IŠČETE DELO V AVSTRIJI
Iščem kakršno koli delo v kmetijstvu, po poklicu sem kmetijski tehnik, delovne izkušnje (20 let) imam iz kletarjenja in vinogradništva. Sem iz območja 02.Prosim za informacije ali posredovanje; [email protected]
pozdravljeni! iščem delo v avstriji odalje od meje cmurek trate sem 10 minut! če ve gdo za kaksno koli moško delo v avstriji me naj kontaktira na majl. [email protected].
Pozdravljeni,
Iščem kakršnokoli enostavno delo (proizvodnja, pakiranje, prevoze s kombijem….) v avstriji…
Moje znanje nemščine je osnovno…za kakršno koli informacijo na mail: [email protected]
Hvala in vso srečo pri iskanju zaposlitve tudi drugim
lp
Srečko
Pozdravljeni,
Iščem delo Električarja v avstriji, če ima kdo kaj naj mi pošlje na [email protected]
pozdravljeni,
iščem delo kot monter knaufa,..fasader…pleskar…izkušnja 20 let v tujino,če kdo
kaj naj mi pošlje na [email protected]
Pozdravljeni,
z ženo bi se rada preselila v Avstrijo,pred slabim mesecem sva dobila otroka in zato naju zdaj zanima
ali bi bila ona v Avstriji upravičena do porodniške,če bi se ji v SLO odpovedala.Če kdo kaj ve ali že ima take izkušnje bi bila oba z ženo zelo hvaležna,če bi nam povedali kako grejo te stvari.lahko nama pišete na mail:[email protected]
hvala
a mogoče veš kaj podrobno o tem portalu delo v avstriji, ker sem se pred enim letom prijavil na njihovo spletno stran, in so me poklicali kdaj naj pridem na sestanek, plačal pa sem seveda 59eur takrat za 5 mesečno obveščanje o prosth delobnih mestih v avstriji.
Ne vem pa še zmerom kaj je z njim narobe s tem portalom delo v avstriji, a mogoče veš kaj podrobnosti o tem, mogoče bi še to napisal, ne samo, da ne nasedat ker to ni bistveno, ampak mora bit razlog za to.
Ja,tudi jaz iscem delo v Avstriji in sem poizkusala ze na vse nacine in imam tudi slabe izkusnje s temi takozvanimi ponudniki iskanja dela v avstriji,obljubijo veliko poberejo denar,potem pa se sploh ne oglasijo vec ali pa posiljajo take ponudbe,ki nikakor ne ustrezajo profilu.Ne razumem,da so lahko ljudje tako pokvarjeni in se okoriscajo s stisko soljudi???!!!!!!
Ce ima kdo kako informacijo za sezonsko delo,npr.pobiranje sadja ali zelenjave ali pa pomoc v kuhinji naj mi prosim javi.Doma sem v Mariboru tako,da pride v postev Avstrijska Stajerska,da se lahko sama vozim.Zelo dobro govorim nemsko in anglesko.
Lepo pozdravljeni
Iščemo izurjene delavce v strojni industriji, ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA, potrebujemo dokazilo o dosedanjih delovnih izkušnjah..
CNC operater, montažer, varilec A-test,… za več informacij pošljite povpraševanje z obrazložitvijo na
( [email protected] ) Hvala
LP
pozdravljeni
nujno potrebujem delo v avstriji,sem ekonomski tehnik,tekstilni mehanik,bi pa delala karkoli,od čiščenja do dela v proizvodnji in z ljudmi. znam nemški,imam izpit B kategorije,svoj avto..vljudno prosim za pomoč….gdo ima izkušnje z tem..naj mi prosim pomaga
moj mail
[email protected]
star 44 let
izkušnje več kot 20let pleskar,fasader(stiropor,vuna),
samostalan,marljiv,natančen,izkušen….znalec načrtov,materijalov,uporaba,vodja,voznik b in c kateg….nezaposlen,poročen( dva otroka )
a sin( 21 let ) ima končano strukovno šolo kot pleskar,fasader delovne dobe blizu 3 leta,nadarjen risanjem,
očekujem Vaš pozitivni odgovor in zraven Vaše pogoje
lp,veliko Hvala
38-letna iščem zaposlitev čistilke poslovnih prostorov,stanovanj, likanje pospravljanje. Lahko tudi polovični delovni čas. Na tem področju imam veliko izkušenj. Imam prevoz.
Samo resne ponudbe.Lahko tudi v Avstriji
Sem iz Maribora,
email: [email protected]