Iskanje službe – nadaljevanje
Pozdravljeni.
Tudi sam že dlje časa iščem delo. Star sem 26 let in po izobrazbi sem dipl. inž. Telekomunikacij in vsi bi rekli, da se tukaj hitro najde služba. Res je veliko oglasov za dela, vendar vsi zahtevajo minimalno 1 leto delovnih izkušenj in dosti eksplicitnih znanj, ki pa jih nimam, glede na to, da sem do zdaj delal preko študenta, kjer sem opravljal delo, ki ni iz te stroke. Kot večini tudi meni delodajalci ne vračajo odgovorov. Plača mi ni prioriteta, ker bi le rad dobil delo, da bi si nabral izkušnje.
Upajmo, da bo leto 2014 kaj bolj svetlo glede zaposlitve za vse nas 🙂
Lep pozdrav vsem skupaj
Zdravo,
že dlje časa me mika da bi opravil nekakšen recimo temu kar test in sicer ker vem da večino delodajalcev CV redko prebira itd. bi želel najti osebo katera je brez službe a ima že nekaj izkušenj (lahko je to tudi preko študentskega servisa) in pa solidno izobrazbo.
Ideja je takšna, ker se sam ukvarjam z videom (montažo, snemanje itd.) sem pripravljen nekomu izdelati animacijo v kateri se oseba predstavi delodajalcu, kar je po mojem mnenju dokaj edinstven način predstavitve. Vse to pa iz razloga ker me preprosto zanima če ima video večji efekti pri delodajalcih kot besede. 🙂
Če je kdo zainteresiran, naj obesi tu gor svoj e-mail naslov in se kontaktiramo.
Lp
Pozdravljeni!
Na vas se obračam s prošnjo, za informacijo o možnosti zaposlitve. Star sem 33 let, prihajam iz okolice Ljubljane. Po izobrazbi sem sicer poslovni tehnik, pripravljen pa poprijeti za vsako delo. Delovne izkušnje sem si pridobil na področju optičnih povezav, video nadzorov, protipožarnih in alarmnih sistemov (delovna doba 3 leta), poleg tega sem bil eno leto zaspolen tudi kot električar. 3 leta pa sem se ukvarjal tudi z montiranjem in servisiranjem klimatskih naprav.
Ostala dela, ki sem jih še opravljal: montaža suhe gradnje, polaganje keramike, slikopleskarstvo, vzdrževalna dela.
Za kakšrno koli informacijo oziroma ponudbo, mi lahko pišete na spodnji elektronski naslov: [email protected]
Pozdravljeni! Sem študentka na fakulteti za vede o zdravju, kjer ob delu študiram dietetiko. Trenutno sem brez službe. Nudim pomoč starejšim na domu ali varstvo otrok. Imam izkušnje tudi z invalidnimi osebami. Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na številko 031751759 ali pošljete email na [email protected]. Sem iz Radovljice. Lp, Hana
Pozdravljen vfx.
Jaz sem zainteresirana za tale video. Moj mail je [email protected], tako da me lahko kontaktiraš.
Lp
Živjo.
Tudi jaz se zanimam za ta video saj sem že več kot leto brez zaposlitve 😛 moj mail [email protected]
Pozdravljeni,
če katerega zanima delo postati predstavnik/-ca izdelkov Tupperware, sem se odločila da vam malo predstavim to delo. Sama sem se za to stvar odločila, ker sem že dolgo časa fanica Tupperwarja in je bila odločitev zame dobra sej sem zelo zadovoljna in zato sem si rekla, zakaj ne bi svojih izkušenj delila z vami, mogoče pa kdo vidi v tem priložnost za delo …
Kaj je Tupperware? V kuhinji je le malo opravil, ki jih ne bi mogli pospešiti ali si jih olajšati z uporabo Tupperwarovih izdelkov. Na primer izdelki, v katerih sekljamo in mešamo hrano brez električne energije; posode, ki dolgo ohranjajo svežino živil, in originalna linija za postrežbo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše! Imamo tudi izdelke, ki so namenjeni za uporabo v mikrovalovni ali navadni pečici in v zamrzovalniku, hladilniku in shrambi. Na voljo so tudi praktične posode, v katerih si lahko hrano vzamete s seboj v službo, šolo in drugam.
Posode Tupperware so izdelane skrajno skrbno in natančno. Preden pridejo v vaš dom, gredo skozi strogo kontrolo kakovosti. Vsi izdelki so kriti z garancijo kakovosti v primeru kakršnekoli napake ugotovljene v surovini ali izdelavi. Tupperwarjevi izdelki pa so prepoznavni po celem svetu po svojem enkratnem designu.
