Najdi forum

iskanje nove zaposlitve

Pozdravljeni

oglašam se z namenom pridobiti novo zaposlitev, ker se v tej smeri več ne vidim,trenutno delam v skladišču vendar sem pripravljena preizkusiti še marsikaj drugega..ni se mi tezko nauciti novih stvari,sem hitro učljiva, marljiva..zavedam se kaj pomeni služba za današnji čas zato se polna upanja obračam na vas..izkušenje imam kot natakarica in prodajalka, vendar zaradi vseh problemov v gostinstvu, se odrekam temu poklicu..sem pa odprta za marsikaj drugega..delam trenutno kot komisionarka in imam tukaj 2 leti izkušenj..ostalo je preko študenta..govorim dobro angleško in osnovno nemško..zmenit se nikoli ni bil problem..živim v Mariboru in trenutno v samem mestu in tudi v bliznji okolici iščem zaposlitev, v poštev pride tudi tujina v kolikor je mogoč tudi skupen prevoz..

pri delu sem poštena,marljiva, točna,zanesljiva..tudi to so mogoče stvari pri 20tih letih..včasih pač moraš odrasti prej kot večina in si tudi prej nekaj osvojiti..v kolikor imate informacije o delo zame me lahko kontaktirate na osebni mail [email protected]

New Report

Close