Najdi forum

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

Za 15 eurov nam je vsem jasno, da bi vsaka agencija propadla, če bi imela več ur dela z delavcem in še stroške povrh.

Torej mora dobiti denar drugje, in sicer od delodajalca. To pomeni, da je delodajalec plačal agenciji, da mu je priskrbela delavca in itak da ga ne bo kar tako spustil z rok. Druga varianta bi bila še, da bi tvoja žena delala preko agencije, ki bi delavca po poteku pogodbe za določen čas za velike denarje lahko prodala delodajalcu, a praviš, da temu ni tako.

Ker je delodajalec moral plačati agenciji, je dobila tvoja žena nižjo plačo, kot bi jo imela, če bi se zaposlila brez posredovanja agencije.

Če želite pomoč pri iskanju dela v Avstriji, mi lahko pišete na naslov: [email protected].

Pozdravljeni, sodna tolmačka za nemški jezik hitro in ugodno prevedem vso dokumentacijo za zaposlitev v Avstriji ali Nemčiji! Lahko tudi po pošti, po povzetju. 051/671 028.

Za delo v tujini Nemčija in Avstrija iščemo večje število železokrivcev- montažerje
ter varilce.

Delo je redno redna plača,prevoz,spanje iščemo pridne in marljive ljudi. Plačamo vse prispevke in vse kot mora biti trenutno je dela za cca 8-9 mesecev. Lahko se mi javite na mail: [email protected] za podrobnejše informacije in kontakt.

oj.star sem 33 let,po poklicu avtomehanik,zaposlen v slovenski vojski,kot mehanik vozil.če se mogoče najde kakšno primerno delo se prpioročam,imam izpit b,c kategorije. kristijan draškovič tel.051 665 589

Po poklicu sem bolničar z opravljenim strokovnim izpitom. V domu za ostarele delam v Sloveniji. Zanima me ali je možno, da bi imela stalno bivanje v Sloveniji in se vozila z avtom do delovnega mesta v Avstriji? Torej na delo čez mejo vsak dan. Hvala

l.p iščem delo v Avstriji preprosta dela kod so čiščenje delo v kuhinji verstvo v kleteh flaširanje etikiranje … lahko je delo vsak dan ali 1x tedensko ali kako se dogovorimo nemški jezih obvladam sem delovna točna …

Zanima me delo v avstriji proizvodnja ali kot cnc posluževalec,po poklicu sem strojni in metalurški tehnik,5 let delovnih iskušenj ,znanje nemščine zelo dobro.
Zanima me gospa marjanca.če bi se našlo kaj do graza ali bliže,delal sem že 6 mesecev v avstriji kot pflegehelfer,pa si išem že službo od 2.10 2012 pošiljam prošnje,pa hodim na razgovoru,pa nič,zato bi probal v mojem prvem poklicu strojni in matalurški tehnik.Sem vas klical,poslal sporočilo,ker vas nisem dobil.Moj gsm je 031392448 ali [email protected]
lp
stanislav

Pozdravljeni

Iščem delo v Avstriji, nekje do graza oz. bližje, iščem svojo prvo zaposlitev sprejmem lahko kakršno koli delo zaj sem marljiv in delaven po poklicu sem gost. tehnik. ponudbe na mail: [email protected]

kakšni juheju so tukaj notri, da mi gre kar na smeh. nosijo email naslove kot strelec ali osamljen31 .haha., prvo sem mislil, da se pomotoma zatekel na erotično horoskopski portal.

Zivio zanimam se za delo v Avstriji kot sobarica,pomoc v kuhinji,strezbi,varstvo otrok do trh let,pomoc na domu .ce ste zato me prosim kont.preko tel.031580144.hvala za odg.

IŠČEM DELO V AVSTRIJI…….avtomehanik,lahko na kakšnih linijah v avtoindustriji,ali tudi v proizvodnjah,znam samo osnovno nemško……HVALA

iščem delo v avstriji…izobrazba avtomehanik…kakršno koli delo…[email protected]

iščem delo kot kar nekaj deklet,žensk (sobarica,čistilka…..)nemški jezik ,odlično sem iz okolice gornje radgone.
prosim za pomoč :[email protected]

spostovani!
iscem si delo v Avstriji , Klagenfurt,Salzburg,sem ing.gradbenistva. odlicno obvladam organizacijo in vodenje,nadzor,sam ne obvladam odlicno nemskega jezika. prosim ce mi gdo kaj sporoci v tej smeri

lep pozdrav,

OBSTAJA PODJETJE ZA VAROVANJE V AVSTRIJI DO GRADCA KI POTREBUJE IZKUŠENEGA VARNOSTNIKA TUDI Z MEDNARODNO LICENCO IBA.ZELO DOBRO GOVORIM NEMŠKO.
070 612 985 ANDREJ

Lep pozdrav prebiram forum pane najdem pravega naslova za delo v tujini prosim če lahko kdo kaj pomaga za delo v tujini za gradbeništvo ,asfalter mi prosim javite na miran.mursec@amis net

Zanima me delo v avstriji kot kjučavničar , varile, CNC laserski operater

POZDRAV,
IŠČEM DELO V AVSTRIJI KOT PROIZVODNI DELAVEC, DELO V VRTNARIJI, SOBARICA, ČISTILKA, POMOČ V KUHINJI….
SEM IZ OKOLICE M.SOBOTE IN BI SE RADA VSAKODNEVNO VOZILA S SVOJIM AVTOM SEVEDA.

[email protected]

Dober dan

iščem delo v avstriji proizvodnja dela itd..
[email protected]

Lep pozdrav

New Report

Close