No, za kaj se gre? Tupperware predstavništvo temelji na prodaji njihov izdelkov na terenu oziroma na domu … seveda ta način ni obvezujoč, lahko na svoj način zbiraš naročila.
Sama sem se za to vrsto dela sem se odločila zato, ker sama že dolgo časa uporabljam Tupperware izdelke v svoji domači kuhinji in sem z njimi res zadovoljna. Hkrati pa sem želela dodaten zaslužek.
Plusi tega dela so v tem, da denar (provizijo) dobiš na licu mesta, ko prodaš oziroma pripelješ naročena izdelke stranki. Se pravi, da ti ni treba za njih delati preko s. p.-ja, pogodbe, študentskega servisa ali kako drugače. Vse je direktno in ni nobene dohodnine
Delaš lahko kadarkoli hočeš, saj se s strankami sam dogovoriš kdaj in kako jim boš posodo predstavil. Naročila pa lahko zbiraš preko telefona, elektronske pošte,… skratka po želji. Je pa res, da če več prodaš imaš kmalu lahko višjo provizijo …
To delo te nikakor ne omejuje, saj ni nobene omejitve koliko moraš prodati. Lahko kaj prodaš ali pa tudi ne. Tvoja odločitev. Sama imam redno službo in dejansko ko najdem prosti čas poskušam kaj prodati in dodatno zaslužim …Če prodaš več imaš več ugodnosti. Hkrati pa z določeno prodajo tudi vsak teden prislužiš nove posode in tako večaš tvojo zbirko za na teren. Te posode dobiš brezplačno in so za vedno tvoje ali pa jih enostavno prodaš in imaš dodaten zaslužek.
Poleg tega pa tudi ni določen čas tvojega prodajanja. Se pravi za njih lahko delaš le en dan ali pa več, kolikor pač želiš. Preprosto in brez komplikacij.
Zdaj pa minusi:
Vsak teden je sestanek. Sicer ti ni treba redno hoditi, vendar se splača.
Skoraj potrebuješ lasten prevoz, ker se lahko zgodi da dobiš veliko robe in je ne moreš nesti s sabo na avtobus ali vlak.
Začetki znajo biti težki, ker iščeš svoj krog kupcev. Vendar te kolektiv in tvoje sopredstavnice ustrezno motivirajo, da ti ne zmanjka upanja. Vedno gre prva dva tedna počasi. Vendar kmalu najdeš stranke, ki komaj čakajo da prideš k njim.
P.S.: Če katero karkoli zanima, da bi postal predstavnik ali želi dodatne informacije pa naj me kar kontaktira: [email protected]. Tupperware vedno išče nove predstavnice.
Pozdravljeni!
Na območju celotne Slovenije se iščejo RESNI, ZANESLJIVI in AMBICIOZNI sodelavci – neodvisni distributerji za prodajo izdelkov Essens, ki imajo vedno več zadovoljnih uporabnikov. Odlična priložnost za vse, ki si želite dodatnega zaslužka.
Delo lahko poteka od doma. Ni potrebnega denarnega vložka ali članarine, z delom se lahko prične takoj.
Plačilo: Direktno od prodaje + provizija na uspeh.
Kontakt: [email protected]
Pozdravljen. Gre za oddajanje dela moči računalniškega procesorja, ki ga večje firme rabijo za zahtevnejše računalniške operacije. Ubistvu je to sodelovanje pri svetovnem projektu. Kako to poteka? – Najprej se na njihovi strani brezplačno registrirate, prenesete program, ki teče v ozadju in praktično nima vpliva na delovanje računalnika in to je praktično vse. Več časa, kot je računalnik prižgan, več se vam nabere denarja. Koliko se da zaslužit? – Na začetku dobite 1 gratis thread, ki deluje 30 dni in vsak dan prinese 1$, če vam je ideja všeč, investirate svoj denar in za 50$ kupite vsak nadaljnji thread, da se jih kupiti do 100. Jaz sem na začetku vložil okoli 150$, nato pa sem vsakih nekaj dni s tistim denarjem kupil naslednji thread, tako da jih imam sedaj 100 in dobim 100$/dan, kar je maksimum. Podjetje vsak dan izplačuje denar na eno izmed e-denarnic (Paxum, PerfectMoney, EgoPay, Payza), lahko pa si tudi nakazujete na mastercard ali viso. Vpišete se lahko: http://coingeneration.com/auth/new/679886/ Če je kakšno vprašanje, se lahko obrnete name. Lep dan,
Že objavila, ampak za vsak slučaj še tule (širša publika 🙂 )
iščem delo
Sem mlada,kreativna in iznajdljiva.
