IŠČETE DELO V AVSTRIJI
Pozdravljeni,
iščem delo v tujini na področju kemije, galvanizacije, komunale, okoljevarstvenih dejavnosti, čistilne naprave, ravnanje z odpadki in tudi različna proizvodna in monterska dela. Imam ustrezno izobrazbo (VI) in večletne delovne izkušnje, Angleško govorim prav dobro, ex-yu prav dobro, italijansko in nemško pa slabše, ki bi jih hitro izboljšal, tako da bi lahko začel na manj zahtevnih delovnih mestih. Sposoben sem uporabe Microsoft office-a, imam evropsko spričevalo, kot tudi izpit za viličarja.
Za vsako priložnost se vnaprej zahvaljujem,(tiste dobitne pa nagrajujem)!
Srečno vsem pri iskanju zaposlitve!
IvanO.
[email protected]
068 183 995
lep pozdrav
iscem delo v Austriji kot voznik kamiona c,e kateg. adr izpit,izpit za vilicarja z dogoletnimi izkusnjami,ali kot kljucavnicar za delo v delavnici ,
Za informacije ali pomoc se zahvaljujem-sledi nagrada.Hvala
Hallo, Leute
Bitte, wir brauchen keine Hilfe, Lebensläufe zu schreiben, wir suchen ernste Leute, die wirklich gewisse Arbeiter brauchen!
Wir haben verschiedene Ausbildungen, aber auch die Arbeit ohne Ausbildung ist natürlich herzlich willkommen!
[email protected]
Pozdravljeni!
Zasledila sem vaš odgovor – oz. pojasnila. Iščem delo v okolic Celovca (iz smeri Ljubelja), v slo sem brezposelna oseba. Ni mi težko poprijeti za delo, nekaj bi pa želela da imam vsaj nedelje proste. Rada sem v stiku z ljudmi (posebno so mi pri srcu ostareli- pomoč, otroci,..) Govorim nemški jezik. Želim vam lep prijeten dan!
Saša
Zdravo,
po poklicu sem frizerka ( 13 let ) in kozmetičarka ( 9 let ). Iščem delo v Avstriji, vožnja iz Ljubljane.
Samo stran od teh plačaj-mi-50€-pa-ti-pomagamo-poiskati-delo-v-avstriji.
Sam sem imel profil pri ponudniku delovavstriji.com. Večjega napizdatorstva, kot je ta stran še nisem videl. Sem električar in povpraševanja je v avstriji ogromno(to vidim danes, ko bolj obvladam jezik)
Na uvodnem razgovoru te res namamijo, te hvalijo kakšne kompentence imaš. Sledi plačilo 52€ in obljuba…ki se ji nikoli ne približajo.
Pošiljali so mi neustrezne ponudbe (krajevno ali po zahtevah delodajalca), vmes sta bila dva obdobja, ko enkrat 18 dni nisem prejel niti ene ponudbe, drugič pa celo 23 dni! Ker sem videl, da na tak način ne bo nič, sem poslal spremenjen profil-nižje delovno mesto in dodatno delovna mesta. Za drugo dodano delovno mesto, sem prejel zgolj eno ponudbo (do konca pogodbe je bilo okrog 2 meseca), za tretjo področje dela pa nobene. Za to tretje področje dela, sem čez kakšno leto zvedel, da je od puncine sošolke fant dobil ravno takšno službo v Avstriji, ravno v obdobju, ko sem jaz iskal. In mi je povedal, da je on sam na karierre.at in jobs in steiermark takrat zasledil 3 ponudbe, meni pa so na tem delovavstriji trdili, da ni nobene aktivne ponudbe.
Za prvo izbrano delovno mesto sem še prejel par ponudb, odgovor pa sem prejel samo z enega njihovega kontakta-še ta je bil negativen, z obrazložitvijo, da sploh ne iščejo novega kadra in da jih zanima od kje mi ta informacija.
Končna bilanca je bila takšna-v 5 mesecih sem prejel 16 ponudb z njihove strani: od tega je bilo 7 lokacijsko neustreznih, 8 brez odgovora in en s to obrazložitvijo, Da sploh ne iščejo novega kadra.
Še danes mi je žal,da sem izgubil ali zavrgel pogodbo, ker bi jih prijavil na urad za varstvo potrošnika.
Ko sem pop**il na koncu, mi je Mateja Tomič obrazložila, da so “naredili vse”.
Vse skupaj sem malo potisnil v temo in se nisem več ukvarjal s tem. Potem pa sem v roku pol leta spoznal 5 fantov in eno dekle, ki so imeli pogodbo z njim-zaposlitev je dobil zgolj en fant. Njihova vaba je,d a okrog 80% strank dobi zaposlitev v avstriji.
