Najdi forum

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

Iščem službo v Avstriji v kaki proizvodnji ali kaj podobnega(Magna Steyr,….) , delal v proizvodnji LED svetil – sestava luči. Imam izpit za viličarja, izpit B,C in E kategorije. Nemščina- zadovoljivo.
Končano računalniško šolo-računalniški tehnik.

Lahko tudi kako delo od doma, pisanje tekstov, ….

Računalniško znanje raznoliko.

Prosim za čim več podatkov kje lahko iščem službo.

Pozdravljeni!

Sem univerzitetni diplomirani inženir arhitekture in zanima me, če kdo morda ve za kakšno potrebno po delovni sili v birojih v Avstriji. Lahko gre tudi le za prerisovanje načrtov ipd., tudi za občasno delo na daljavo.

Nemško se pogovorno sicer sporazumem a sem prepričan, da bi z aktivno uporabo zaostanek hitro nadoknadil. Angleščino uporabljam tekoče ustno in pisno.

Predvsem me zanima okolica Beljaka, Celovca, …

Hvala za vsako pomoč pa LP vsem!

[email protected]

Sam tudi iščem delo v Avstriji. Delal bi v bistvu kar koli in kontaktirate me lahko na [email protected].

V VEDNOST TUDI TUKAJ:

Objava iz spletne strani: ( http://www.delovavstriji.com/ponudbe-dela.html )

Že delaš v Avstriji in si morda izvedel za nova prosta delovna mesta?

Zapuščaš delovno mesto v Avstriji in si to informacijo pripravljen deliti z nami?

Si pridobil informacijo KJE v Avstriji potrebujejo svež kader?

Deli z nami svoje informacije in te bomo ustrezno nagradili!!

DO SEDAJ SMO NAGRADILI ŽE VEČ KOT 470 LJUDI IN ŠE ENKRAT HVALA VSEM TISTIM,KI SE TRUDITE IN POŠILJATE SVEŽE PONUDBE V NAŠE PODJETJE!

POMEMBNO: Vse informacije o zaposlitvah, MORAJO temeljiti na tem,da so Slovenci zaposleni v avstrijskem podjetju. Ponudbe nam lahko pošiljate v nemškem jeziku,saj jih nato mi ustrezno prevajamo v slovenski jezik.

[email protected]

Iščem kakršno koli delo v proizvodnji v Avstriji od Bad Radkersburga do Graza, Feldbach, Jenesdorf. Do sedaj delal v Xal, Carthagu, Lek Lendava,… v proizvodnjah,….. Vse informacije prosim pošljite na [email protected]

Spoštovana ali je vaš oglas še aktiven ? LP !

Še vedno je aktiven oglas za delo, še vedno iščem delo v Avstriji.

Iščem delo v Avstriji kot voznica C kategorije ali Varnostnica-Proizvodnja

Pozdravljeni, če koga zanima delo v Avstriji mu lahko pomagam pri iskanju ustrezne zaposlitve, priprave življenjepisa in ostale potrebne dokumentacije, priprave na razgovor za delo v nemškem jeziku.
Vsi zainteresirani pišite na [email protected]

Pozdravljeni!

ime mi je Nina imam jih 21 let in bi se rada zaposlila v Avstriji. Rada bi da bi bila služba čim blize z mejo Murska Sobota. Nemški jezik znam samo neko malo osnovo.. zanima me pa če iščete poklice SLAŠČIČARKE, pakiranje čokoladic ali sobarice prosim javite mi na mail [email protected] ali na gsm: 041244987 .
Se zahvaljujem že v naprej in Lp! 🙂

Živjo. .sem strojnik tgm imam izpit in vozim tudi kamion..zanimam se za delo v Avstriji Švici. ItD. .imam svoj prevoz..opravljam pa tudi poklic delo vodje. .Pri nizkih gradnjah.Sem spoštovan delavec sam finančno ne za to zanima Avstrija. .031318997

Hai. Še iščete sobarice,natakarice kar koli ??? pišite mi na [email protected] PROSIM

Pozdravljeni.
Sem iz okolice Celja, po izobrazbi sem inženir strojništva z izkušnjami. Zanimam se za delo v Avstriji, pripravljen sem na vsako delo moje stroke. Mogoče kdo pozna tovarno Mahle pri Pliberku. Kakšna inf.
Hvala in lp. Rok

pozdravljeni! IŠČEM DELO V AVSTRIJI NA KMETIJI,V GRADBENIŠTVU,ČIŠČENJU I.T.D. SEM PRIDEN,STAR SEM 38 LET. LEPO PROSIM SAMO RESNE PONUDBE NA MAIL: [email protected]

Pozdravljeni!
Iščem delo v Avstriji,če je mogoče v Villachu ali pa tudi drugje.Čiščenje,pospravljanje,likanje,pomoč ostarelim(lahko tudi na domu)…..lahko tudi kakšno pakiranje,etikiranje,lepljenje itd…..znanje nemškega jezika je “žal” bolj slabo,ampak nikoli pa ni prepozno se ga naučiti.Tudi na to sem pripravljena.Hvala vnaprej za bilo kakšne informacije.Prosim pišite mi samo resni na pbina22@gmail .com

Iščem delo gozdarja v austriji , iskušen ,star 30 let . pripravljen se preseliti

[email protected]

Pozdravljeni,

Iščem kakršnokoli delo v Avstriji (med Šentiljem in Graz-om, Bad Radkersburgom). Delo v proizvodnji, montaža, fizična dela, dostava,…Po poklicu sem diplomiran trener, vendar znam poprijeti za vsako delo.

Nemško znam osnovno (4 leta v gimnaziji), vendar jo zdaj intenzivno obnavljam in nadgrajujem.

Za kakršnokoli pomoč oz. informacijo bi bil zelo hvaležen.

[email protected]

Delo gozdarja ni dobro plačano, nekje do 1400€.

mene zanima ,kakršno koli delo za žensko, snežilka ali kaj podobnega v avstriji ali švici hvala vse informacije na telefon 041-574-160

New Report

Close