Ne iščem samo dela ampak nekaj kar me bo dopolnjevalo in bom lahko dihala s firmo. Izkušnje imam s prodajo v butikih še preko študentskega servisa, lahko je kaj drugega. Imam ročne spretnosti (rada ustvarjam). Sem natančna in potrpežljiva, predvsem pa samostojna. Ubistvu obožujem samostojno delo. Po poklicu administratorka. Naj še pripomnim, da preden so na med.over ustvarili forum z naslovom išečm delo,delavca, sem odprla temo s tem naslovom. Ne zdi se mi smiselno, da samo delavci iščejo delodajalce in namen je bil, da se tudi delavec oz. iskalec zaposlitve lahko predstavijo in delodajalec lahko izbira delavca. Imam lasten prevoz in domo dovolj prostora tudi za kakšno možnost dela na domu.
Lep pozdrav
-Kadar objavite kakšno zanimivo sliko,
-Kadar lajkate (všečkate), kako objavo,
-Kadar pošljete sporočilo prijateljem,
– Ali ko priporočate stran svojim prijateljem.
– BOLJ KOT STE AKTIVNI, VEČ BOSTE IMELI.
V tednu dni lahko vsaj 50 EUR, saj postanete lastnik delnic z visoko rastjo.
KLIK IN NE ZAMUDITE https://www.globallshare.com/sl/1969328.html
Mogoče v pomoč vsem tistim, ki iščete delo/službo…. meni osebno odličen članek.
malo prebiram forume in vidim da ljudje noro iščejo zaposlitve… kaj pa kakšni affiliate marketing ste mogoče pomislili na nove ideje današnjega sveta se pravi kako narediti posel preko socialnih omrežji z seveda močnim osebjem in samo industrijo zadaj. Vse deluje tako kot amazon.com (spletna trgovina, če se prijavite in posredujete linke za nakup in če se stranka odloči za nakup dobite določene procente od prodajne cene) naj pa povem da je amazon.com ocenjen na cirka 70milijard$. Mogoče dan danes ljudje preprosto niso dovolj “open minded” da bi se spuščali v tak posel ali pač? Mogoče ne upajo tvegati, ali pa se samo bojijo navezati stik z novimi ljudmi. To utegne biti problem. Sicer ti pa posel ki ga delam jaz se pravi affiliate marketing, v podjetju Vemma, ki je mnogim ljudem znana, ponuja dober zaslužek le če se odločite za delo in imate močno vizijo. Mogoče če kakšnega zanima me lahko kontaktira. Drugače so pa vse stvari preverljive na internetu in lahko to tudi preverite, naj pa povem da to podjetje dela sedaj približno 250milionov$. Vsako leto rastejo in to tudi do 100% ali več, produkt je res odličen in profesionalen, za njim pa stoji gruča slavnih doktorjev, nutricistov, fitneserjev itd…. uglavnem folk ne botte tok leni pa se prepričite preden mi kdo prbije da je vse sam nateg :D. Pa da ne bo pomote ta posel ni za vse ljudi tisti kateri se vidijo noter jim lahko uspe poudarjam lahko (z delom in ekipo ki stoji za njim), ostali ki pa se ne vidite sploh v poslu pa niti ne probavajte. Evo še kontakt vam pustim če se kdo odloči al za nakup al pa sam posel…
Luka,
tel. št. 070563020
e-mail: [email protected]
Pozdravljeni!
Naj vam povem del svoje zgodbe. Sem študentka ekonomije, drugi letnik, smer marketing. Starši imajo svoje podjetje, kar bi naj pomenilo, da mi finančno nič ne manjka. Pa kljub temu da pomagam doma in sem za to plačana, ob vikendih delam še v enem nočnem lokalu blizu mojega kraja. Če potegnemo črto mi na finančnem področju res popolnoma nič ne manjka. Imam dovolj, da preživim več pa tako ali tako nujno ne potrebujem, bi pa prav prišel kakšen dodaten evro v denarnici. Ampak več kot delam ne morem. Na prvem mestu mi je zagotovo študij, vsak dan delat doma in kasneje še cel vikend cele noči v diskoteki. Ne zmorem toliko. In če bi imela možnost zaslužiti več z enakim ali pa celo manjšim vložkom svojega časa bi se zagotovo posvetila temu.
