Najdi forum

Pred malo več, kot pol leta sem se zaljubila v fanta, ki me je sicer redno klical po telefonu, a nikoli ni dal pobude za to, da bi bila skupaj.
Ker nisem več zdržala, sem mu povedala, kaj čutim in čez nekaj časa sva pristala skupaj za kratek čas. Ne vem, morda sem začutila, da nekaj ni v redu, grdo od mene, a od njega sem hotela izsiliti kakšno dejanje, ki bi mi pokazalo, da me ima rad. Izsilila sem pa edino to, da je ugotovil, da ni več iskric in da je najbolje, da sva prijatelja. Prijatelja seveda nisva ostala, saj bi bilo to zame preveč boleče.
Do pred kratkim nisva imela prav nobenih stikov, kar na lepem pa me je presenetil telefon in pa dejstvo, da me še vedno ni pozabil. Nikakor mi ni bilo jasno, kako da me ni pozabil, ko pa je tedaj vendar iskrica ugasnila, kot je dejal. A srce je bilo močnejše in spet sva pristala skupaj.

In spet se v meni bije star boj…spet čutim, kako sem na zadnjem mestu. Ne vem, morda je samo moja paranoja, nesamozavest, a vendar..
Živiva dve uri vožnje narazen, tako, da se lahko vidiva samo za vikende, a zdi se mi, da je njegov urnik tako nabit, da me ne more nikamor stlačiti, niti za vikend ne. Vedno je nekaj, šiht, imajo tudi navado, da se za vikende dobiva na kupu žlahta….( ni videti, da bi imel željo, da bi me peljal s seboj, čeprav prespim pri njem doma, kjer so tudi njegovi starši. Morda je to tudi zato, ker ve, da imam socialno fobijo in da se med tujimi ljudmi slabo počutim), jaz pa čakam v strahu, niti upam ne vprašati, če bo imel čas, saj do zdaj, ko sem sama to vprašala, ga ni nikoli imel, vedno je bil pripravljen biti z mano le na svojo pobudo. A ko se vidiva, je vedno pozoren, takrat se mi ne zdi, da bi mu bila odveč.
Ne, druge ženske nima, v to sem prepričana, a enostavno, zdi se mi, kot da je vse ostalo pomembneje od mene.

Kaj bo s to vezo, se morda sekiram čisto brez razloga?
Je možno, da se kar od nikoder, čez ? časa spet pojavi iskrica?

Sama nisem zmožna realno oceniti situacije, zato lepo prosim za mnenja

Ko bi nekdo rad ibl z nekom, in je resnično zaljubljen v nekoga, ni ovir, ne v urah ne v kilometrih, ne v starših ali prijateljih.

če je kakšna ovira, smo mi sami.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pojavila se je iskrica.
Tole me je pa nasmejal do solz.
Iskrica se vžge, gori ali ugasne.
Punca daj no obliže iz oči.A ne vidiš, da te ima za malo popestritev ob vikendih.Uh kje živijo take ženske, jaz bi tudi imel kakšno takšno, bi mi prav prišla.
Ko bi jo rabil, bi jo poklical,malo pomečkal, potem pa nazaj domu, IIŠŠŠŠŠ, potem pa bi se zgovarjal, da nimam časa ipd.
Halo punca ali si res tko naivna.Joja kaj vse živi na tem svetu.Misli s svojo glavo lepo prosim, ker zgleda tvoj bivši, ki se mu vsake toliko vžge iskrica, misli predvsem s spodnjo galvo.Tam je iskrica, draga moja, ki ga žuli.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

se strinjam s hribovcem….

lp.

New Report

Close