Iscemo varusko (ZDA)
6-mesecna puncka potrebuje varusko, ki bi jo crkljala. Delo je za cas 3 mesecev, nastop dela cez slab mesec. Nudimo placilo letalske karte, stanovanje, hrano, prijetno in sprosceno ozracje,cca. pol ure tel. impulzov v Slo na teden, ter placilo 600 USD na mesec. Bodi ljubiteljica zivali. Znanje jezika ni pogoj. Nobenih ekstra opravil, pospravljas samo za sabo… Javi se na mail in napisi kaj o sebi!
stara bom 20 let. imam izkušnje, voljo, sem odgovorna, obvladam tudi jezik in še in še. moj mail: [email protected].
Pozdravljeni!
Ime mi je Petra, stara sem 24 let in že večkrat sem razmišljala o takem načinu varstva otrok.
Spodaj je moj mail in bi prosila za bolj natančne podatke, če se da. Kdaj točno bi rabili varstvo (trenutno še delam), od kod ste,…
Upam, da nisem preveč zahtevna, seveda bom tudi jaz posredovala svoje podatke, interese,…
Lep pozdrav,
Petra
Mail: [email protected]
Pozdravljeni!
Sem Saška, stara 23 let in sem trenutno absolventka. Ker nimam več nobenih obveznosti na fakulteti, bi bila pripravljena za delo v tujini. Ker me delo z otroki zelo veseli, sem se vam oglasila. Rada imam živali, znam angleško in sem prijazno in veselo dekle.
Rada bi še vprašala, kdaj in kje nastopi čas dela. Za več informacij lahko pišete na moj mail:
[email protected]