Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščemo voznika kombija – B kategorija – redna zaposlitev

Iščemo voznika kombija – B kategorija – redna zaposlitev

Prosim,če me lahko kontaktirate.Me zanima in bi rabil več informacij.
Mail:[email protected]

Pozdravljeni!Moje ime je Ivo star sem 48 let in zanima me delo kot voznik kombija!Sem resen in ne bom Vas razocaral! Tel: 041631630

Pozdravljeni
Sem Vlado iz primorske in se zanimam za vase povprasevanje za delo voznik kombija

Lp vlado
070 706481

Zanima me delo voznika kombija .sem resen in zanesljiv prosim ce me kontaktirate na 031432435

Hej

Če kdo rabi voznika kombija z izkušnjami sem na voljo 070830731 sem iz obale.. L. P

ubogi delodajalec…bizznisman ….fuj

Sem Amel Kerić, star sem 20 let, živim u Ljubljani in imam vozniški izpit že 2 leti, marljiv sem in zanesljiv, ni mi težko delat, prosim da me obvestite na telefonsko 070101441 ali pa na gmail [email protected]

Adz, Prevozi, Vladimir Lebar, s.p.
GSM 051 804 769

Imam novi kombi iščem delo

Lep pozdrav.Sem Zlatko Todorović,roj. 22 02 1966 v Beograd.Zaradi poslovnih razlogov sem ostal brez službe.pošiljam prošnjo za Vaše prosto delovno mesto voznika kombija.Nimam izkušenj,Sem pa resen kandidat,ker uživam v vožnji.Sem stanujoč na Dolnji Prekopi 24,8311 Kostanjevica na Krki.V upanju na Vaš pozitiven odgovor ,ter pogovor nato z Vami , se Vam že v naprej lepo zahvaljujem.lp.

Pozdravljeni.
Ali se vedno iščete voznika kombija
Lp Benjamin sužnik

Lp. Sem iz Primorske regije imam 43 let in imam izkušnje z prevozi tudi po Evropi sem dostavljal blago.

Sem resen in bi se uskladil z potrebo delodajalca.. lp

New Report

Close