Najdi forum

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

To je popolna prevara.

??

Zelo rada bi se zaposlila v Avstriji,najraje v proizvodnji.Navajena sem dela na normo ,kvaliteto,več izmensko delo in delo na tekočem traku.Malo Nemško znam,ostalo pa se naučiš ,interes imam.

Pozdravljeni! tudi jaz iščem nekaj takega in tudi delala sem že v proizvodnji. Nemško znam malo, ampak bi šla tja z namenom, da se naučim nemško!
EMAIL: [email protected]

NE plačevat za “sezname”, prosim ne biti tako naivni. Takšnih primerov prevar je ogromno na spletu in že brezplačen email naslov v tej ponudbi bi vam moral zbuditi alarme.

zdravo ste ze dobili službo v avstriji ker se tudi jaz zanimam za to delo v proizvodnji ,vrtnariji čiščenje.ampak jezik je mali problem sem iz slovenske bistrice lp

Iščem delo v Avstriji. Po poklicu sem frizer. Lahko opravljam tudi katero drugo delo. Star sem 22 let.

Za dodatne info pošljite prosim na mail: [email protected]

Iščem delo v Avstriji. Po poklicu sem tekstilno obrtni konfekcionar. Iščem vsekakršno delo v proizvodnji, lahko tudi kot sobarica, čistilka, pomoč v kuhinji, pomoč v vrtnariji. Sem iz prekmurja, okolice Murske Sobote in iščem delo v bližini avstrijske meje.

Odgovore pošljite na moj mail: [email protected]

Pozdravljeni

Sem Slovenec iz Maribora, poklicni voznik z NPK kvalifikacijo in vsemi kategorijami.
Imam 15 let delovnih izkušenj, od tega večino let iz mednarodne šedicije, sem pa vozil tudi kiperje in delal na gradbiščih s kamionskimi nakladalniki (Palfinger) in avtodvigali (Liebherr).
Dokaj dobro govorim nemški jezik, sporazumevam se pa tudi v angleščini in poljščini.

Iščem delo v Avstriji (med Šentiljem in Graz-om), kot voznik, najraje na špediciji.

Vnaprej hvala za kakšno informacijo ali nasvet.
Janko

[email protected]

Zdravo,

iščem delo v gozdu v bližini Beljaka. Izkušenj imam nekaj, nemško govorim osnovno.

Če poznate koga, ki dela ali potrebuje zanesljivega delavca me kontaktirajte na [email protected].

Hvala.

Lp, Žiga

Iščem delo v Avstriji! Delala bi kot čistilka,sobarica,pomoč v kuhinji,pomoč na domu ostarelim,imam izkušnje, odlično obvladam nemški jezik (lahko bi tudi prevajala iz nemščine v slovenščino). Sem Korošica, iz Raven na Koroškem, in bi želela delati na avstrijskem Koroškem (Pliberk, Globasnica, Šmihel, Železna Kapla…). Številka mojega GSM je: 031-721-842.

Pozdravljeni!

Iščem delo sekača v Avstriji. Pri nas imam s.p. in opravljene vse kvalifikacije. Jezik obvladam osnovno. Na koga naj se obrnem za delo?

Hvala za odovore in pomoč!

[email protected]

Pozdravljeni!

Vsi, ki se zanimate za delo v Avstriji, sporočam samo tole: Pred nekaj časa sem bila na predavanju, kjer je Eures predstavljal delo v tujini oz. EU .. In so nam povedali: VEDNO, ko določena agencija oz. nekdo od vas želi denar, v zameno za uslugo iskanja delovnega mesta oz. posredovanje oglasov za delo, je to sigurno nekredibilna agencija (organizacija, podjetje, karkoli) – po domače PREVARANTI. Saj kredibilne agencije ne smejo in tudi ne bodo zahtevale od vas niti centa!

Toliko v vednost, saj vidim, da obupani ljudje v boju za službe marsikdaj nasedajo prevarantom
bodite pametni in NE nasedajte! Če ne verjamete meni, lahko osebno pišete oz. pokličete na EURES in vam bodo sigurno to potrdili.

tudi jaz iščem delo v avstrji lahko proizvodnja,sobarica,vznik,če ima kdo kakšno povezavo naj mi javi.z znanjem nemščine nisem ravno dobra…[email protected]

sem jaka Zupančič rad bi šel delat v a Avstrijo. Po poklicu sem pek in bi rad delal v kaki preizvodnji ali v pekarni. pošlite mi na mail [email protected]

Kako pa je kaj z delom za Radiološkega inženirja ?
Kakšne zadeve so potrebne da lahko dobiš zaposlitev in kak pristop ste vi vzeli, preko koga?
Je kdo slučajno tu ki je odšel iz Slo malo čez mejo? S

Pozdravljeni!

Zanima me, če mi lahko kdo pove kako je kaj z zaposlitvijo diplomirane medicinske sestre v Avstriji. Ima kdo izkušnje ali kakšen dober nasvet. Lokacija Avstrijska koroška. Zgurati moram še tečaje nemškega jezika, ker sem na tem področju čisto bosa.

Najlepša hvala že vnaprej!

Pozdravljeni!sem mlajši moški star25let.ter bi si želel najti službo v kaksni piceriji,tako doma kakor v tujini.imam nekaj rudarskega znanja,moja stroka je priprava ter peka pic.sem natančen,čist pri delu,imam spoštovanje do živil ter dela.ter to delo rad opravljam.če koga zanimam naj sporoči na št-068170720 Miha.sem iz ljubljane

Pozdravljeni, iscem delo v avstriji kjer ni potrebno obvladati nemscine,znam le osnove. : delo v proizvodnji(pakiranje) , ciscenje ipd.

Ce kdo kaj ve naj javi na : [email protected]

Hvala za odgovor. Lp.

Iščem delo v avstriji. Če kdo ve za kakšno delo mi naj sporoči na [email protected]

Hvala

Lp

New Report

Close