Na njihovi strani se reklamira ta Nicola, pa neka pisma zadovoljnih uporabnikov-in ravno pismo je največja laž-nihče, ki jim plača se ne sreča z njim. V ta namen imajo preko svojih s.p. zaposlene sodelavke, ki opravijo prvi razgovor z vami in pokasirajo. Tako, da jim ne nasedajte.
Sploh ste si sami krivi za naivnost. Sama ne bi plačala niti v sanjah za nekaj takega, ker mi je jasno na prvo žogo, kam pes taco moli.
Tukaj je link z objavljenimi oglasi. http://www.karriere.at/
Sigruno se kaj najde, nemško pa vsaj malo menda pa ja moraš znat, za delo v Avstriji in kdor ima namen, se bo osnove naučil v enem tednu, se da.
Tole je moja izkušnja kako sem čisto simpl prišla do šihta sobarice v avstriji. Nemško znam toliko kolikor smo se je naučila v srednji šoli, se prav bolj malo oz osnove. Šla sem na avstrijski zaposlitveni portal http://www.ams.at ( je pri njih tako kot pri nas stran zavoda za zaposlovanje). Napisala sem svoj cv v polomljeni nemščini in pošiljala za delo sobarice nakar sem prejela klic iz hotel na tirolskem. Klic je trajal približno 10 min nakar so me že sprejeli, to se v našem bananistanu ne bi zgodilo nikoli tudi 10 let nazaj ne. Plača je bila super, sobo sem imela v hotelu super, hrana ohoho tudi tam, super. Skratka vse sem si zrihtala sam brez kašnih agencij ala od gospoda nategavčka Nicolle. Nikar ne dajat denarja za brezveze, če si lahko službo najdete sami in ni težko. Sama sem gimnazijski maturant pa ni bilo pretežko vse skupaj spisat in se zmenit. Samo “jajca” je treba met pa kej narest, ne samo tukaj pisat kaj rabite za en šiht ker vam ga ne bo noben dal. Denar je gor zellllooo dober tko da se splača it v kašen hotel brez znanja nemščine.
lp Kuki :))
Pozdravljeni,
sem s Koroške in iščem delo v avstriji (po možnosti dnevna migracija: Avstijska Koroška in Štejerska). Po izobrazbi sem gradbeni inženir brez delovnih izkušenj, saj sem šele pred kratkim diplomiral. Delal bi pa tudi kaj drugega, samo da začnem delati in da se počasi “infiltriram” v avstrijski sistem, zato ker sem čisto izgubil upanje za kakršnokoli službo v Sloveniji. Nemško znam osnovno (4 leta v gimnaziji), zdaj pa sem jo začel tudi intenzivno obnavljati in nagrajevati. Za kakršnokoli pomoč oz. informacijo bi bil zelo hvaležen.
Moj mail: [email protected]
Lp
Ups napaka. Moj mail: [email protected]
boško75
Iščem delo v avstriji sem po izobrazbi natakar ,kar sem delo tudi opravljal ,že vrsto let pa delam v logistiki in sem trenutno vodja logistike z znanjem angleškega in nemškega jezika ,računalnik tudi obvladam.
Tako če ima kdo prosta delovna mesta iz teh dveh področij sem zainteresiran.
moja mobi številka 031-463-033,Boško.
17.05.14
Pozdrav!
Iščem delo v Avstriji v bližini Šentilja. Po poklicu sem prodajalka ,delala pa bi v trgovini, bencinskem servisu, čistilnem servisu in podobno. Nemško znam pač toliko kot smo se naučili v šoli. Sem zelo delovna in pridna. Službo rabim res nujno in bi prosila ,če kdo ve za delo v Avstriji naj mi javi na e-mail:[email protected]
lp,marjana
POZDRAV.Iscem delo v Austriji sem delo v gradbenistvu kot tesar,zidar,armirac mam ispit TGM in delam na strojima Teske gradbene mehanizacije.Imam opravljen ispit delovodje,poznam delo v niskogradnji i nasplosno gadbenistvo.Ce gdo ve za kaksno podjetje da rabi delavce sporocite mi na e-mail [email protected] L.p.
iščem delo v avstriji sem ekonomski tehnik lahko tudi tekoči trak graz ,lipnica vsaka informacija je dobrodošla . Znam nemško in angleško.
[email protected]
iščem delo v avstriji, koroška do celovca, sem mlajši upokojenec , vozniški izpit b kategorije, delal bi karkoli, dela okkrog hiše, varstvo starejših oseb, varstvo oseb s posebnimi potrebami. na tem področju imam dolgoletne izkušnje, govorim pogovorno nemško. kontaktirajte [email protected]