Iskanje službe – nadaljevanje
Pozdravljena Helena več kot si star več kot imaš izkušenj , znanj kompetenc in sposobnosti bodisi psiholoških ali fizičnih (spretnosti , zmogljivosti) bolj si sposoben naredit korak naprej.
Morda pa je zdaj ta čas da se postaviš po robu in dokažeš da si sposobna narediti ti!!! Vedno je treba imeti upanje, kaj lahko naredim zdaj 🙂
L.P
Prošnja, Danes se samo še pišejo vloge oziroma ponudbe. Torej vsako vlogo ali ponudbo napišete samostojno in prepričljivo. Moram tudi omenit precej ljudi opisuje kje so delali, kaj so delali, to je dobro ampak predvsem delodajalce zanima, kaj bi radi zdaj, kaj bi se radi naučili , kaj ste spoznali,kaj bi naredili boljše, in zakaj ste vi ta kandidat ! zakaj bi vas zaposlili. Nekako morete več svojega razmišljanja napisat not. Ne pa samo običajni dopis. Vsaka vaša beseda vpliva na delodajalčev odziv ali ga bodo sprejeli medse ali ne. Včasih je dobro napisati 3 do 4 strani na A4. O tem kaj sem opisal zgoraj
Pozdravljeni!
Nujno iščem delo!
Moje ime je Maja. Sem iz Celja. Sem mati samohranilka 4 letne deklice. Preživnine od njenega očeta nisem prejela že 1 leto. Po poklicu sem uni. dipl. prof.. Brez zaposlitve sem že pol leta. S hčerko živiva v najemnem stanovanju. Finančno ne zmoreva več.
Sprejmem vsakeršno delo v dopoldanskem času, ko je hčerka v vrtcu.
Meni izobrazba ni ovira, za opravljanje dela primernega nižji izobrazbi in upam, da tudi vam ni!
Prosim…
Maja
Pozdravljeni,
tudi jaz sem po 25 letih izgubila službo pri mojemu prvemu delodajalcu.Vrnila sem se iz porodniške in nad menoj se je začel izvajati mobing. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem se psihično sestavila. Še danes ne morem razumeti, da podjetje, ki velja Družini prijazno podjetje mamico 3 otrok po vrnitvi iz porodniške na grd način spravi iz podjetja. Je pač naneslo, da sem precej pozno spoznala mojega drugega moža ( prvi je umrl) in sva se odločila za edinega skupnega otroka kljub nerosnim letom.Niti v sanjah si nisem predstavljala, da bo to odločilno. Ko sem si končno uredila življenje in poskrbela, da smo postali prava družina.
Čez čas sem dobila drugo zaposlitev za določen čas, ki se je iztekla. Vmes pošiljanje prošenj, precej razgovorov. Moja zadnja zaposlitev se je končala pred dnevi, kjer sem bila samo začasno, dokler lastnik ni našel osebo z točno določenemi izkušnjami. To mi je povedal že na začetku in sem vsaj nekaj malega zaslužila.
Imam veliko izkušenj, specifičnih znanj predvsem na področju prodaje, tudi na terenu.Imam 5 st.izobrazbe, stara sem 47 let iz okolice Ljubljane.Sem vitalna, razgledana. Nujno iščem zaposlitev. Moj mail je: [email protected]
Za občasna dela iščemo vestnega delavca veščega hišniških opravil. Zaželjeno znanje iz strojnih instalacij in lastni prevoz. Dela se izvajajo na področju Kamnik-Domžale-Ljubljana-Kranj. Kasneje možna redna zaposlitev.
Informacije na 041 255 608 ali [email protected]
Iščem ljudi, ki bi delali v mrežnem marketingu, ki se je v Sloveniji pravkar odprl in laufa v 14 državah že 3 leta. Nič ne prodajate in nimate nobene investicije. Zadeva je samo za tiste, ki bi si želeli z delom izboljšati življenje.
Zaslužite toliko, kolikor delate in bistveno več, kot v katerikoli službi.
piši na [email protected]
Iščemo izkušene Malarje za delo v Nemčiji – Munchen. Resne, zanesljive in delovne prosimo, da pošljite vaš SV na email: [email protected] http://www.zites.eu[/b%5D
Tudi jaz sem ostala brez službe, višek v podjetju.
