Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Iskanje zobozdravnika

Iskanje zobozdravnika

Pozdrav, sem 23. letni študent s Ptuja, zadnjič sem bil pri zobozdravniku pred vsaj osmimi leti. Prihod k zobozdravniku sem vedno odlašal, saj me zobovje (razen enkrat en teden) ni bolelo. Pred kakim letom sem dobil moder zob, ki pa se mi je ta teden nesrečno odtrgal. Zato je zdaj zadnji čas za zobozdravnika. Imam pa tudi nesrečne izkušnje z zobozdravniki iz otroških dni (enega sem celo ugriznil v roko), ter so mi zobozdravniki tako antipatični ter se na nek način bojim vsega tega popravljanja mojih zob. Me pa zanima ali naj zberem privatnega zobozdravnika, ali zobozdravnika z zdravstvenega doma. V čem so glavne razlike, kakšne so cene tu, kakšne tam. Kje so bolj nežni in prijazni. Ter če pozna kdo kakšnega prijetnega zobozdravnika s ptuja.

lep pozdrav

Stari moj jaz tudi rabim zobozdravnika z nežno roko oziroma jaz leto dni isčem zobozdravnika,ki mi bo nudil narkozo na stolu.

Pozdravljeni,

preberite si kaj sem napisala pod temo “strah prd zobozdravnikom”. Splošno anestezijo nudijo na Stomatološki kliniki v Ljubljani, lokalno anestezijo lahko dobite pri vsakemu zobozdravniku. Pri delu z laserjem pa ne potrebujete niti lokalne anestezije.

Nataša Prebil, dr.dent.med. Zobna ordinacija Prenadent Draga 1, IG pri Ljubljani tel. 040 934 000

Pozdravljeni,

kakšnega zobozdravnika si želite? Lahko obiščete tudi našo ambulanto.

Srečno.

Nataša Prebil, dr.dent.med. Zobna ordinacija Prenadent Draga 1, IG pri Ljubljani tel. 040 934 000

New Report

Close