Najdi forum

Tapetništvo argl tudi išče izkušeno šiviljo za navtična plovila in za izdelavo oblazinjenega pohištva in vse ostalo se pravi krojenje in šivanje. Smo iz LJ iščemo šiviljo iz LJ ali okolice.
Pustite svoj kontakt pa vas pokličemo

Pozdravljeni.

Zanima me kaj več o delu, ki ga ponujate.
Moj kontakt je [email protected].

Hvala in lp,
Urška

Žal Go. Urška vas preko mail-a ne moremo dobiti

pozdravljeni, sem šivilja in se zanimam za delo Lp jolanda
[email protected]

Spoštovani!
Sem šivilja in se zanimam za delo.
Moj e mail: [email protected]

pozdrav
imam svoj s.p. in delavnico z 10 šivalnimi stroji in delam samo za druga podjetja že od l.92 ,dobro poznam tudi navtiko in imam vso potrebno mašinerijo za debelejše materiale tako da lahko delam doma in seveda imam tudi svojo krojilnico ,če slučajno še nimate kandidatke se mi lahko javite saj smo odprti še za več dobrih strank
lp
kontakt 040822114

Pozdravljeni imam 12 let izkušenj v avtokonfekciji, usnje, sem inštruktor šivanja
moj e-mail:
[email protected]

sem samostojna podjetnica,imam skoraj 30 letne izkušnje na področju spodnjega perila in trikotaže.
Imam lastno šivalnico in možnost kompletnega krojenja. Strojni park obsega:enoigelni,overlok,iberdek,cik-cak, trojni cik-cak, paspula,luknjičarka,gumbničarka,..
Poleg svojega programa še iščem delo.
kontakt: Majda/ gsm: 040-565-163
e-mail: [email protected]

Šivamo po meri. Iscemo šiviljo za pomoc v nasi delavnici z znajem samostojnega šivanja in krojenja.

Kontakt 041 768 278

Lepo pozdravljeni!

V Ljubljani iščemo izkušeno šiviljo, znanje modeliranja je dodatna prednost.

Za vsa dodatna pojasnila in vprašanja lahko pokličete na gsm: 041 768 278

lep dan vam želim!

Spoštovani,
Moje ime je Jelka Hrkalovič stanujoča Za jezom 24 Tržič. Stara sem 53 let in izkušena šivilja imam prakso šivanja tudi navtičnih izdelkov ( somčnih streh, raznih zaščitnih cerad za jadrnice itd.
Prakso sem si pridobila v podjetju Navtika tekstil Žirovnca .
Menim, da bi z znanjem, ki ga imam lahko veliko pripomogla vašemu podjetju in tudi razdalja Tržič –
Ljubljana ni velika.
Vesela bom vašega povabila na razgovor in da se vam tudi osebno predstavim.
Lep pozdrav Jelka Hrkalovič

gsm 040977310
emeil [email protected]

Yes šiviljca pride kdaj v poštev#No!7 stopna mannenžmanta!

Iščemo šiviljo za delo v poročnem salonu v Ljubljani.
041929474

Iščemo šiviljo za šivanje vrtnih in navtičnih blazin, sedežnih garnitur, avtosedežev in ostalo.
Ambienti tapetništvo

Kontakt: 070/373-516

Pozdravljeni!

Sem po poklicu Šivilja -Krojač z dolgoletnimi izkušnjami v šivilstvu .Rada bi šivala na svojem domu ali v kakšnem podjetj.Imam Šivalni stroj in overlog.

L.p.

Šiviljstvo Zupanič s.p. iz Maribora išče resne-redne delodajalce.
Predvsem serijsko šivanje, šivanje že skrojenih delov.

Popravila: krajšanje , dalšanje,krpanje,menjava zadrge, itd. ,

kontakt: +38607980201
[email protected]

kontakt: +38670980201
[email protected]

Iščemo izkušeno šiviljo za KROJENJE in ŠIVANJE v tapetništvu izdelki so: (blazine, sedežne garniture, kavče, fotelje, navtične blazine, jadro senčila in avtoprevleke, zavese in za ostalo oblazinjeno pohištvo v tapetništvu.
Prosim resne. Delo lahko takoj.

LJubljana – okolica

email: [email protected]
Kontakt: 070/373-516

Za izdelavo izvenserijskih sedežnih garnitur (po naročilu) iščemo tapetnika. Ker vsako sedežno garnituro naredimo “od začetka” je zelo zaželena popolna samostojnost in veliko delovnih izkušenj (mizarskih, tapetniških, krojenje, šivanje).

Več informacij na naši spletni strani: https://www.SedezneSulc.si/blog/zaposlimo-tapetniki-mizarji-sivilje/

New Report

Close