Končano imam višjo šolo ekonomist, pa srednjo ekonomsko za ek.tehnik.
Delo:
okolica Maribora
Čiščenje, likanje, pranje posode, pospravljanje
Lahko grem tudi v Avstrijo, nimam zelo daleč.
Imam lastni prevoz.
Nemščina in angleščina: zmeniti bi se šlo, pisno ne.
Mail:
[email protected]
Tudi jaz sem brez službe.
Moje sanje od otroštva so bile,da bom imela svojo cvetličarno. A me je življenje obrnilo čisto v drugo smer. Vsa dela ,ki sem do zdaj delala sem delala s srcem in trudom,saj se zelo rada in hitro naučim in prilagodim delu.
Opravljala sem dela kot telefonistka, administratorka, prodajalka na terenu in v telefonski prodaji, opravljala sem tudi šiviljska dela kot samostojna obrtnica. Dela sem opravljala samostojno v korist celotnega tima, kjer ima vsak pomembno vlogo za končni rezultat, vse pa v dobro podjetja. Dosedanja dela so mi dala veliko potrebnega znanja za različna področja, ter nove izzive s katerimi se srečujem pri vsakdanjem delu.
V kolikor boste iz moje kratke predstavitve razbrali, da bi lahko s svojim znanjem in izkušnjami pozitivno prispevala k rezultatom v vašemu podjetju, se bom z veseljem odzvala povabilu na razgovor, kjer me boste lahko tudi podrobneje spoznali.
Sem iz Maribora ,tudi tuji jeziki predvsem nemški jezik obvladam zelo dobro.
kontakt:[email protected] ali 070 980 201
Sonja
Pozdravljeni!
če do potrebuje natančno in vestno gospodinjsko pomočnico v Ljubljani-center ali bližnji oklici pošljite sporočilo na e-naslov [email protected]
Iščem službo!
Ime mi je Marko, star sem 27 let, sem iz Ivančne Gorice.
Imam izpit B kategorije in izpit za viličarja.
3 leta sem vozil poštne pošiljke na Pošti Slovenije in pa delal sem tudi 2 leti v skladišču.
Delam lahko več izmensko delo, saj zaenkrat še nimam otrok in drugih obveznosti.
Če kdo išče zanesljivega, močnega fanta naj me pokliče.
040 567 579
Pozdravljeni!
Trenutno pišem diplomo, sem nezaposlena in iščem delo za zaslužek, s katerim bi lahko shajala čez mesec. Sem delavna, poštena, natančna, pripravljena poprijeti za kakršnokoli delo v Šaleški dolini, predvsem pomoč na domu starejšim osebam, pospravljanje, likanje, čiščenje, varstvo otrok in vse kar sovpada zraven. Lahko se vam popolnoma prilagodim.
Samo resni prosim pišite, lp.
Ali se je kdo že vpašal kam vse to vodi, kakšno bo delo v prihodnosti? Naj vam povem, da bo vse več in več služb oz zaposlitev, kjer bomo plačani po učinku. V ameriki že grejo v tej smeri, kmalu bomo šli tudi mi. Oz že gremo. Že sedaj se pojavljajo službe, kjer je zaposlen plačan samo na neko osnovo, ostalo je stimulacija. Za tiste, ki ste pripravljeni delati in se soočiti s situacijo ter se mogoče tudi boriti proti sitemu, si poglejte tale video, kjer je predstavljeno delo za ameriško podjetje Syntek Global.
Za več informacij me kontaktirajte po elektronski pošti [email protected].
Predstavitveni video:
http://www.youtube.com/watch?v=vv1lTh7rP_M
Lp
Je kdo že kontaktiral kakega izmed t.i. “delodajalcev”?
Ker jest mam “roko na srce” že poln kufer nategalcev – zaradi slabih izkušenj, saj vedno izrabljajo položaj nas – brezposelnih…. Po 5 dni se vlačiš po njihovih predavanjih, se izogibajo tvojih direktnih vprašanj, na koncu vseh t.i “motivacijskih urjenj” povejo, da gre za nek prekl… sesalec vreden 2 alpa 5 jurjev….pa gre čas in denar tistim, ki si res želimo poštenega dela….
