Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Iščemo prodajalca (tudi tajnico, fotografa in video montažerja)

Iščemo prodajalca (tudi tajnico, fotografa in video montažerja)

Zdravo,
ravno sem ustanovil podjetje (video in foto produkcija, digitalni marketing, internetne vsebine) in iščem sodelavca, ki se bo ukvarjal s prodajo: telefonska prodaja, navezovanje stikov, povezovanje, sledenje.

Imam preizkušen prodajni sistem, ki ga uporabljam tudi sam (napisan skript in napisan postopek prodaje: 1. klic, 2. pošlji e-mail, 3. sledenje, 4. sestanek, 5. zapiranje).

Sem ambiciozen podjetnik, odličen fotograf, veliko znanja o digitalnem marketingu. Trenutno imam v uvajanju že enega prodajalca, vendar imam še eno prosto mesto. Za naše podjetje sicer iščem tudi tajnico, video montažerja, oblikovalca spletnih strani, itn.).

V roku 6-mesecev bo podjetje imelo 4 zaposlene za polni delovni čas.

V kolikor te podjetniška rast zanima, si navdušen/a nad prodajo, želiš početi nekaj zanimivega in se pri tem izredno veliko naučiti, me prosim kontaktiraj na 031 736 146 – Primož Lazar in z veseljem se s tabo dobim na sestanku, da ugotoviva ali lahko sodelujemo.

Prikazovanje Idej, video in foto produkcija, digitalni marketing.
031 736 146 – Primož Lazar
http://www.prikazovanjeidej.si
1230 Domžale

New Report

Close