iskanje zobozdrvnika
Bila tam prejšnji teden, ker toliko hvalite to zobno ordinacijo ( po videnem mislim, da nekdo, ki dela za njih piše samohvalne komentarje), bom povedala sledeče:
Nič posebnega, vse skupaj deluje kot v zdravstvenem domu, polna čakalnica, noter pa hodijo en za drugim kot po tekočem traku. Po tem sklepam, da si za pacienta nikoli ne vzamejo dovolj časa. Bila sem tam prvič, čim sem odprla usta, je takoj našel osmico za puljenje in jo hotel izpuliti za doplačilo 70 eur, češ, da mora dat not še t.i. prah, da se mi ne bi dlesen odmikala. Tega nisem dovolila, glede na izkušnje vsako stvar preverim, preden me spet nategnejo za lasten denar. Sem preverila pri dveh oralnih kirurgih in ugotovila, da me je hotel Dr. Lunder nategnit za moj denar. Ker samo puljenje zoba krije zavarovanje, ampak Dr. Lunder je hotel še malo zaslužiti. Naslednja stvar, ki me je zmotila je ta, da so mi dali napotnico za ortopan v samoplačniški ambulanti v Bežigrajskem dvoru, po zakonu mora imeti zobozdravnik na koncesijo pogodbo z nekom, ki opravlja te storitve in me tja napotiti z delovnim nalogom in jaz bi prišparala zopet 30 eur. Taka je moja prva izkušnja v tej ordinaciji. Tja ne grem več, čeprav sem podpisala, da bo to moj izbrani zobozdravnik. Sem preverila, če ga lahko zamenjam prej kot v enem letu in so mi pritrdili, da lahko, ker gre pač za nezaupanje iz moje strani do izbranega zobozdravnika.
Toliko od mene, LP