Najdi forum

Iskanje službe – nadaljevanje

Sicer govorim bolj kot ne na pamet ampak ne glede na to… Morda naslednjič poizkušanj z malce bolj spontanim sproščenim nastopom in ne toliko na silo izpostavljat svoje dobre strani.

Pozdravljen,

glede na to, da navajaš, da imaš ne glede na odločbo še vedno vid, potem ni potrebe, da probleme z vidom omenjaš že v prijavi oz. na razgovoru.

Seveda nihče ne bere več tega.. zdaj so bolj v ospredju video pogovori in seveda oseben pristop.
imas vec portalov pri nas ki omogočajo to. Sosed je dobil zaposlitev tako, da je naredil video življenjepis na portalu xpress job in jih prosil da to pošljejo vsem v njegovi branži ( elektrotehnik) je tudi res, da je takšnega poklica kjer ima vec moznosti kot mi ostali vendar vseeno..tudi sam sem se pripravljen potruditi na takšen način. Morda je v tem prihodnost..nevem? vem zgolj to da od pošiljanja prošenj ni nič..

Po prebiranju vaših zgodb se mi je porodila misel in sicer nekaj znancev je posnelo video življenjepis, ki je dosegel veliko več pozornosti kot navaden papir. Morda ve kdo kaj več o tem kako se tega lotiti? Vsi, ki jih poznam so svoj video življenjepis objavili na portalu xpress job. Sam se bom tudi tega hmalu lotil. Če kdo želi prilagam povezavo morda komu koristi http://xpress-job.com/sl/seeker/register

Zaposlimo prodajalko, ki je komunikativna, vitalna, prijazna in se je pripravljena soočiti z razgibanim delovnim mestom ter zdravim kolektivom in ne išče samo službe, ampak delo, ki jo bo dopolnjevalo. Niso izključene kandidatke z drugačno izobrazbo. Regija: Dolenjska.

Prošnje z življenjepisom pošljite na e-naslov [email protected] ali na naslov:
Trgovina Kaplja
Gorenja Brezovica 54
8310 Šentjernej

Pozdravljeni!
Če koga zanima delo v tujini ali v SLO mi lahko po emailu pošlje na [email protected].
Pogoj je,da si pripravljen-a delat in da si tržno naravnan-a.

Na spletni strani http://iscem-delo.si/ najdete prosta delovna mesta za celo Slovenijo. Delodajalci nova prosta delovna mesta lahko vpisujejo brezplačno preko spletnega obrazca: http://iscem-delo.si/delodajalci/.
Vabljeni

Išče se … in se ne najde: kuhar v kampu (Bovec).

Zanimivo. Bratranec, ki v svojem kampu v Bovcu za čas sezone išče človeka za delo v kuhinji, pravi, da se človeka, ki bi bil pripravljen delati (in v kampu tudi bivati) sploh ne dobi. Pa še možnost je, da prideta dve osebi, par, v primeru, da bi npr. ona želela kuhati v kuhinji, on pa bi bil pripravljen pomagati pri kakšnih drugih opravilih, saj je dela vedno dosti.

Sprašujem se, ali je težava v lokaciji (preveč stran od ponorelega sveta) ali v tem, da oglasa ne vidijo pravi ljudje. Morda je v čem tretjem, kar mi ne pade na misel?

Kako je možno, da je toliko brezposelnih, osebo za tako delo je pa težko najti?

Zanima me tudi to, kolikšno bi se vam zdelo primerno plačilo za kuharja, ki mu lastnik nudi brezplačno bivanje in hrano?

Prosim vas če rešite anketo in mi pomagate pri končanju diplomske naloge. Najlepša hvala
https://www.1ka.si/a/130771

Verjetno v Bovcu in okolici ni kadra za tako delo?
Take sem že slišu od kuharjev komentarje za podobne ponudbe, ampak drugi kraj, tudi bolj “odročen”. Da enostavno se ne splača vozit tako daleč za male pare, ko pa prideš tja pa zahtevajo od tebe vse živo, delo do jutra do večera. Tako, da verjetno je težava v plačilu in v pogojih. Ves čas od doma, delaš na polno. To je ponudba primerna za samske ali pa pare brez otrok od katerih sta oba brezposelna in ki niso privezani na svoj dom.
Jaz da bi bil kuhar in samski brez službe, vzamem takoj, drugače bi orenk premislil, če je vredno za 3 mesece ali koliko dolgo traja kamp? Pomoje se pa noben ne bi branil za kakih 1200 neto? Razmišljam….

Zaposlimo komunikativno, delavno in pozitivno osebo na delovnem mestu prodajalec/ka na terenu (sklepanje pogodb).
Prošnje za zaposlitev (CV in življenjepis) pošljite na e-mail: [email protected]

Osnovne informacije:
– 8 urni delavnik
– mlada ekipa
– variabilni dodatek k plači
– stimulacija in nagrade

Na voljo več delovnih mest.
Za več informacij pokličite na telefonsko številko : + 386 (0)51 256 184

Nudim terensko delo studentki informacije na tel 051 777772

Nudim terensko delo studentki informacije na tel 051 777772

Uživajte v finančnem načrtu!
Ugodno financiranje, ki vas bo zaščitilo pred vašimi potrebami in vam omogočilo realizacijo vaših projektov
Kontakt: [email protected]

Whatsapp: + 1 587 600 9695

Pozdravljeni!

Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.

Lp

Pozdravljeni, Išče se večje število skladiščnikov v Ljubljani. Dvoizmenski urnik. Več info in prijava na [email protected]

New Report

Close