Najdi forum

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

Pozdravljeni!

Kar nekaj sem jih zasledila, da je AMS najboljši portal za zaposlitev. Jaz sem se prijavila na AMS.at, oz eAMS, ampak mi ne pošilja nič prostih delovnih mest, torej nekaj nisem naredila prav. Če ima kdo izkušnje kako se je prijavil, prosim če mi lahko da malo napotkov.

lp

Iščem kakršno koli delo v kmetijstvu, po poklicu sem kmetijski tehnik, delovne izkušnje (20 let) imam iz kletarjenja in vinogradništva. Sem iz območja 02.Prosim za informacije ali posredovanje; [email protected]

pozdravljeni! iščem delo v avstriji odalje od meje cmurek trate sem 10 minut! če ve gdo za kaksno koli moško delo v avstriji me naj kontaktira na majl. [email protected].

Pozdravljeni,

Iščem kakršnokoli enostavno delo (proizvodnja, pakiranje, prevoze s kombijem….) v avstriji…
Moje znanje nemščine je osnovno…za kakršno koli informacijo na mail: [email protected]

Hvala in vso srečo pri iskanju zaposlitve tudi drugim
lp
Srečko

Pozdravljeni,
Iščem delo Električarja v avstriji, če ima kdo kaj naj mi pošlje na [email protected]

pozdravljeni,
iščem delo kot monter knaufa,..fasader…pleskar…izkušnja 20 let v tujino,če kdo
kaj naj mi pošlje na [email protected]

Pozdravljeni,
z ženo bi se rada preselila v Avstrijo,pred slabim mesecem sva dobila otroka in zato naju zdaj zanima
ali bi bila ona v Avstriji upravičena do porodniške,če bi se ji v SLO odpovedala.Če kdo kaj ve ali že ima take izkušnje bi bila oba z ženo zelo hvaležna,če bi nam povedali kako grejo te stvari.lahko nama pišete na mail:[email protected]
hvala

Zdravo, samo opozarjam vse, da nikar ne nasedajte portalu delovavstriji.com. So prevaranti, ostali boste brez denarja in brez službe. Ognjite se jih na široko.

a mogoče veš kaj podrobno o tem portalu delo v avstriji, ker sem se pred enim letom prijavil na njihovo spletno stran, in so me poklicali kdaj naj pridem na sestanek, plačal pa sem seveda 59eur takrat za 5 mesečno obveščanje o prosth delobnih mestih v avstriji.
Ne vem pa še zmerom kaj je z njim narobe s tem portalom delo v avstriji, a mogoče veš kaj podrobnosti o tem, mogoče bi še to napisal, ne samo, da ne nasedat ker to ni bistveno, ampak mora bit razlog za to.

slovenec ima v avstriji 70 km iz gradca v smeri ka302pfenberg gasthof kjer isce sefa kuhinje
placa lepo in redno, prenocisce in hrana zastonj2

telefonska: 00433861813022

Ja,tudi jaz iscem delo v Avstriji in sem poizkusala ze na vse nacine in imam tudi slabe izkusnje s temi takozvanimi ponudniki iskanja dela v avstriji,obljubijo veliko poberejo denar,potem pa se sploh ne oglasijo vec ali pa posiljajo take ponudbe,ki nikakor ne ustrezajo profilu.Ne razumem,da so lahko ljudje tako pokvarjeni in se okoriscajo s stisko soljudi???!!!!!!

Ce ima kdo kako informacijo za sezonsko delo,npr.pobiranje sadja ali zelenjave ali pa pomoc v kuhinji naj mi prosim javi.Doma sem v Mariboru tako,da pride v postev Avstrijska Stajerska,da se lahko sama vozim.Zelo dobro govorim nemsko in anglesko.

[email protected]

mene zanima delo varilca in ključavničara nemško mi ne gre

Hana bi skrbela za starejše osebe na domu ali pa kot sobarica, na avstrijskem Koroškem. Nemščino zelo dobro obvlada.

Pozdravljeni!
Imam 5 letne delovne izkušnje z programiranjem CNC stružnic z krmiljem Fanuc.
Iščem delo nekje blizu obmejnega pasa, najraje relacija Radlje ob Dravi-Celovec
070 567 355

Lepo pozdravljeni

Iščemo izurjene delavce v strojni industriji, ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA, potrebujemo dokazilo o dosedanjih delovnih izkušnjah..
CNC operater, montažer, varilec A-test,… za več informacij pošljite povpraševanje z obrazložitvijo na
( [email protected] ) Hvala

LP

Ojla, iščem delo in sicer kot čistilka, pomivalka posode, pospravljanje, likanje, pranje.
Doma sem par km od meje z Avstrijo.

Lahko kdo svetuje, ali mi poda kakšno informacijo?

Za vsako pomoč se vam iskreno zahvaljujem.

SpelaMarela,2013

pozdravljeni

nujno potrebujem delo v avstriji,sem ekonomski tehnik,tekstilni mehanik,bi pa delala karkoli,od čiščenja do dela v proizvodnji in z ljudmi. znam nemški,imam izpit B kategorije,svoj avto..vljudno prosim za pomoč….gdo ima izkušnje z tem..naj mi prosim pomaga

moj mail
[email protected]

star 44 let
izkušnje več kot 20let pleskar,fasader(stiropor,vuna),
samostalan,marljiv,natančen,izkušen….znalec načrtov,materijalov,uporaba,vodja,voznik b in c kateg….nezaposlen,poročen( dva otroka )

a sin( 21 let ) ima končano strukovno šolo kot pleskar,fasader delovne dobe blizu 3 leta,nadarjen risanjem,

očekujem Vaš pozitivni odgovor in zraven Vaše pogoje

lp,veliko Hvala

[email protected]

pozdravljeni
vprašala vas bi če mogoče veste za kak dom starejših občanov blizu avstrijske meje?
hvala za vaš odgovor

38-letna iščem zaposlitev čistilke poslovnih prostorov,stanovanj, likanje pospravljanje. Lahko tudi polovični delovni čas. Na tem področju imam veliko izkušenj. Imam prevoz.
Samo resne ponudbe.Lahko tudi v Avstriji
Sem iz Maribora,
email: [email protected]

New Report

Close