Pa ne rečem…stara sem 34 let z niverzitetno izobrazbo iz ekonomije…..delam že od 14 leta starosti (če izvzamem, da sem v osnovni šoli za 3 mesece delala kot anketar na terenu in delala interviuje (Polde Bibič ipd….)… Ker so nam 3m izbrancem podaljševali iz meseca v mesec “poiskusno delo” sem pustila…vseeno je bil denar v igri, saj sva z mati- in njeno osnovno plačo živeli sami…
Kasneje sem prepotovala skoraj celo evropo in več kot 2 leti delala na Švedskem (seveda ne v moji branži, saj so me življenjska pota naključno peljala do tja). Znanje švedskega jezika je bilo (po uradnih izpitih in certifikatih) ustrezno za vstop v njihovo srednjo šolo – katerokoli (imela sem še za opravit diplomo v Sloveniji) Po spletu okoliščin sem se vrnila v Slovenijo. Kakorkoli že….
Se mi ne da več ukvarjati z “zaslužek hitro” hkhm….aja po možnosti še t.i. “hitro” ali “za dobro delo velik zaslužek”, ker je nam že za dobesedno “vsakim vogalom” ne sam “čivkajo” tako od ptičev kot do nojev…
Spoštujem gospoda Jožeta in gospo, ki sta nam omenila možne priložnosti. A vas vseeno povprašujem, po njihovih referencah, imenu podjetja, in morebitnih izkušnjah.
Ne želim biti krivična in to na oba navedena primera “ni letelo”. Povedala sem samo svoje izkušnje in izjavila bojazen, da gre v teh primerih za to. Obema se opravičujem, če se motim, bi pa obadva prosila, da vsaj navedeta vire, kjer lahko potencialni poslovni partner (oz. zaposleni) pridobi kaj več informacij o vaših podjetjih- tako glede narave posla, kot ostalih – že zgoraj navedenih zadevah.
Lp,
Mojca
Pozdravljeni!
Spoštujem vaše bojazni, saj je v današnjem svetu res čedalje več pokvarjenih ljudi, ki izkoriščajo naivnost, slab položaj ali obupanost mnogih.
Tudi sama končujem magisterij in imam tudi delovne izkušnje v tujini. Delam v turizmu, ki je ena izmed perspektivnejših panog v Sloveniji kot tudi v svetu. Pa vendar sem ugotovila, da je vse premalo; znanje tujih jezikov, delovne izkušnje, delavnost itd. Podjetje Syntek Global sem našla po naključju. Najprej sem izdelek preizkusila na svojem avtomobilu ter bila pozitivno presenečena, da zadeva deluje. Tako navdušena sem bila, da sem si rekla: “za tale aditiv morajo pa tudi drugi izvedeti!”. Tako sem se odločila, da ga ponudim svojim prijateljem, družinskim članom… Dejstvo je, da podjetje nudi možnost vsakemu posamezniku, da ustvari lastno kariero ali pa samo dodaten zaslužek. Jaz vidim v tem dodaten zaslužek, saj z sicer nadpovprečno plačo za slovenske razmere, komaj preživim in shajam iz meseca v mesec.
Več o podjetju ter samemu produktu, ki ga prodajamo si poglejte na njihovi spletni strani:
http://www.syntekglobal.com/
Želim vsem, ne samo vsem tukaj na forumu ampak tudi širši množici, da se nehajo pritoževati in se smilit samim sebi ampak naj se uprejo temu sistemu, državi, ki nas ožema na vse možne načine in naredi nekaj zase. Ni lahko, ampak od pritoževanja ne bo nič padlo iz neba. Treba se je znajti; eni tako, drugi drugače. Še vedno sem mnenja, da tisti pridni in delavni bomo našli poti, da bomo vsaj dostojno živeli, saj se dandanes z povprečnimi službami žal ne da več.
Simona
Za tiste, ki iščete službo v tujini na področju naravoslovja in tehnike priporočam, da obiščete Online Career Fair..Vsako podjetje ima na svoji ”stojnici” predstavitev podjetja in objavljena delovna mesta (z vsemi zahtevami in bruto plačo). Imaš pa tudi možnost komuniciranja z njihovimi predstavniki preko chat funkcije. Lahko pa tudi uploadaš svoj CV in te oni kontaktirajo, če si jim zanimiv.
Primerno za vse, ki bi radi šli v tujino, da vidite kje ste, kot tudi za tiste, ki bi samo malo pofirbcali 🙂