Najdi forum

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

Ali se delo dobi tudi za cloveka s50+ leti?

EJ sibila medved a lahko posreduješ mal več informacij kje , za kakšna dela gre jz mam 5 let izkušenj z sestavljanjem elektronike ter z spjkanjem pa me zanima a je možno najti kaj v tej smeri pa ne dlje od graza

PETER PANITSCH GMBH

Seebachergasse 11

A-8073 Feldkirchen

T 0316/291366 F-75

http://www.peterpanitsch.at
[email protected]

tu se iščejo moški za delo v proizvodni z vino m in vinogradu

Delam za Avstrijsko Podjetje Trummer personalni servis, ki se je odločilo odpreti poslovalnico za iskanje delavcev, tudi v Sloveniji…nahajamo se v Koloseju na Loški ul. 13 v Mariboru…za več informacij me prosim kontaktirajte na tel. 040/416110

Pozdravljeni!
Za delo in zaposlitev na Dunaju se isce programerje (v mnozini!) z znanjem C++ ali C#, lahko tudi Python ali podobno. Kandidat je lahko tudi student z nekaj letnimi izkusnjami pri razvoju programske opreme. Znanje nemskega jezika ni pogoj, je pa prednost.

Za kontakt se lahko obrnete na email [email protected].

Pozdravljeni,

trenutno iščem večje število vodovodnih inštalaterjev, elektrišarjev, mizarjev, polagalcev talnih oblog, keramičarjev… in delavcev za razna pomožna dela

za ženski kader iščemo sobarice, proizvodne delavke, snažilke, natakarice…

kontakt: 040/416110 ali 040416111

Pozdravljeni!

Iščem delo v Avstriji, najraje v Gradcu ali Celovcu. Imam poklicno izobrazbo. Prosim. če mi kdo pomaga, kam se obrnit za delo sobarice ali negovalke.

Pozdravljena,

trenutno iščem večje število sobaric, natakaric, snažilk…

če želite delati kot negovalka preko našega podjetja, potem rabite strokovno izobrazbo s tega področja…

Za več informacij me kontaktirajte na tel.040416110 ali 040416111

Pozdravljena Sibila,

ali lahko zrihtate delo tudi kje v bližini Villacha.

[email protected]

Zdravo,

zanima me za delo sobaric, delo v proizvodnji, ali je potrebno vedeti nemški jezik? Nmareč nem.jezika ne vem, besedico ali dve:)
[email protected]

Mene pa zanima če so še kakšna delovna mesta za ženske..ne samo za moške(elektro,zidar..ipd)
Zanimajo me dvojezični vrtci,vzgojitelji,pomočniki vzg. inpd.???

ŽIVIJO! iščem delo v Avstriji……..imam iskušnje v kovinarski stroki (kovač,topilec,brusilec,CNC operater)skladiščna dela.šofer…oziroma kakršno koli delo..prosim če kdo ve javite mi!
[email protected]

ojla,,,,,ne nasedaj,,,,,jaz sem dala teh 50eur,,,,pa sem par mesecev dobivala ponudbo eno 1x na teden,,,,nič pametnega pa še vse nekje okoli tirolske,,,,,za ta denar sem se lahko zbrisala pod nosom,,,,,nato sem sama šla na podjetje wit v grazu in so mi v dveh mesecih našli službo,,,,,,tako da premislite dobro,,,,,

Po poklicu sem natakar, iz MB, iščem delo v AUT, ni nujno gostinstvo, lahko proizvodnja,prevozi, skladišče… lokalno, torej, ne severneje od Graz-a.

[email protected]

pozdravljeni jas iscem delo v avstriji vendar nebom nic placal v naprej sem pa pripravljen posteno delat sem marljiv in zanesljiv po poklicu sem priuceni klepar opravljal sem tudi izolaterska dela imam nareto varstvo pri delu ter zdravniski pregled hvala za odgovor

Zdravo,

Jaz pa imam tudi eno posebno prošnjo.

Ali je mozno dobiti tudi delo v avstiji z odličnim znanjem nemškega jezika in angleškega jezika v pisarni, administraciji.

Namreč sem diplomirana ekonomistka z odličnimi vodstvenimi in prodajnimi izkušnjami v prodaji in nabavi in sicer specializirana na lesarskem področju ( proizvodnja ,design,otroškega pohištva) in na področju tekstila ( design, uvoz , izvoz, organiziranje proizvodnje). Sem iz okolice Maribora tako da do Graza ne bi bilo problema.

V kolikor bi kdo potreboval takšen profil vas prosim da mi javite na moj email ( [email protected]).

Pozdravljeni! Tudi mene zanima delo v Avstriji, lahko kot sobarica, čistilka ali pa pomoč v kuhinji, lahko tudi kot delo v vrtnariji.Nemško vem osnovno sem nekaj časa hodila pomagat v pušišank tako, da mi delo kot pomočnik ni tuje. Lep pozdrav in upam da mi boste posredovali ali je možno ali ne. Drugače sem iz Benedikta.

Moj mail; [email protected]

Pozdrevljen!Zanima me v katerem mestu Avstrije je to delo?Hvala.Bess.

Pozdravljeni,
mene zanima za delo v au,kakršnokoli delo,lahko tudi v proizvodnji
moja tezava je jezik,vem osnove.
poklic:frizer,trgovec,ekonomski tehnik
prosim za odgovor
[email protected]
051-319-964

zanima če kater ve za delo v Avstriji sem Avtomehanik 16let poklicni voznik B.C.E kat. npk koda 95 Varnostnik NPK

New Report

Close