Najdi forum

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

iščem delo v sosedni Avstriji Eibiswald,Wies, Deutschlandsberg…v proizvodnji.

[email protected]

lepo pozdravljeni Iščem delo mesarja v avstriji.če mi lahko kdo pomaga mi prosim pišite na mail [email protected] zanesliv

Iščem delo v Avstriji kot Avtomehanik ,Strojnik,proizvodnja,skladišče itd…imam izpit vilicarista ter 3 leta izkušenj kot mehanik 9 let kot Strojnik…itd 040980322

Pozdravljeni!
Tudi jaz iščem delo v Avstriji! Delala bi kot čistilka, v vrtnariji,sobarica,na kmetiji,vinska klet,ipd
Sem vesta in natančna,obvladam nemški jezik,imam izpit b kazegorije in lastno vozilo.
Sem iz okolice m.Sobote.
Hvala za odgovor. mail [email protected]

Pozdravljena: Sibila Medved

Če je karkoli za delat v Avstriji me prosim kontaktirajte.
LP.
Email: [email protected]

Pozdravljeni!

Tudi jaz bi delala v Avstriji. Trenutno pišem diplomo in jo bom nakasneje v 2-3 mesecih končala in bom nato diplomirana ekonomistka. Trenutno sem po izobrazbi ekonomski tehnik-srednja šola. Zanima me, če bi se dalo dobiti kakšno delo v tej smeri, ali pa kot prodajalka, možno tudi kot varuška. Slabost je da nemškega jezika ne obvladam, sem se ga pa pripravljena naučiti. Dobro pa govorim angleško, srbsko ter pasivno špansko.

Če bi se našlo kakšno ustrezno delo, me prosim kontaktirajte na [email protected]

POZDRAVLJENI IŠEM DELO V AVSTRIJI DELO VARNOSTNIKA Z UREJENO LICENCO IN VAS NAPROŠAM ČE GDOKAJ VE ALI POZNA DA KJE KOGA POTREBUJEJO NAJ MI JAVI NA 031811899 ALI PA NA MAIL [email protected]

Tudi jaz iščem delo v Avstriji kot delavka v proizvodnji v okolici Graza ali bližje.Sem iz Prekmurja.Če še kdo išče tako delo,me prosim kontaktirajte,lahko se zmenimo,skupaj poiščemo kako delo in si delimo stroške prevoza. Info:051 629 541 Senka

Tudi jaz iščem delo v Avstriji, v proizvodnji, na Avstrijskem Koroškem…

Prosim, da še enkrat ponoviš naslov, kamor se je prijavila žena.Mislim internetni naslov
Hvala

l

Re: IŠČETE DELO V AVSTRIJI

IŠČEM DELO V AVSTRIJI KOT MONTAŽER KNAUF SISTEMA.
ČE POZNATE KOGA ,ALI PA VESTE ZA KAKŠNO DELO MI JAVITE.
ŽE V NAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEM. SPOROČITE MI NA :
[email protected]

IŠČEM DELO V AVSTRIJI ČE POZNATE KOGA ,ALI PA VESTE ZA KAKŠNO DELO MI JAVITE.
ŽE V NAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEM. SPOROČITE MI NA : [email protected]

mi lahko daste naslov prosim

Tudi te ankete:

http://surveys.valicon.net/CAWI/jazvem_recruite?Data=referrer%7cD93CA1AA45D549B377731486C6039B51

ISCEM DELO V AVSTRIJI CE POZNATE KOGA DA RABI VODOINSTALATERJA,IMAM IZKUSNJE SEDAM LET,NAJVEC SAM DELO KOT MONTER KOPALNICA,SERVIS MASAZNI KADI IN TUS KABIN. ČE BO KAJ MI SPOROČITE NA E-mail [email protected] LEP POZDRAV

Lep pozdrav. Iščem delo na Avstrijskem-koroškem, in sicer delo v proizvodnji. Nemški jezik mi ne povzroča težav, prav tako tudi ne delo. Prosim, da me kontaktirate na 040-748-068. Hvala.

pozdravljeni ,

iščem delo v tujini
imam izkušnje z gradbeništvom(pomožna gradbena dela 3leta)
nemški jezik razumevanje -zelo dobro govorjenje. srednje
angleški jezik razumevanje -zelo dobro govorjenje srednje
imam tudi izkušnje z montažo šotorov v tujini
če kdo kaj rabi mi lahko piše na mail [email protected]

hvala

Pozdravljeni,
Iščem delo v proizvodnji, strežbi…. Stanujem blizu avstrijske meje, Koroška.
Prosim če me kontaktirate na [email protected].
Hvala!
J.

Pozdrav,

na takšne ponudbe, ki vam ponujajo, da vam bodo za vnaprejšnje plačilo pošiljali ponudbe za
prosta delovna mesta, raje ne nasedajte. Jaz sem nasedel, se peljal v Maribor, plačaj 56eur, dobil
obljubo, da mi bodo počiljali 3 mesece samo aktualne ponudbe, ni od tega, dobil sem eno ponudbo za
delo, in še to je bilo prepisano iz javnega portala, skratka nateg.
So pa zelo prijazni, svojo poštenost celo opravičujejo z navedki iz Biblije….

Njihova spletna stran:

http://www.delovavstriji.com/

Skratka, ne nasedajte jim, raje sami direktno v Avstrijo in sami poiskat delo.

Lp

Corado, se strinjam, tudi mene so okol prnesli http://www.delovavstriji.com/ , Sama sem nešla na spletu bistveno več prostih delovnih mest kot so mi jih uspeli poslati oni. Morem pa povedat še to, da sem jim poslala tudi moj evropski CV v nemščini in so mi poslali “NOVI VZORČEK PRAVILNEGA ŽIVLJEPISA” v obliki izpred 30 let…… Tako da sem jih morala JAZ poučiti o EURES portalu….. Ljudje ne nasedajte jim!!!!

New Report

Close