Najdi forum

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

Ami lahko tlele gor kdo pove kako naj začnem z iskanjem kam naj se obrnem za informacijeslužbe v avstriji ne bi rada hodila predaleč ker imam dva osnovnošolska otroka sem pa iz okolice slovenske bistrice najraje pa bi našla delo v proizvodnji še najraje bi delala z kakšno elektroniko elektriko lahk pa tudi karkoli drugega.LEPO PROSIM ČE MI LAHKO KDO, POSREDUJE KAKŠEN NASVET BOM ZELO HVALEŽNA.

Iščem delo v Avstriji! delala bi kot čistilka,sobarica,pomoč v kuhinji,pomoč na domu ostarelim,imam iskusnje,sem z Gorenjske Jesenice Prosim če me kontaktirate na [email protected]

Najbolje je, da kar Avstrijci premaknejo mejo tja do Brežic, pa bomo vsi imeli delo. Naši politiki se itak ne zanimajo za zaposlitev mladih.

A mi lahko kdo prosim pomaga? Iščem delo v Avstriji kot krovec-tesar.
Kontaktirajte me na 041810117
Zvonko

mene pa zanima ali še vedno iščete delavce v proizvodnji

Iščem delo v Avstriji, karkoli.Sicer sem ekonomist in delam v prodaji, vendar za začetek bi delala nekaj kar ni potrebno tekoče govoriti nemško, ker se še učim. Lahko je čiščenje, likanje, oskrba na domu. Zanima me delo v bližini Celovca, Graza,… Moj kontakt: 031 491 137

Pozdravljeni. Iščem delo v proizvodnji (tudi za trakom), kjer se znanje nemškega jezika ne zahteva strokovno. Sem iz štajerskega konca, zato iščem delo v tem delu Avstrije (Graz, Lipnica,…) Sem se pa pripravljen naučit nemški jezik, poznam nekaj osnov. Imam V. stopnjo izobrazbe.

ISEM DELO V AUSTRIJI KOT TESAR KROVEC

TEL 070987090

Vem, da vas je veliko doma ker nimate službe zato poskusite tud z stem:
Klik1
KLIK2

Očitno pa le enim uspe preko portala http://www.delovavstriji.com dobiti ponudbe tako da tako slabo pa spet ni tole,če povzamem spodnji link foruma predvsem pa dobre obrazložitve Katje Poljanšek.
Vseh pa mislim da res ne bodo spravili gor to še zavodu in vsem delujočim agencijam ni uspelo.Je pa tole nehvaležen posel ker trem ko uspe prlesti gor te bodo hvalili trem pa ne in te bo dvajset zato popljuvalo. Slaba komunikacija pa vedno premaga vsakršno pohvalo,tako v medijih kot na forumih.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,7277646

Knaufanje/suhomontaža! Iščen sodelavca z izkušnjami za delo v avstriji, (brez posrednikov)

to je ponudba ki sem jo dobil za avstrijo

plača neto 1300eur po 3 mescih se lahko pogovarjas za vec
nadure 10eur neto
dobis se 13 in 14 placo (regres in bozicnica)

delavnik: od 7-12 in 13-17 pon- pet
vsaka druga sobota se dela cel dan

Tak da se domov hodi na 14 dni.

spanje lahko zrihta on za 290eur/mesec. ce si naredimo skupino pa si poiscemo sami in nas pride cca.150/mes

lp jure
[email protected]

Iščem delo v avstriji, kot sobarica, bolničarka, varstvo otrok, … moja osnovna izobrazba zdravstveni tehnik, in dpl. vzgojiteljica predšolskih otrok.

Slabost je neznanje nemškega jezika, vendar se ga z veseljem priučim. Sicer pa delavna, natančna, točna, izzivi so mi v veselje.

Za kakršno koli informacijo se že v naprej zahvaljujem.

Lp

iščem zaposlitev v avstriji sem polagalec talnih oblog parket , plastika ,pluta,laminat,gotovi parket,izdelava stopnic iz parketa,tepihi….stenske obloge-lesene
izkušenj imam 15 let polaganja

IŠČEM DELO V AVSTRIJI STROJNIK NA BAGRU 15 LET DELOVNIH ISKUŠENJ
IMAM C,E KATEGORIJE
TOMAŽ 040613420
SLOVENJSKI DRŽAVLJAN

pozdravljeni tudi jaz iščem kakšno vezo v avstriji za montažo oken in vrat za kakšno podjetje ki to proizvaja.Smo ekipa 4-ih ljudi.Prosim za kakšen kontakt.Hvala

IŠČEM DELO V AVSTRIJI IMAM VOZNIŠKI IZPIT A B C E IN TUDI IZKUŠNJE KOT STROJNIK G.M.,MEHANIK,VODOVODNE INŠTALACIJE,DELO V PROIZVODNJI. NEMŠKI JEZIK POGOVORNO TEL.041260585

caki

a se lahko dobi delo v avstriji a da nimaš slo državljanstvo samo imam stalno bivanje
Hvala

[email protected]

Zdravo,

Sem živel 10 let v Celovcu(Klagenfurt), poznam mnogo delovnih portalov vendar je po mojih izkušnjah še vedno najboljši AMS. Je portal, kjer se najde marsikaj za vsakega. Vidim, da mnogi iščete predloge in osebe, ki bi vam pomagale oz. uredile nemške CV-je. Če bi potrebovali kakšen nasvet bi vam z veseljem pomagal, tako da kdor hoče mi lahko piše na [email protected].

Lp,

Samuel

Tvoj izpit za viličarista,kakor sem na eni drugi strani tukaj že obširneje opisal,ti v Avstriji ne velja,vsaj ne slovenski izpit,za Avstrijo potrebuješ Avstrijski izpit za viličarista,ki pa te tako ali drugače stane nekje približno okrog 400EUR pa ne glede ali narediš samo prepis slovenskega v avstrijskega ali ga narediš v avstriji znova,oboje je nekje približno podoben strošek.
pa lp…

Če znaš nemško in če ti lahko kako pomagam s kakšnim nasvetom pri iskanju zaposlitve v Avstriji,potem me prosim kontaktiraj na moj email:
[email protected]

New Report

Close