In tako je dva tedna nazaj do mene prišel en dober prijatelj in me povabil na pijačo. Tekom druženja na pijači mi je začel razlagati o eni dobro poslovni priložnosti. Takoj, ko je omenil mrežni marketing sem zavila z očmi in mu dala jasno vedet da me to ne zanima. Na srečo je vztrajal in mi zgodbo povedal in obrazložil do konca. Kasneje ko mi je predstavil vsa dejstva in mojo vlogo v vsem tem se mi je vse skupaj zdelo neponovljivo in vredno dobrega premisleka.
Sedaj mi pa VI povejte. Kaj bi mi rekli, če vam povem da vem za podjetje, ki je našlo izdelek, ki še ga ni na tržišču, za katerega sem prepričana in lahko s strokovnega vidika trdim, da bo čez leto ali leto in pol najbolj iskana zadeva na trgu? Izdelek je inovacija in je patentiran (vsi vemo, da to pomeni, da ga izdeluje to podjetje in ga ne more nobeno več; prav tako pomeni, da če so dobili patent potem je izdelek res vrhunsko dovršen). Podjetje prihaja iz Amerike in trenutno išče kader, ki bo njihovo vizijo širil naprej po Evropi in ostalem svetu. In naj vam povem še to, da je celotna Evropa še nedotaknjena. To se je zgodilo sedaj in nikoli več. MI smo tisti, ki bomo zadevo širili ven. MI imamo to priložnost. Nam je omogočeno, da si zagotovimo lepšo prihodnost. Smo na samem začetku. Celotno Evropo imamo na pladnju.
Sedaj je pa samo še pomembno, da sami sebe vprašate če si želite dati takšno priložnost v življenju ali ne. In medtem ko se vsak mesec trudite zaslužit nekaj zgolj za preživetje, vam je tukaj na pladnju ponujena priložnost, ki vam z malo truda in malo vloženega prostega časa lahko spremeni življenjski status.
Če kogarkoli zadeva zanima, naj se mi javi in naj mi napiše mail ([email protected]). Obljubim, da si bom za vsakega vzela čas in vsakemu, ki ga zanima razložila za kaj se gre. Ne odlašajte, ker vam bo žal! Jaz sem odlašala teden dni, pa sem v tem času že marsikaj zgubila, sedaj pa samo še pridobivam 🙂
Zdravo!
Po poklicu sem Konfekcijski modelar, ki je V. stopnje.
Pripravništvo sem končala leta 2000 v podjetju STTEP, kjer izdelujejo sedežne garniture. Delala sem kot šivilja, risala kroje in krojila.
Zaradi rojstva otroka sem opravila pripravništvo in leta 2002 povila še enega otroka.
Leta 2003 sem se zaposlila v podjetju Brest TOP tapetništvo kjer sem delala kot šivilja in krojila.
Leta 2004 sem odšla za kuharsko pomočnico v DEOS d.o.o.
Leta 2005 sem odšla za kuharsko pomočnico k Šinkovec s.p.
Leta 2005 sem se zaposlila v takratni IUV Vrhnika, kjer sem delala najprej kot šivilja. Zaradi mojih sposobnostih pri organiziranju in natančnem šivanju sem napredovala v vodjo skupine.
Kot vodja skupine sem vodila 10 ljudi kjer smo šivali z organskimi materiali, usnje, svilo in jeans.
Vodila sem oddelčno dokumentacijo, izdajno prejemni listi, poraba materialov, število izdelanih izdelkov na dan, vse sem vodila v Wordu ali pa Excelu.
Na Vrhniki sem bila do stečaja podjetja.
Leta 2008 sem se samozaposlila in odprla šivalnico. Bila sem kooperant z Svilanitom d.d.
Pri Svilanitu sem šivala brisače, kopalne plašče, jogi rjuhe … itd.
Šivala sem obleke po meri ( moški, ženske in otroške), izdelovala zavese ( ročno gubanje, panele, klasične zavese, roloje), manjša popravila ( robljenje hlač, zamenjava zadrge, itd), šivanje pustnih oblačil in razna popravila.
Leta 2012 sem bila primorana zapreti obrt.
Sedaj pa iščem primerno zaposlitev in končujem šolanje za veterinarskega tehnika.
GSM: 031 363 749
E mail: [email protected]
iščem delo na domu v okolici kopra : pomoč v gospodinjstvu,nega bolnika,varstvo.info. [email protected]