaz bi se ga na tvojem mestu izogibala na daleč, dokler mu ne bi bila sposobna v obraz povedati, naj zaveže in neha blebetat neumnosti in odkorakala stran.

Ljubezen pa taka – tisoč svetlobnih let od kakšne ljubezni!!! Pa kako moreš poslušati takega bedaka???

Le pojdi ! Spij kozarec , se zabavaj z drugimi in pozabi!

In zdaj ne vem, ali naj grem na obletnico z visoko dvignjeno glavo in mu pokažem da me prav malo briga zanj, skrivam svojo jezo?

SEVEDA POJDI, kaj pa drugega ? In pokaži da znaš biti samozavestna. In lepo se imej, njega boš pa najbolj presenetila če se boš z njim pogovarjla o vsakdanjih stvareh, bližje pa se mu ne pusti. Imaš tudi ti svoje življenje in ne čakaš samo nanj – so tudi drugi !

Še enkrat – POJDI in UŽIVAJ, končno bodo zraven tudi drugi ljudje !!!

ABSOLUTNO MORAŠ ITI!!!!!

No Neumnica, kako si se odločila?

lp

Živjo… moja odločitev je bla taka, da sem šla na obletnico. Ampak, sem prej razčistla z njim, v tem smislu, da pozabiva kar je blo in se imava fajn ta večer, brez prepiranja. Pa se je izkazal, da je bla to dobra poteza. Ker si prou ne morem predstavljat, kak bi blo če bi se gledala postran. Ja, nekako tako je bilo. No ja, mal sva zaplesala se mal pocartala na skrivaj v spomin na stare cajte… in ja, to je blo to… S to razliko, da mi je zdej prou vseen, ta zgodba je zame zaključena…končno

New Report

Close